Hotell i Molde

hotell molde
Den spennende byen Molde, med sine fantastiske omgivelser, står på ferieplanen til stadig flere nordmenn. Den flotte Moldemarka er lett tilgjengelig og er et herlig friluftsområde for store og små. Fjord og fjell i alle retninger gir også anledning til mange, spennende opplevelser. 

 

Anbefalte hotell i Molde

Men Molde er også en by som har mye å gi på kulturfronten, og det er ikke alt som dreier seg om jazz. Møre og Romsdal kunstsenter er vel verdt et besøk, og restaurantene i havnen serverer sjømat det går gjetord om. Det flotteste er likevel kanskje Romsdalsmuseet, et folkemuseum som er verdt turen alene.

Molde er en gjestfri by med mange, gode overnattingsmuligheter. Enten vi er på forretningsreise, på familietur, eller reiser i gruppe, har Molde og regionen noe å by på. Bo midt i byen, eller velg et sted etter spesifikt ønske. Vi finner klassiske hoteller, samt leiligheter og hytter som passer glimrende for familier med både små og store barn.

Her har vi omtalt det vi mener er blant de beste hotellene i Molde, slik at du enklere kan velge det hotellet som passer best for akkurat dere. Vi har også tatt med noen hoteller og overnattingssteder som ligger et lite stykke utenfor Molde, for de av dere som ønsker å komme nærmere naturen. 

annonselenker

Scandic Seilet

Scandic Seilet er en unikt hotell både utendørs og innendørs. Med spektakulær design og fantastisk beliggenhet ved strandkanten i Molde, tilbyr dette hotellet en flott opplevelse med høy kvalitet på alle plan. Riktig nok med priser over gjennomsnittet, men Scandic Seilet leverer, det kan fornøyde gjester fortelle.

Hele 224 rom, treningssenter og konferansesenter gjør Scandic Seilet til et ypperlig hotell for grupper og foreninger. I tillegg til dobbeltrom, har dette hotellet også rom med to ekstrasenger og egner seg derfor også godt for småbarnsfamilier. TV og Wi-fi er standard og en deilig frokostbuffé er inkludert.

Scandic Seilet har restaurant, bar og fellesområder med spektakulær utsikt over fjorden. De har også treningssenter, spatjenester og badstue. Vær oppmerksom på at parkering, uttrekkbare senger og kjæledyr koster ekstra. Molde sentrum ligger cirka 13 minutter unna, til fots.

 

BESTILL ROM HER

Scandic Alexandra Molde

Scandic Alexandra MoldeScandic Alexandra, 3,5 stjerner, er et mer tradisjonelt hotell sentralt plassert nær havnen. Ber vi om rom mot sjøen i de øverste etasjene får vi i tillegg en fantastisk utsikt fra egen balkong. Herfra har vi alle Moldes severdigheter og attraksjoner rett rundt hjørnet.

Både rom og fellesarealer er lekkert innredet og gir en moderne og luksuriøs følelse. 163 rom, samt forretningssenter og konferanselokaler, gjør Alexandra til et meget godt valg for grupper og foreninger. Takterrassen er et vidunderlig sted på varme sommerdager og vi kan velge dobbeltrom eller suite for 4 personer.

På rommet har vi alt vi trenger, men heller ikke mer. Flatskjerm TV og skrivebord er bra, men tilleggsgebyr for Wi-fi trekker litt ned. Vær også oppmerksom på at kjæledyr koster 200 kroner per natt, ikke per opphold. Hotellet har heller ikke egen parkering. Men når det er sagt, tilbakemeldinger fra tidligere gjester er meget gode.

 

BESTILL ROM HER

Thon Hotel Moldefjord

thon hotell moldefjordThon Moldefjord har ypperlig beliggenhet et steinkast fra både havn, fjord og handlestrøk. Med 3,5 stjerner og 85 rom over 8 etasjer er dette hotellet godt egnet for par, familier og forretningsreisende. Thon Moldefjord har derimot ikke eget forretningssenter og møtelokaler.

Thon Moldefjord har dobbeltrom, samt rom for 4 personer med ekstraseng tilgjengelig. Wi-fi er inkludert og det finnes flatskjerm TV og kaffetrakter, eget skrivebord er et pluss. Frokosten er inkludert og hotellet har egen restaurant og bar. 300 kroner per natt for kjæledyr synes vi derimot er litt drøyt.

Tidligere gjester har påpekt at enkelte bad er små og at det er lytt mellom rommene. Rom og fellesarealer holdes i meget friske, til dels skarpe, farger, noe denne anmelderen fant en smule anstrengende. Et pluss er gratis parkering. Hotellet passer godt for reisende med et aktivt program som ikke søker fasiliteter på selve overnattingsstedet.

