Hotelltips i Halden

hotell i halden

I vannkanten ved Iddefjorden, beskyttet av den imponerende Fredriksten festning, ligger Halden.

Denne sjarmerende byen har en perfekt beliggenhet for både bil- tog- og båtferierende. Den koselige havnen beskytter mot havets lunefullhet og Sverige er kun et steinkast unna, bokstavelig talt.

Men Halden har mer enn svenskehandel å by på, mye mer. Her ligger Brekke sluser, Nord-Europas høyeste slusesystem, samt det kjente barokkteateret Fredrikshald Teater. Her har vi dessuten også store, flotte skoger med et vell av innsjøer og turstier, samt et spennende kulturlandskap.

 

Anbefalte hotell i Halden

Halden ligger på mange måter midt i smørøyet, med Oslo en drøy time nordover og Gøteborg cirka 2 timer sørover. Fredrikstad og Hvaler er forøvrig også rett rundt hjørnet. Hotelltilbudene i Halden og omegn er mange, med en rekke ulike tilbud for alle ønsker og behov. Her har vi sett nærmere på et variert utvalg aktuelle overnattingssteder i Halden.

annonselenker

Thon Hotel Halden

Thon Hotel HaldenMed perfekt beliggenhet nede på brygga, er Thon Hotel Halden et praktisk overnattingssted for gjester som planlegger å utforske byen. Hotellet har 4 stjerner og 88 rom, hvorav mange rom har en utrolig flott utsikt mot både sjøen og Fredriksten festning.

Både fellesarealer og rom på Thon Hotel Halden er holdt i friske farger og delikat estetikk. På rommet har vi gode senger og setter stor pris på klimaanlegget. Vi har TV, men må betale ekstra for Wi-fi, og vi har hverken skrivebord eller kokemuligheter.

Thon Hotel Halden har frokostbufféen inkludert og har også egen restaurant og bar. Hotellet har et forretningssenter og er godt tilrettelagt funksjonshemmede. Kjæledyr er ikke tillatt og parkering er tilgjengelig for 200 kroner per natt. Thon Hotel Halden passer fint for par, grupper og foreninger, samt familier med større barn.

 

BESTILL ROM HER

Fredriksten Hotell

omtale av Fredriksten Hotell i haldenFredriksten Hotell er et 3,5 stjerners hotell med 57 rom som har fått gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Hotellet har en moderne og intim atmosfære og har flott utsikt over byen. Vi spaserer til Fredriksten festning på kun 5 minutter, samt ned til sentrum på et drøyt kvarter.

Rommene på Fredriksten Hotell er friske, innbydende og delikate. Vi har en god overmadrass og strykejern/brett er på plass. Her er også TV og skrivebord, men Wi-fi kun mot tilleggsgebyr. En kaffetrakter eller vannkoker ville vært ønskelig.

Fredriksten Hotell serverer en god frokostbuffé, men den er ikke nødvendigvis inkludert. Hotellet har egen restaurant og bar, samt et romslig, døgnåpent forretningssenter. I nærheten finnes både golfbane og terrengsykling, og hotellet er godt tilpasset funksjonshemmede og rullestolbrukere. Vær oppmerksomme på at hotellet ikke har babysenger. Parkering er gratis og kjæledyr er velkomne mot tillegg.

 

BESTILL ROM HER

Clarion Collection Hotel Park

Clarion Collection Hotel Park i haldenClarion Collection Hotel Park ligger fint og praktisk plassert i et rolig nabolag med gå-avstand til sentrum. Hotellet er familievennlig, har 63 rom og 3,5 stjerner. Kommer vi med tog tar det kun 15 minutter å spasere fra stasjonen, og Fredriksten festning ligger drøye 20 minutter unna til fots.

Clarion Collection Hotel Park er spennende dekorert i både fellesarealer og rom. Tidligere gjester har derimot påpekt noe innestengt luft. Rommene er enkle og vi savner litt småting som gjør oppholdet bedre, som for eksempel vannkoker og skrivebord. Vi har TV, men Wi-fi kun mot tilleggsgebyr.

På Clarion Collection Hotel Park serveres frokostbuffé mot tillegg. Hotellet har ikke egen restaurant, men bar og kaffebar er på plass. Hotellet har moderne treningsfasiliteter og badstue, samt romslige konferanselokaler. Dette er et praktisk og fint hotell for par, arbeidsgrupper og familier med større barn.

 

BESTILL ROM HER

Grand Hotel Halden

omtale Grand Hotel HaldenPå tross av navnet, er Grand Hotel er relativt lite hotell med 32 rom og 3 stjerner. Grand Hotel Halden er et typisk by-hotell med sentral beliggenhet og en koselig, intim atmosfære. Vi er i gå-avstand til hele byen, samt togstasjonen, og kan spasere opp til Fredriksten festing på cirka 15 minutter.

Både rom og fellesarealer i Grand Hotel Halden er rikt og raffinert dekorert, og vi kan få både enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Utstyrsmessig er rommene enkle. Vi har TV, gratis Wi-fi og skrivebord, og egen safe settes pris på. Kaffetrakter eller vannkoker finnes derimot ikke.

Grand Hotel Halden er ikke et hotell med egne fasiliteter, men det finnes et møterom. Hotellet har bar, men ikke egen restaurant og frokost serveres mot tillegg. Hotellet har heller ikke egen parkering. Kjæledyr er tillatt, men 500 kroner per opphold mener vi er drøyt. Et fint hotell for par og forretningsreisende.

 

BESTILL ROM HER

Motell Svinesundparken

Motell SvinesundparkenMotell Svinesundparken tilbyr god og praktisk overnatting ved E6, cirka 7 kilometer fra Halden sentrum. Motellet har 6 rom, 3 stjerner og har fått gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Her finnes enkeltrom og dobbeltrom, og familier kan få firemannsrom.

Interiøret i Motell Svinesundparken er enkelt og praktisk. Likevel er rommene godt utstyrt og sengene er gode. Vi har TV og gratis Wi-fi, samt skrivebord og kjøleskap med fryser. En takvifte er dessuten et absolutt greit alternativ til klimaanlegg.

Motell Svinesundparken serverer frokost og har egen restaurant og kaffebar. Utenfor finnes det grill og parkering er gratis. Her finnes også ladestasjon for elbiler. Bobiler, buss og lastebiler parkerer mot avgift. Kjæledyr er tillatt mot avgift på 200 kroner per opphold. Et fint og praktisk sted for alle underveis langs E6.

 

BESTILL ROM HER