Personvern

 

Personvernerklæring for dinstorbyferie.no

 

1. Innledning

Dinstorbyferie.no verdsetter ditt personvern. Du kan derfor være helt trygg på at vi ikke samler inn informasjon som kan identifisere deg som person.

 

2. Informasjon vi samler inn

Vi samler ikke aktivt inn personlige data fra våre brukere, med unntak av data som innsamles av Google Analytics 4 for å analysere nettsidens trafikk og brukermønster.

 

3. Hvordan vi bruker din informasjon

Informasjon samlet inn av Google Analytics 4 hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt og forstå hvordan brukere interagerer med det. Dette inkluderer informasjon som besøkte sider, varighet på besøket, og generell geografisk plassering.

 

4. Deling av informasjon

Vi deler ikke personlig informasjon med tredjeparter. Men vær oppmerksom på at vi samarbeider med tredjeparts annonsører som hotels.com, booking.com og getyourguide.com gjennom Commission Junction. Disse aktørene kan samle inn data når du klikker på deres annonser eller lenker. Vi anbefaler at du leser personvernerklæringene på deres nettsider for mer informasjon.

 

5. Tredjeparts analysetjenester

Vi bruker Google Analytics 4, en tjeneste levert av Google, for å analysere bruk av vår nettside. For mer informasjon om hvordan Google bruker data fra nettsteder som bruker deres tjenester, vennligst se Googles personvernregler.

 

7. Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker trafikklogginformasjonskapsler for å identifisere hvilke sider som blir brukt. Dette hjelper oss med å analysere data om nettstedstrafikk og forbedre vårt nettsted for å skreddersy det etter kundenes behov. Vi ønsker å presisere at all trafikk logges anonymt. Det vil si at vi ikke kan identifisere deg personlig basert på denne informasjonen. Vi bruker denne informasjonen kun for statistiske analyseformål.

Generelt hjelper informasjonskapsler oss med å gi deg et bedre nettsted ved å gjøre det mulig for oss å overvåke hvilke sider du finner nyttige og hvilke du ikke gjør. En informasjonskapsel gir oss på ingen måte tilgang til datamaskinen din eller noen informasjon om deg.

 

Kontakt oss

Har du noen spørsmål så kan du kontakte oss på: kontakt (a) dinstorbyferie.no