 

BESTILL ROM HER

Hotell Molde Fjordstuer

hotell molde fjordstuerMed idyllisk beliggenhet i havnen, og vegg i vegg med flotte Aker Stadion, er Hotell Molde Fjordstuer et godt valg. Det første vi ser ut av vinduet på morgenkvisten er fjord og fjell, og det på tross av at vi befinner oss nær sagt midt i Molde by. Når vi i tillegg kan lage oss en kopp kaffe fra egen espressomaskin, er opplevelsen komplett.

Molde Fjordstuer har både dobbeltrom og familierom for opp til 4 personer med en femte seng tilgjengelig. Lyst og friskt, med parkett og behagelige farger, gir rommene et innbydende og delikat inntrykk. Wi-fi er inkludert, dundyne er herlig og espressomaskinen prikken over i-en.

Hotell Molde Fjordstuer har 5 møterom, 3 barer og en flott restaurant. Kjæledyr er tillatt og hotellet har eget treningssenter. Gratis aviser i lobbyen hører med på et slikt sted og hotellet er godt tilpasset rullestolbrukere. Det finnes kun 59 rom, så vær tidlig ute, tidligere gjesters tilbakemeldinger tyder nemlig på at opplevelsen blir meget bra.

 

BESTILL ROM HER

Håholmen Havstuer – Classic Norway Hotels

Håholmen Havstuer – hotell utenfor moldeEt opphold på Håholmen Havstuer gir en uforglemmelig ferie for hele familien. Beliggenheten på de vakre holmene ytterst i havgapet er mildt sagt eksotisk og bygningsmassen er i tradisjonelt og harmonisk samspill med naturen. Ankomsten med båt gir det hele et ekstra sus av eventyr.

De 47 rommene er fordelt på lave hytter med hems/loft som har både tradisjonelle og moderne elementer. Vakre, duse og lyse farger preger interiørene og vi koser oss i sengene med overmadrass og dundyne. Gratis Wi-fi og egen espressomaskin, samt blendingsgardiner, gjør oppholdet ekstra deilig.

Håholmen Havstuer innbyr til en både aktiv og meditativ ferie. Her kan vi dykke, padle, sykle og dra ut med båt. Men vi kan også finne en utrolig ro i disse idylliske omgivelsene. Hotellet har restaurant, bar, kaffebar og delikatesseforretning, men vær oppmerksom på at frokostbufféen betales separat. Håholmen er ikke blant de billigste, men verdt hver eneste krone.

 

BESTILL ROM HER

Hustadvika Gjestehus – Classic Norway Hotels

Hustadvika GjestehusPå Hustadvika Gjestehus kan vi velge mellom klassiske dobbeltrom, leilighet eller hytte for opp til 6 personer. Komplekset ligger vakkert til ved havet og er lett tilgjengelig med bil fra Molde. Det lave, gresskledte landskapet inviterer til flotte fot- og sykkelturer.

Hovedhuset og hyttene er rødmalte, har torvtak og ligger pent i landskapet. Interiørene i rommene er derimot av en mer moderne karakter, lyst og nøytralt, litt kjedelig faktisk. Leilighetene og hyttene har eget kjøkken, en klar fordel da frokost ikke er inkludert. TV og Wi-fi er standard og det er god tilrettelegging for funksjonshemmede.

På Hustadvika Gjestehus kan vi kose oss i både boblebad og badstue. De tilbyr sykkelutleie og vi kan grille. Her er også forretningssenter og stedet egner seg godt for kurs og seminarer. Parkering er gratis, men kjæledyr koster 250 kroner per opphold. Vær oppmerksom på vaskegebyr ved leie av hytte, med mindre vi ikke vasker selv.

 

BESTILL ROM HER

Fjellstova Ørskogfjellet

Fjellstova ØrskogfjelletFor de av oss som søker til fjells er Fjellstova Ørskogfjellet et godt og rimelig alternativ. Beliggende midtveis mellom Molde og Ålesund tilbyr dette komplekset gode feriemuligheter på sommeren, så vel som på vinteren. Landskapet er velegnet for både sykkel-, ski- og fotturer.

De 15 hyttene er enkle og praktiske og fås fra 4 til 9 personer. Den enkleste, og rimeligste, varianten har delt bad. Vær oppmerksom på at ekstrasenger ikke er tilgjengelig. Det er ikke TV, men Wi-fi er gratis og dekker både hytter og fellesareal.

Fjellstova Ørskogfjellet har restaurant, bar og kaffebar, frokost serveres mot tillegg. Her finnes også et møterom og steder egner seg ypperlig for grupper og skoleklasser. Tilpasset rom og bad, samt parkering, for funksjonshemmede og rullestolbrukere. Et fint sted for et sunt og innholdsrikt opphold i vakker fjellnatur.

 

BESTILL ROM HER

Skal du besøke Ålesund også? Se hvilke hotell vi anbefaler i Ålesund her.