Om dinstorbyferie

Om dinstorbyferie.no

Dinstorbyferie.no eies og drives av det lille mediehuset Eiso Marketing Ltd (Org nr 998 639 867) med kontor i vakre Ålesund.

Siden oppstarten i 2014 har vi hatt ett mål for øye: Å gjøre det enkelt for våre lesere å planlegge den perfekte storbyturen.

På våre nettsider finner du reiseguider til alle de kjente storbyene rundt om i verden. Vi har også lagt vekt på å fremheve unike byer som kanskje ikke er på alles radar.

 

Våre reiseskribenter

Ansvarlig redaktør er Eirik Solvoll, som også har skrevet de fleste artiklene på nettsiden. Vi samarbeider i tillegg tett med flere dyktige reiseskribenter som har lang og utstrakt reiseerfaring. På den måten kan vi hele tiden produsere nytt og spennende innhold for våre lesere.

 

Om vårt samarbeid med annonsører

Selv om vår lidenskap for storbyferier og reising står i sentrum av alt vi gjør, er dinstorbyferie.no også et kommersielt nettsted. Driften av siden og honorarer til våre dedikerte reiseskribenter medfører kostnader. For å kunne fortsette å tilby deg gratis kvalitetsinnhold samarbeider vi derfor med noen nøye utvalgte og anerkjente annonsører. Disse annonsørene er hotels.com, booking.com, og Getyourguide. Dette samarbeidet foregår i form av annonselenker på vår nettside.

Det viktig for oss understreke at det ikke medfører noen ekstra kostnad for deg som leser å klikke på eller benytte deg av disse lenkene. Men, når du gjør det, støtter du oss indirekte. Hver gang du bruker våre lenker får vi en liten andel av inntektene, uten at det koster deg en krone ekstra. Dette bidrar til at vi kan fortsette å produsere og tilby gratis reiseguider til deg og andre reiselystne lesere. Vi setter stor pris på din støtte og forsikrer at vårt innhold alltid vil være objektivt og i leserens interesse.

 

Kontakt oss

Ønsker du å kontakte oss kan dette gjøres på epostadressen: kontakt (a) dinstorbyferie.no

Eiso Marketing kontor

Kontoret vårt finner du i Lerstadvegen 506 i Ålesund.