Hotell i Lillehammer

inneholder annonselenker

hotell lillehammer

Lillehammer har lenge vært et veldig populært reisemål. I denne sjarmerende byen finner vi både kultur- og fritidsaktiviteter året rundt. Regionen har dessuten noen av Norges mest populære turistdestinasjoner, som Hafjell, Hunderfossen, Maihaugen og Sjusjøen.

Lillehammer har en kjent kunstscene og et rikt kulturliv, men byen er også et perfekt utgangspunkt for spektakulære naturopplevelser for mennesker i alle aldre. Lillehammer er dessuten veldig lett tilgjengelig fra hele landet, enten vi reiser med tog, buss eller bil.

Gode hoteller i Lillehammer

Å finne hotell i Lillehammer og omegn er ikke vanskelig. Regionen har et høyt antall overnattingstilbud skreddersydd for mange, ulike formål. Bo praktisk og flott midt i byen, eller velg et sted omgitt av fantastisk natur som passer perfekt for deres favorittaktiviteter. Her følger et knippe gode hotelltips for et spennende opphold i vår verdenskjente OL-by Lillehammer.

annonselenker

Clarion Collection Hotel Hammer

Clarion Collection Hotel HammerClarion Collection Hotel har 3,5 stjerner og ligger i hjertet av Lillehammer. Prisnivået ligger i den litt høyere klassen, men tidligere gjesters tilbakemeldinger forteller oss at det er det verdt. Vi er omgitt av alle byens serverings- kultur- og shoppingtilbud og hotellet er meget godt tilrettelagt funksjonshemmede og rullestolbrukere.

Både fellesarealer og rom er lekre ned til minste detalj uten å virke overdrevet dekorerte. Vi har det vi trenger på rommet, men ikke noe mer, husk å be om kaffetrakter eller vannkoker ved bestilling. TV, Wi-fi og skrivebord er derimot standard og vi har egen safe.

Clarion Collection Hotel Hammer tilbyr en flott frokostbuffé mot tillegg, de har også egen restaurant samt 2 barer. Hotellet har også badstue, samt konferanselokaler og tilbyr gratis aviser i lobbyen. Med sine 142 rom egner hotellet seg godt for grupper og foreninger. Par og familier med litt større barn vil også trives godt. Vær oppmerksomme på at parkering koster 150 kroner per natt.

 

BESTILL ROM HER

Scandic Lillehammer Hotel

Scandic Lillehammer HotelScandic Lillehammer Hotel ligger i gå-avstand til både sentrum og Maihaugen. Hotellet har 4 stjerner, hele 303 rom og ligger i et rolig og stille nabolag. På tross av sin størrelse, har Scandic Lillehammer en koselig og intim atmosfære og tidligere gjester har gitt hotellet gode tilbakemeldinger.

Rommene er enkle og ikke altfor spennende, men har det vi trenger. Vi kan få familierom for opptil 5 personer og har gode senger med overmadrasser samt blendingsgardiner. TV, Wi-fi og skrivebord er også standard. Selv om bygget er fra 1911, er det godt tilpasset funksjonshemmede.

Scandic Lillehammer Hotel er perfekt for familier, spesielt med yngre barn. Her finnes innendørs basseng, lekeplass og fine utearealer. Hotellet egner seg også glimrende for grupper, med store konferanselokaler og møterom. Frokostbuffé serveres mot tillegg, men vi parkerer gratis og kjæledyr er tillatt.

 

BESTILL ROM HER

TOP Mølla Hotel

anbefalt hotell lillehammer - TOP Mølla HotelMølla Hotel ligger midt i Lillehammer, kun et steinkast fra togstasjonen. Her er vi omgitt av byens koselige gater med sine shoppingmuligheter, kaféer og restauranter. Bygget er fra 1992 og har 58 rom spredt over 11 etasjer. Prøv å få rom litt høyt oppe, utsikten er fantastisk.

Rommene er lyse, innbydende og delikate. Klimaanlegg, overmadrass og blendingsgardiner gjør nattetimene meget komfortable og vi kan underholde oss med TV og gratis Wi-fi. Vi savner muligheten til å lage kaffe eller te, men alt i alt en trivelig opplevelse.

TOP Mølla Hotel har egen restaurant og serverer en rikelig frokost mot tillegg. Ellers finnes det ingen egne fasiliteter på hotellet, men vi har alt vi trenger i gatene rundt. Mølla Hotel passer godt for par, familier med større barn og forretningsreisende. Kjæledyr er velkomne, men vær oppmerksomme på at parkering er begrenset.

