Disse hotellene anbefaler vi i Haugesund

inneholder annonselenker

hotell i haugesund

Med sine cirka 40 000 innbyggere er koselige Haugesund en småby med klare storby-tendenser.

Byen ligger ytterst i havgapet i Rogaland fylke og er omgitt av fantastisk natur. Haugesund, og omlandet, inviterer til både kulturelle begivenheter og spennende naturopplevelser for hele familien.

Siden 1985 har Amanda prisen blitt utdelt årlig i Haugesund, og dermed satt byen på Norgeskartet for alvor. Stadig flere mennesker finner veien til Haugesund og gleder seg over byens mange tilbud. Her finnes aktiviteter for både store og små, og for de av oss som liker vikinger er Haugesund det rette stedet.

 

8 anbefalte hotell og overnattingssteder i Haugesund

Med økt turisme øker antall overnattingssteder, og i Haugesund og den omliggende regionen finner vi mange gode overnattingstilbud og hotell i og rundt byen. Haugesund har mange hotell i ulike prisklasser, men vi finner også flotte steder omgitt av flott, vill natur og hav. Her følger en liste over gode hotell og overnattingstilbud Haugesund.

annonselenker

Scandic Haugesund

beste hotell i haugesund Scandic HaugesundScandic Haugesund er et moderne hotell med 4 stjerner og 153 rom. Hotellet ligger midt i byen, omgitt av handlemuligheter, serveringssteder og underholdning. Scandic Haugesund er et typisk konferansehotell med et stort og moderne forretningssenter. Tidligere gjester har gitt gode tilbakemeldinger.

Både rom og fellesarealer på Scandic Haugesund er lyse, delikate og innbydende. Vi setter spesielt pris på parkett, da det alltid gir en god følelse av renhet. På rommet har vi gode senger, samt kaffetrakter, tekoker og strykejern/brett. TV, og skrivebord er også standard, men Wi-fi får vi kun mot tilleggsgebyr.

På Scandic Haugesund har de en rikelig frokostbuffé, men denne serveres kun mot tillegg. Hotellet har egen restaurant og bar, her finnes døgnåpent treningssenter og gratis bruk av sykler. Hotellet er også godt tilpasset funksjonshemmede. Vær oppmerksomme på tillegg for parkering, kjæledyr og barnesenger.

 

BESTILL ROM HER

Clarion Collection Hotel Amanda

omtale av Clarion Collection Hotel Amanda i haugesundClarion Collection Hotel Amanda har 3,5 stjerner, 133 rom og ligger i en flott bygning fra 1903 helt i vannkanten ved Smedasundet. I dette området finnes det et stort utvalg serveringssteder og butikker, og Karmsund Folkemuseum er et par minutters spasertur unna. Hotellet har fått gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester.

Hotel Amanda er et flott hotell med raffinert eleganse i både rom og fellesarealer. Rommene er derimot relativt enkle når det kommer til utstyr, men vi er glade for kaffetrakteren. Ellers har vi TV, men Wi-fi koster ekstra. Blendingsgardiner er på plass og sengene er gode.

På Hotel Amanda serveres en meget god frokostbuffé mot tillegg. Hotellet har også egen restaurant og bar, samt kaffe og te i fellesområdet. På tross av byggets alder finnes det også rom tilpasset funksjonshemmede. Prisene ligger i det øvre sjiktet og tilleggsprisene for kjæledyr, parkering og ekstraseng er relativt høye.

 

BESTILL ROM HER

Banken Hotel

Banken Hotel i haugesundBanken Hotel har 4 stjerner og ligger i hjertet av Haugesund, et kvartal fra Smedasundet. Hotellet har 52 rom fordelt på 5 etasjer og er omgitt av koselige gater med mange serveringssteder og handlemuligheter. Tidligere gjester har gitt meget gode tilbakemeldinger.

Interiøret i både fellesarealer og på rommene, er spennende og elegant. På rommet har vi ikke alt for mye utstyr, men TV og gratis Wi-fi er på plass. Sengene er derimot gode og trivselen høy. Mulighet for å lage kaffe og te savner vi på et 4 stjerners hotell.

På Banken Hotel er en rikelig og smakfull frokostbuffé inkludert, men hotellet har ikke egen restaurant. For grupper finnes det et møterom og Banken har tilpassede rom for funksjonshemmede. Hotellet har ikke parkering og kjæledyr er ikke tillatt, med unntak av servicedyr. Et flott sted for par, forretningsreisende og familier med større barn.

 

BESTILL ROM HER

Radisson Blu Hotel Haugesund

Radisson Blu Hotel HaugesundRadisson Blu Hotel Haugesund har 4 stjerner, 110 rom og ligger et lite stykke sør for sentrum. Det tar oss cirka 40 minutter til fots inn til sentrum og innenfor en radius på 6 kilometer har vi severdigheter som Olavskirken, Haraldshaugen, Viking settlement og Karmøy Kulturopplevelser.

