Beste hotell på Hamar

inneholder annonselenker

hotell hamar

Med sin flotte beliggenhet på Mjøsas østlige bredd, og omgitt av et historisk kulturlandskap, er Hamar en populær turistdestinasjon.

Byen har etablert seg som en ledende kulturby, med kunst- og kulturtilbud av høy kvalitet og stor bredde. Hamar og omlandet har cirka 95 000 innbyggere og er en markert aktør i den såkalte Mjøsbyregionen.

Hamar og regionen tilbyr et stort antall aktiviteter og severdigheter for besøkende i alle aldersgrupper. Historiske attraksjoner, samt sport og friluftsliv er tilgjengelig året rundt, og kulturkalenderen er fylt av spennende arrangementer. Stadig flere barnefamilier oppdager dessuten at Hamar er en herlig sommerby.

 

Anbefalte overnattingsalternativer i Hamar

Til Hamar reiser vi enkelt og behagelig med tog fra hele landet. Er vi på bilferie går dessuten E6 rett forbi og fantastiske naturopplevelser som Gudbrandsdalen, Sjusjøen og Rondane er ikke langt unna. Overnattingstilbudet i Hamar og regionen er meget godt og variert og vi har satt sammen et utvalg som vil tilfredsstille de fleste behov. Her har vi laget en oversikt over gode hotell og overnattingsmuligheter i Hamar og omegn.

annonselenker

Clarion Collection Hotel Astoria

beste hotell i hamar - Clarion Collection Hotel AstoriaClarion Collection Hotel Astoria ligger i hjertet av Hamar. Hotellet har 3 stjerner og 135 rom fordelt på 6 etasjer. I umiddelbar nærhet har vi et stort antall serveringssteder og vi spaserer raskt ut til Domkirkeodden og Skiblanderbrygga. Espern Aktivitetspark ligger også gå-avstand.

Rommene på Hotel Astoria er estetisk raffinerte uten å overdrive, utstyrsmessig er de midt på treet. Vi har strykejern/brett, gode overmadrasser og skrivebord. TV er standard, men Wi-fi kun mot tilleggsgebyr og vi har ikke mulighet til å koke vann.

Tidligere gjester har gitt maten på Hotel Astoria tommelen opp, men den deilige frokostbufféen er ikke nødvendigvis inkludert. Vi kan få kaffe/te i fellesområdet og hotellet har egen restaurant og bar. Kjæledyr koster 250 kroner per opphold og Astoria har rom og bad tilpasset funksjonshemmede. Vær oppmerksomme på at hotellet ikke har parkering. Clarion Collection Hotel Astoria passer godt for par, forretningsreisende og familier med større barn.

 

BESTILL ROM HER

Scandic Hamar

Scandic hotel på HamarScandic Hamar ligger meget sentralt i byen, herfra har vi alle Hamars severdigheter og attraksjoner i gå-avstand. Hotellet har 3,5 stjerner, 239 rom og kan skilte med et stort og moderne konferansesenter. Tilgjengeligheten med bil er enkel da hotellet ligger langs en av hovedårene inn mot sentrum.

Rommene på Scandic Hamar er innbydende og delikate med en dempet, men likevel artig fargepalett. Sengene har gode overmadrasser, blendingsgardiner er på plass og vi setter pris på strykejern/brett. Ellers finnes det TV, gratis Wi-fi og skrivebord, men vi savner en vannkoker eller kaffetrakter.

Frokostbufféen på Scandic Hamar er smakfull og rikelig, men ikke nødvendigvis inkludert. Hotellet har 2 restauranter samt bar, og treningsfasiliteter er tilgjengelig. Store konferanselokaler gjør hotellet godt egnet for grupper og foreninger og hotellet har rom og bad tilpasset funksjonshemmede og rullestolbrukere. Kjæledyr er velkomne mot tillegg.

 

BESTILL ROM HER

First Hotel Victoria

victoria hotel hamarFirst Hotel Victoria har en flott beliggenhet nede ved Mjøsa og mere sentralt kommer vi neppe i Hamar by. Hotellet har 3,5 stjerner og 200 rom fordelt på 7 etasjer. Passer vi på å bestille rom litt oppe i etasjene får vi en fantastisk utsikt over Mjøsa, og vi har serveringssteder og handlemuligheter i umiddelbar nærhet.

First Hotel Victoria har lekkert innredede rom med gjennomgående parkett og elegante fargevalg. Blendingsgardiner og gode overmadrasser er standard, og vi har TV og gratis Wi-fi. Vi savner derimot et skrivebord og en vannkoker eller kaffetrakter.

Fellesområdene i First Hotel Victoria er innbydende og intime og hotellet serverer frokost, men den er ikke nødvendigvis inkludert. Hotellet har konferanselokaler og er godt tilpasset funksjonshemmede og rullestolbrukere. Victoria har dessuten hele 3 restauranter, samt bar. Krybber og barnesenger er tilgjengelige mot tillegg og kjæledyr koster 250 kroner per natt. Et fint hotell for par, arbeidsgrupper og familier med større barn.

 

BESTILL ROM HER

Seiersted Pensjonat

Seiersted Pensjonat i hamarSeiersted Pensjonat ligger i en sjarmerende trebygning sentralt i Hamar. Pensjonatet har 2,5 stjerner, 9 rom og absolutt hyggelige priser. Vi befinner oss i et rolig og koselig nabolag preget av hvite trehus, og vi spaserer raskt ned til sentrum. En fottur ut til Domkirkeodden tar oss cirka 30 minutter.