 

BESTILL ROM HER

Hunderfossen Hotell & Resort

Hunderfossen Hotell lillehammerHunderfossen Hotell & Resort ligger midt i smørøyet for de som søker en aktiv ferie. Her er vi i gå-avstand til både Hunderfossen familiepark, Hafjell Alpinsenter og Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane. Lillehammer sentrum er dessuten kun 16 kilometer unna, så en bytur er heller ikke noe problem.

Hunderfossen Hotell & Resort er et intimt og koselig anlegg med klart fokus på tradisjonelle, norske byggetradisjoner. De 40 rommene er innbydende og praktiske. Vi har TV, Wi-fi, skrivebord og vannkoker, og kan også få eget kjøleskap på forespørsel. Et ekstra pluss er blendingsgardiner, dundyner, overmadrasser og et lite utvalg forskjellige puter.

På Hunderfossen har de egen restaurant, bar og kaffebar. Frokostbufféen er rikelig, men ikke nødvendigvis inkludert i prisen. Hotellet har barneklubb og lekeplass, samt badstue og grill. Utearealet er flott, vi kan ta med kjæledyr og hotellet er tilpasset funksjonshemmede. Et virkelig fint sted for hele familien.

 

BESTILL ROM HER

Birkebeineren Apartments

leilighetshotell utenfor lillehammerBirkebeineren Apartments er et leilighetshotell som ligger i rolige omgivelser cirka midtveis mellom sentrum og Lysgårdsbakkene. Herfra har vi en 15 minutters spasertur til Lillehammers mange severdigheter og attraksjoner og vi styrer vår egen hverdag med eget kjøkken og stuekrok.

De koselige leilighetene er praktiske og innbydende. Kjøkkenet er fullt utstyrt med både fryser og oppvaskmaskin og teknologien er på plass i form av Smart TV og Wi-fi. Balkong eller terrasse er tilgjengelig og sengene er behagelige.

Birkebeineren Apartments har egen restaurant og vi kan få frokost mot tillegg. Hotellet har også 4 møterom, men ingen andre fasiliteter. Gratis aviser i fellesområdet er hyggelig og parkering er gratis, også for bobiler og busser. Et perfekt sted for aktive familier, vennegjenger og arbeidsgrupper.

 

BESTILL ROM HER

Jorekstad Ferieleiligheter

Jorekstad Ferieleiligheter utenfor lillehammerCirka 7 kilometer nord for sentrum, på vestsiden av Gudbrandsdalslågen, ligger Jorekstad Ferieleiligheter. Anlegget ligger i rolige omgivelser med korte kjøreturer til Lillehammer, Gudbrandsdalen, Hafjell og Hunderfossen familiepark. Jorekstad Ferieleiligheter er småbarnsfamilienes paradis.

Leilighetene er enkle, koselige og funksjonelle. Vi har fullt utstyrt kjøkken, med unntak av fryser, samt TV, Wi-fi og skrivebord. Sitte område og spiseområde er separert og vi har egen terrasse. Vil vi derimot ikke lage mat selv, finnes det restaurant og grill. Her på Jorekstad er det forøvrig fellesarealene og uteområdet som er gulroten.

Jorekstad Ferieleiligheter har hele 3 innendørsbasseng, samt 2 utendørs! Her finnes også dampbad og badstue, lekeplass og et badeland kun noen minutters gange unna. Prisene er hyggelige, men vær oppmerksomme på at det ikke finnes babysenger tilgjengelig og at kjæledyr dessverre ikke er tillatt. Meget gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester.

 

BESTILL ROM HER

Nermo Hotell

Nermo Hotell hafjellNermo Hotell har 3 stjerner og ligger i gå-avstand til alpinanlegget i Hafjell. Dette betyr derimot ikke at Nermo kun er aktuelt på vinterstid. Området er fantastisk året rundt og innbyr til flotte naturopplevelser for hele familien, samt kort vei til attraksjoner som Hunderfossen og Lilleputthammer.

Nermo Hotell har både rom og leiligheter hvor en familie kan overnatte til en anstendig pris. Rommene er lyse og friske, har TV og gratis Wi-fi, men frokost er ikke nødvendigvis inkludert. Vær oppmerksomme på at hotellet ikke tilbyr babysenger. Leilighetene har kjøkken med kjøleskap og mikrobølgeovn.

Hotellet har utendørs basseng, sesongbasert, samt badstue. Det finnes også en restaurant og en bar. Golfbane ligger rett rundt hjørnet og stedet har flotte turmuligheter både med og uten ski på beina. Nermo har gode konferanselokaler, og med sine 74 rom egner det seg godt for grupper og foreninger.

 

BESTILL ROM HER