Tips til gode hotell i Harstad

inneholder annonselenker

Hotell Harstad

Med rundt 25 000 innbyggere, og en beliggenhet i noe av den vakreste naturen Nord-Norge har å by på, er Harstad en uimotståelig feriedestinasjon.

Her får vi bykultur og uforglemmelige naturopplevelser i en og samme sekk, og regionen er godt kjent for sin romslighet og gjestfrihet.

Harstad og omegn har severdigheter og attraksjoner for besøkende året rundt. Byen har midnattssol fra slutten av Mai til 18. Juli, og vinterstid strømmer besøkende til byen for å oppleve det magiske nordlyset. Fiske og hvalsafari, fjell og vidder, går hånd i hånd med et spennende kulturtilbud og gastronomi av høy kvalitet.

7 anbefalte hotell og overnattingssteder i Harstad

Harstad betjenes av Evenes flyplass som har direkte flygninger fra hele landet. Regionen er dessuten bobil-vennlig og har et godt og variert utvalg overnattingssteder. Her finner vi både klassiske byhotell, rimelige pensjonater og større hotell med store konferanselokaler. For å gjøre det enklere for deg å velge hvor du skal overnatte når du besøker byen har vi her samlet noen gode hotell og overnattingstilbud i Harstad.

annonselenker

Thon Hotel Harstad

Thon Hotel HarstadFor de av oss som vil bo sentralt i Harstad, med utsikt over sjø og fjell, er Thon Hotel Harstad et godt alternativ. Hotellet har fått gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester og tilbyr 3,5 stjerner samt 139 rom fordelt på 6 etasjer. Husk å insistere på utsikt ved bestilling.

Thon Hotel Harstad har den noe anstrengende interiørdesignen som preger mange Thon-hotell over hele landet, men fremstår likevel som delikat og innbydende. Familier kan få rom for 4 personer med ekstraseng tilgjengelig og rommet er godt nok utstyrt. Vi har minibar og kaffetrakter/tekoker, samt TV, gratis Wi-fi og skrivebord. Egen safe settes også pris på.

Thon Hotel Harstad tilbyr inkludert frokostbuffé og har egen restaurant og bar. Bygget er fra 2001 og er godt tilpasset funksjonshemmede og rullestolbrukere. Her finnes møterom og treningsfasiliteter, men hotellet har ikke egen parkering og tilbyr heller ikke babysenger. Kjæledyr er tillatt mot 400 kroner per opphold. Et fint sted for par, forretningsreisende og grupper, samt familier med større barn.

 

BESTILL ROM HER

Clarion Collection Hotel Arcticus

Clarion Collection Hotel Arcticus i harstadClarion Collection Hotel Arcticus ligger flott til ved vannkanten i Harstad. Hotellet har 75 rom, 4 stjerner og mange rom med flott utsikt mot havet. I umiddelbar nærhet finner vi en rekke serveringssteder og handlemuligheter, samt kulturinstitusjoner med spennende program året rundt.

Interiørmessig har Hotel Arcticus lagt seg på en forsøksvis raffinert stil som kan virke noe anstrengt, men både rom og fellesarealet gir et rent og lyst inntrykk. Rommene er ganske enkle og standardutstyret består kun av TV, gratis Wi-fi og skrivebord. Vi setter pris på strykejern/brett, men savner mulighet til å koke vann og lage kaffe.

Clarion Collection Hotel Arcticus tilbyr en rikelig frokostbuffé inkludert og hotellet har egen restaurant og bar. Her finnes også badstue samt møterom. Hotellet har tilpasset rom og bad for funksjonshemmede, men har ikke egen parkering. Kjæledyr er ikke tillatt. Et fint hotell for par, forretningsreisende og grupper.

 

BESTILL ROM HER

F2 Hotel Harstad

F2 Hotel HarstadMed 3 stjerner og meget sentral beliggenhet, er F2 Hotel Harstad et godt og rimelig overnattingsalternativ. Hotellet har 77 rom og har fått veldig gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Med hele sentrum tilgjengelig til fots, passer stedet ypperlig for besøkende som planlegger å bruke byen aktivt.

F2 Hotel Harstad tilbyr både klassiske rom og leiligheter med separat spisebord for 6 personer. Standarden på rommene er helt grei når vi tar prisen i betraktning. Vi har TV og gratis Wi-fi, samt kjøleskap.