Rommene på Seiersted Pensjonat er enkle, men fint innredede og praktiske. Det finnes 4 bad i pensjonatet, så ikke alle rom har eget bad. Vi har gratis Wi-fi og ved bestilling kan vi be om rom med eget kjøleskap og mikrobølgeovn. Rommene har ikke TV.

Seiersted Pensjonat har enkle og trivelige fellesområder, men naturlig nok ingen typiske hotellfasiliteter. En enkel frokost serveres, men er ikke nødvendigvis inkludert, og pensjonatet har ikke egen restaurant. Kjæledyr er ikke tillatt og det finnes ikke egen parkering. Et rimelig og koselig sted for par og familier med større barn som planlegger å bruke byen aktivt.

 

BESTILL ROM HER

Hamar Hostel Vikingskipet

Hamar Hostel VikingskipetHamar Hostel Vikingskipet har fått meget gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Hostellet har 2 stjerner og 79 rom fordelt på 2 etasjer. Som navnet indikerer befinner vi oss rett i nærheten av den kjente skøytehallen Vikingskipet og vi spaserer fint inn til sentrum av byen på cirka 20 minutter.

På Hamar Hostel Vikingskipet kan vi få leilighet for opptil 6 personer med eget kjøkken. Rommene er praktiske og trivelige og har ekstrasenger tilgjengelig. Ellers er de relativt enkle, men vi har TV og gratis Wi-fi.

Hamar Hostel Vikingskipet serverer en smakfull frokostbuffé mot tillegg og stedet har egen restaurant, bar og kaffebar. Utenfor kan vi grille og det finnes et kjøleskap tilgjengelig i fellesområdet. Hostel Vikingskipet har ett møterom og rom og bad tilpasset funksjonshemmede. Kjæledyr er tillatt og parkering er gratis. Et veldig fint sted for par og familier.

 

BESTILL ROM HER

Scandic Ringsaker

Scandic hotel RingsakerScandic Ringsaker er et familievennlig hotell som ligger nær E6 cirka 5 kilometer nord for Hamar by. Hotellet har 3,5 stjerner og 176 rom fordelt på 6 etasjer. Med hyggelige priser og gratis parkering, er dette et fint og praktisk hotell for familier på reise som vil stoppe å ta en kikk på Hamar underveis nord- eller sørover.

Scandic Ringsaker ser ikke så interessant ut fra utsiden, men interiøret i både fellesarealer og rom er estetisk innbydende og delikat. Vi kan få familierom for 4 personer med babyseng og gjesteseng tilgjengelig. Vi har TV, gratis Wi-fi og skrivebord, men ikke vannkoker eller kaffetrakter.

Frokostbufféen på Scandic Ringsaker er smakfull og rikelig, men ikke nødvendigvis inkludert. Hotellet har et stort, innendørs basseng, samt badstue og treningsfasiliteter. Her finnes også romslige konferanselokaler og hotellet tilbyr gratis bruk av sykler. Scandic Ringsaker er godt tilpasset funksjonshemmede og vi kan ta med kjæledyr mot 200 kroner per natt. Fint hotell for par, arbeidsgrupper og småbarnsfamilier.

 

BESTILL ROM HER

Wood Hotel – Frich’s Hotel & Spiseri

Wood Hotel brumunddalWood Hotel er et unikt overnattingssted som ligger i Brumunddal, cirka 13 kilometer nord for Hamar. Hotellet har 3,5 stjerner, 72 rom og ligger i et nytt og spektakulært høyhus bygd i tre helt i vannkanten ved Mjøsa. Tidligere gjester har gitt meget gode tilbakemeldinger.

På Wood Hotel kan vi få et rom for 4 personer med en fantastisk utsikt over Mjøsa. Vær oppmerksomme på at ekstrasenger ikke er tilgjengelige. Interiøret i både rom og fellesarealer er enkelt og elegant, men utstyrsmessig noe begrenset. Vi har TV, Netflix og gratis Wi-fi, men hverken skrivebord eller vannkoker.

Wood Hotel har frokost inkludert, men dessverre kun kontinental. Ellers finnes det restaurant, bar og kaffebar, samt kaffe og te i fellesarealet. Hotellet har 6 møterom og er godt tilpasset funksjonshemmede. Wood Hotel er en unik opplevelse og passer godt for par, forretningsreisende, arbeidsgrupper og familier med større barn.

 

BESTILL ROM HER

Mjøsa Ferie og Fritidssenter

Mjøsa Ferie og FritidssenterMjøsa Ferie og Fritidssenter ligger cirka 17 kilometer nord for Hamar og er en campingplass som også tilbyr hytter og leiligheter. Dette overnattingsstedet ligger rett i vannkanten ved Mjøsa og har Pellervikstranda kun 2 kilometer unna. Det populære Prøysenhuset ligger 8 kilometer unna.

Leilighetene og hyttene er enkle og praktiske. Hyttene består av en nyere type som er lyse og innbydende, med store vindusflater, samt en eldre mer tradisjonell type. Vi har et enkelt, men helt greit kjøkken med spisebord, og vi har Wi-fi inkludert.

Mjøsa Ferie og Fritidssenter har egen strand og lekeplass. Aktiviteter som pedalbåter er tilgjengelig og regionen har fine tur- og sykkelstier. Vi parkerer gratis og kan ha med våre kjæledyr mot 300 kroner per opphold. Et fint og rolig sted spesielt egnet for barnefamilier.

 

BESTILL ROM HER

Se også: anbefalte hotell i Lillehammer