4 anbefalte hotell i Mo i Rana

inneholder annonselenker

hotell mo i rana

Mo i Rana er en populær ferieby og et perfekt utgangspunkt for utrolige naturopplevelser. Her står vi på terskelen til fjell, isbre, hav og grotter, samt ikke minst den vakre Helgelandskysten. Byen ligger et steinkast fra polarsirkelen og har daglig flyforbindelse med blant annet Trondheim.

 

4 anbefalte hotell i Mo i Rana

Mo i Rana er også den største byen på Helgeland og har et rikt og variert tilbud til sine besøkende. Spennende severdigheter og et godt restauranttilbud er blant fristelsene byen kan lokke med. Et levende musikk- og teatermiljø, samt museer og gallerier gjør Mo i Rana til en attraktiv by også for de mer urbant orienterte.

Hotelltilbudet i Mo i Rana er bredt og variert både når det gjelder prisklasser og beliggenhet. Fra rett under tusenlappen til opp mot 2000 kroner per natt finner vi hoteller både sentralt i byen, eller omgitt av vakker og vill natur. Vi har sett nærmere på fire gode hotell i Mo i Rana og omegn.

annonselenker

Clarion Collection Hotel Helma

beste hotell i mo i ranaHotel Helma er et moderne hotell som ligger i hjertet av Mo i Rana. Hotellet har 3,5 stjerner, holder høy standard og har et bredt tilbud for sine gjester. Med et døgnåpent forretningssenter egner det seg meget godt for arbeidsgrupper, foreninger og lignende. Tilbakemeldinger fra tidligere gjester gir god omtale av service, mat og rom.

Clarion Collection Hotel Helma ligger i den øvre prisklassen i Mo i Rana. Likevel, prisene for et dobbeltrom er ikke verst med tanke på at både frokost og middag er inkludert. For et større rom må vi ut med litt mer penger, men det kan virke litt unødvendig da fasilitetene i rommene (Wi-fi, flatskjerm TV, badekar og skrivebord) er de samme.

Hotel Helma har døgnåpent treningssenter samt egen restaurant og bar. De tilbyr transport til og fra flyplassen samt vask av klær. Hotellet tilbyr barneseng mot et tilleggsgebyr og er kjæledyrvennlige mot en overkommelig avgift. Alt i alt et meget godt overnattingstilbud i sentrum av Mo i Rana.

 

BESTILL ROM HER

Scandic Meyergården

hotell i mo i rana - Scandic MeyergårdenPå tross av sin størrelse, hotellet har 239 rom, har Scandic Meyergården en koselig og intim atmosfære. Beliggenheten er dessuten ypperlig, med alle byens severdigheter i gå-avstand. Vi befinner oss her i hjertet av Mo i Rana og hotellet har gratis parkering for sine gjester.

Prisene ligger på rundt 1400 kroner per natt per rom og hotellet har ingen rimelige alternativer. Men noen av de dyreste rommene har derimot hele fire senger, så her kan familier komme unna med en god avtale. En rikelig frokostbuffé er inkludert og hotellet har i tillegg egen restaurant og bar. Scandic Meyergården tilbyr vask av klær samt flyplasstransport og har et velutstyrt konferansesenter.

Rommene er moderne og holdt i duse, lyse farger. Hotellet har også rom tilpasset funksjonshemmede med bad tilpasset rullestolbrukere. Her tillates kjæledyr mot et lite tillegg i prisen og det er gratis wi-fi på alle rom og i alle fellesarealer.

 

BESTILL ROM HER

Comfort Hotel Ole Tobias

comfort hotel ole tobias mo i ranaHotel Ole Tobias ligger i en sjarmerende hjørnegård midt i Mo i Rana. Herfra kan vi lett spasere til byens severdigheter og attraksjoner samt overnatte i lyse, moderne og luftige rom. Egen badstue og piknikområde gjør oppholdet behagelig og parkering er inkludert i prisen.

Dobbeltrom fra litt over 1000 kroner per natt er anstendig med tanke på den gode beliggenheten, og en meget god frokost er inkludert. Hotellet tilbyr også tremannsrom, men frokosten gjelder også her kun for to. Hotellet tilbyr gratis Wi-fi, men dette dekker dessverre kun lobbyen. Sykler derimot, kan lånes gratis og Ole Tobias har egen kiosk og gavebutikk.

Et pluss er rom tilpasset funksjonshemmede samt concierge-tjeneste (bistand til daglige gjøremål, bestilling av billetter, restauranter og annet). Hotel Ole Tobias har 30 rom, møterom samt egen restaurant. Ekstra barneseng er tilgjengelig mot et lite tillegg i prisen og kjæledyr er velkomne, også dette mot ekstragebyr.

 

BESTILL ROM HER

Skillevollen Motell

motell mo i ranaSkillevollen Motell ligger ved Båsmoen, cirka 8 kilometer fra Mo i Rana sentrum. Vegg i vegg med Skillevollen Alpinsenter, er dette et glimrende sted for vintersport interesserte. Motellet har 50 rom, 2,5 stjerner og fremstår som enkelt, sjarmerende og renslig.

Dobbeltrom til under tusenlappen per natt, inkludert frokost, er en anstendig pris. For familier tilbyr Skillevollen Motell også litt dyrere rom med fire senger, men i så tilfelle gjelder gratis frokost kun for to personer. Babyseng er forøvrig tilgjengelig for alle rom. Wi-fi og parkering er gratis og motellet aksepterer kjæledyr vederlagsfritt.

Skillevollen Motell har en bar, men ikke egen restaurant. De tilbyr derimot mikrobølgeovn og kjøleskap i fellesarealet, så enkel matlaging er mulig. Vaskerom for klær er tilgjengelig og motellet har et møterom for grupper med dette behovet. Med egen hage og en flott terrasse er Skillevollen Motell et godt alternativ for familier og frilufts interesserte.

 

BESTILL ROM HER