Rommene på Radisson Blu er individuelt innredet og fremstår som elegante og innbydende. Vi har minibar, TV og gratis Wi-fi, men det er også det hele. Det er ikke så farlig, for hotellet i seg selv har mange og gode fasiliteter vi gjerne tar i bruk.

Radisson Blu Hotel Haugesund er et veldig fint familiehotell. Her får vi en rikelig frokost inkludert og hotellet har egen restaurant og bar. Her finnes også innendørs basseng, barnebasseng, treningsfasiliteter og badstue. Hotellet har også et stort konferansesenter og rom tilpasset funksjonshemmede. Kjæledyr er ikke tillatt, men parkering er gratis. Veldig fint hotell for småbarnsfamilier og arbeidsgrupper.

 

BESTILL ROM HER

Sure Hotel by Best Western Haugesund

Sure Hotel by Best Western HaugesundMidt i Haugesund, et steinkast fra Hasseløybrua og Byparken, ligger Sure Hotel Haugesund. Her har vi hele byen for våre føtter, samt fantastisk utsikt fra en flott takterrasse. Hotellet har 46 rom og har fått gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester.

Rommene på Sure Hotel er friske og lyse og vi kan også få familierom med ekstraseng og babyseng tilgjengelig. Minibar og kaffetrakter/tekoker er på plass og sengene har gode overmadrasser. Vi har TV med DVD-spiller, men Wi-fi kun mot ekstragebyr.

Sure Hotel by Best Western Haugesund serverer ikke frokost og har heller ikke egen restaurant. Hotellet har et døgnåpent treningssenter, vaskeritjenester og er behjelpelige med utflukter og billetter. Et fint og rimelig hotell for par og familier med større barn som planlegger å bruke byen aktivt.

 

BESTILL ROM HER

Flotmyrgården Apartment Hotel

Flotmyrgården Apartment HotelForetrekker vi å bo i leilighet vil Flotmyrgården neppe skuffe. Vi befinner oss i hjertet av Haugesund og har det koselige strøket ved Smedasundet en kort spasertur unna. Flotmyrgården består av 34 leiligheter i et relativt moderne bygg med store vindusflater, heis og en stor felles terrasse.

Leilighetene er enkle, lyse og moderne. Vi kan velge mellom ett eller to soverom, eller en superior leilighet med ett soverom. Vi har separat spiseområde, TV og gratis Wi-fi. Kjøkkenet er fullt utstyrt med fryser, komfyrtopp, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Flotmyrgården Apartment Hotel har ingen fasiliteter, men tilbyr vaskeritjenester. På den store felles terrassen er det grill og hotellet har rom tilpasset funksjonshemmede. Vi får ha med oss kjæledyr (kun hunder) kostnadsfritt og parkering er gratis. Veldig fint sted for familier med små og store barn.

 

BESTILL ROM HER

Skeisvang Gjestgiveri

Skeisvang GjestgiveriSkeisvang Gjestgiveri er et koselig Bed&Breakfast som ligger fint plassert i et rolig nabolag litt vest for sentrum. Skeisvang har 3 stjerner og herfra spaserer vi ned til sentrum på cirka 20 minutter. Stedet har fått gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester.

Skeisvang Gjestgiveri har et variert tilbud, vi får både enkeltrom dobbeltrom, leilighet samt sovesaler separert for kvinner og menn. I leilighetene er det fullt utstyrt kjøkken og på rommet har vi kaffetrakter, TV og gratis Wi-fi. Alt sammen enkelt, rent og pent.

Dette gjestgiveriet serverer frokostbuffé mot tillegg og har egen restaurant og bar. Utenfor finnes det grill og stedet har vaskeritjenester og gratis aviser i lobbyen. Parkering er gratis og det finnes også ladestasjon for elbiler. Kjæledyr er velkomne mot tillegg. Et fint sted med hyggelige priser for par og familier.

 

BESTILL ROM HER

Åkrehamn Marina

Åkrehamn Marina haugesundPå vestsiden av Karmøy, cirka 30 minutter med bil sør for Haugesund, ligger det flotte Åkrehamn Marina. Det er snakk om én meget flott og romslig leilighet som ligger rett i vannkanten, omgitt av den flotte marinaen i det koselige tettstedet Åkrehamn.

Leiligheten har alt vi måtte ønske av fasiliteter. Her finnes vaskemaskin med tørketrommel samt et fullt utstyrt kjøkken med fryser og separat spiseområde. Vi har TV med DVD spiller, gratis Wi-fi, samt safe. Fra stuen går vi rett ut på egen terrasse ved vannkanten.

Åkrehamn Marina ligger i et vakkert kystlandskap mot Nordsjøen. Åkrehamn strand er kun 13 minutter til fots og Karmøy golfklubb ligger 15 kilometer unna. Her har vi fantastiske turmuligheter, samt fiske, sykkelturer og kulturopplevelser i nærheten. Et flott sted for familier eller vennegjenger. Kjæledyr er ikke tillatt.

 

BESTILL ROM HER

Se også: dette er de beste hotellene i Ålesund.