F2 Hotel Harstad er ikke et hotell med egne fasiliteter, ei heller frokostservering eller restaurant og bar. Hotellet har ikke egen parkering og tillater ikke kjæledyr. Likevel, for familier med større barn, samt vennegjenger, er dette hotellet et bra sted med hyggelige priser.

 

 

BESTILL ROM HER

Scandic Harstad

Scandic HarstadScandic Harstad har 3,5 stjerner, 117 rom og ligger sentralt nær havnen og sentrum. Hotellet har en familievennlig profil, men har fått meget varierende tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Mange av rommene har en flott utsikt over sjø og fjell og vi er i gå-avstand til butikker og serveringssteder.

Både rom og fellesarealer på Scandic Harstad gir et delikat, om enn noe kjedelig, inntrykk. På rommet har vi minibar og kaffetrakter/tekoker. TV, gratis Wi-fi og skrivebord er også på plass så da synes vi standarden er ganske bra.

Scandic Harstad serverer en rikelig frokostbuffé som er inkludert, og hotellet har også egen restaurant og bar. Her finnes treningsfasiliteter og romslige konferanselokaler. Hotellet er godt tilpasset funksjonshemmede og har egen parkering, men et begrenset antall plasser. Kjæledyr er velkomne mot 250 kroner per natt. Et fint hotell for par, familier med større barn og arbeidsgrupper.

 

BESTILL ROM HER

Brygga Gjestehus

Brygga Gjestehus overnattingssted i harstadBrygga Gjestehus er et familievennlig hotell som har fått gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Gjestehuset har 3 stjerner, 24 rom og ligger sentralt plassert nær sjøen og sentrumsgatene.

Med hvitmalte vegger og særdeles sparsommelig møblering, er Brygga Gjestehus på ingen måte noe spennende sted. Men det er likevel delikat og innbydende og tilbyr enkeltrom og dobbeltrom. Utstyrsmessig er det meget bra, med strykejern/brett, lydisolerte rom, TV, gratis Wi-fi og kjøleskap.

Brygga Gjestehus tilbyr inkludert frokost, men denne er dessverre kun kontinental. Her finnes en lekeplass, men ingen andre fasiliteter. Gjestehuset har gratis babysenger, samt gratis parkering, men kjæledyr er ikke tillatt. Et helt greit alternativ for både par og familier som planlegger å bruke byen aktivt.

 

BESTILL ROM HER

Midnattsol pensjonat

Midnattsol pensjonat harstadVil vi bo sentralt, enkelt og rimelig i Harstad, er Midnattsol pensjonat en grei løsning. Dette overnattingsstedet ligger fint til ved havna og har alt av severdigheter og serveringssteder i gå-avstand. Hurtigrutekaia ligger dessuten kun et steinkast unna.

Midnattsol pensjonat har kun 7 rom, hvorav noen også har eget kjøkken med komfyr. Ellers er stilen meget enkel, både utstyrsmessig og i dekoren. Rommene har eget bad, samt gratis Wi-fi, men det er også det hele.

Midnattsol pensjonat har ingen egne fasiliteter, heller ikke frokostservering eller restaurant. Pensjonatet ligger derimot midt i byen og trenger vi kun et sted å sove er dette stedet en hyggelig løsning prismessig. Vær oppmerksom på at hverken kjæledyr eller servicedyr er tillatt. Pensjonatet har heller ikke egen parkering.

 

BESTILL ROM HER

Gullhaugen Pensjonat

Gullhaugen Pensjonat harstadGullhaugen Pensjonat ligger sentralt plassert i et rolig nabolag med kun 10 minutters gange til sentrum. Pensjonatet har 2 stjerner og 14 rom fordelt på 3 etasjer. Gullhaugen Pensjonat er et rimelig og trivelig overnattingssted for besøkende som planlegger å bruke byen aktivt.

Gullhaugen Pensjonat har enkeltrom og dobbeltrom som deler bad. På rommet er det særdeles enkelt, men gratis Wi-fi har vi og vi kan få rom med kjøleskap hvis ønskelig. Sove godt gjør vi også da omgivelsene er meget fredelige.

Gullhaugen Pensjonat har ingen fasiliteter, men en liten vestibyle med sofa og TV. Det er lov å ha med kjæledyr og vi parkerer gratis rett utenfor. Dette stedet er et helt greit overnattingssted for par, samt familier med større barn.

 

BESTILL ROM HER

Se også: hotell vi anbefaler i Tromsø