Tips til hotell i Horten

inneholder annonselenker

hotell horten

Horten by har cirka 27 000 innbyggere og en flott beliggenhet ved Oslofjorden.

I sentrum har vi en koselig og intim småbyatmosfære, og i omgivelsene finner vi store friområder og kyst sti. Rett sør for byen ligger dessuten de kjente Borrehaugene med gravhauger som strekker seg helt tilbake til 600-tallet.

I Horten ligger også Karljohansvern med sine interessante bygninger, naturskjønne omgivelser og den kjente, nygotiske Horten Kirke. Horten kommune innbefatter også det idylliske tettstedet Åsgårdstrand, kjent for sine kunstnere, da spesielt Edvard Munch og Christian Krohg.

 

Hotelltilbudet i Horten

Horten er lett å nå med både bil, buss og tog. Her kan vi også krysse Oslofjorden med fergen mellom Horten og Moss. Vi finner gode overnattingssteder både i Horten sentrum og rundt i regionen og her følger en liste over aktuelle steder vi mener de fleste vil finne interessante.

annonselenker

Thon Hotel Horten

Thon Hotel HortenThon Hotel Horten ligger i havnen, sentralt plassert og med fin utsikt over fjorden. Hotellet har 3,5 stjerner og 65 rom fordelt på 5 etasjer. Herfra spaserer vi lett rundt i hele sentrum og kan kose oss med Hortens mange serveringssteder, samt tusle rundt på det spennende Karljohansvern.

Thon Hotel Horten har et innbydende og spennende interiør i fellesarealene, men rommene heller litt mot det kjedelige. Vi er likevel godt utstyrt, kaffetrakter/tekoker er på plass og i vinduet henger blendingsgardiner. TV, gratis Wi-fi og skrivebord er også standard.

Hotellet har egen restaurant og bar, og en rikelig frokostbuffé er inkludert. Thon Hotel Horten har romslige konferanselokaler og er godt tilpasset funksjonshemmede. Det er hyggelig med gratis parkering på et by-hotell og vi kan ta med kjæledyr mot avgift. Hotellet har fått gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Passer godt for par, familier med større barn og arbeidsgrupper.

 

BESTILL ROM HER

Hotel Horten

hotel hortenHotel Horten er et enkelt og trivelig hotell som ligger sentralt noen minutters gange opp fra sjøen. Hotellet har 2,5 stjerner og 77 rom fordelt på 3 etasjer. For golfere ligger Borre Golfklubb kun 13 minutter til fots unna, og inn til sentrumsgatene spaserer vi på cirka et kvarter.

Rommene på Horten Hotel er meget enkle, men absolutt delikate og praktiske. Vi har helt fine senger, samt TV, gratis Wi-fi og skrivebord. Mulighet til å koke vann hadde vi satt pris på. Fellesarealene er også enkle, men gir et trivelig og rent inntrykk.

På Horten Hotel serveres en kontinental frokost mot tillegg. Hotellet har ikke egen restaurant, kun en kaffebar. Gjester kan bruke et nærliggende treningssenter gratis og hotellet er godt tilpasset funksjonshemmede og rullestolbrukere. Parkering er gratis og kjæledyr velkomne mot tillegg.

 

BESTILL ROM HER

Horten Budget Hotel

Horten Budget HotelHorten Budget Hotel er et hyggelig og rimelig overnattingssted sentralt plassert ved havnen. Hotellet har 3 stjerner og 35 rom, og hele byens sentrum ligger i gå-avstand. Her er vi rett ved fergeleiet for Horten-Moss og tidligere gjester har gitt gode tilbakemeldinger.

Rommene på Horten Budget Hotel er lyse og friske, men relativt enkle. Likevel, vi har det vi trenger, som TV, gratis Wi-fi og skrivebord. Blendingsgardinene satt vi også stor pris på. Mulighet for å koke vann hadde vært et pluss.

Horten Budget Hotel serverer frokostbuffé mot tillegg, men har ellers ikke egen restaurant eller bar. Her finnes heller ingen andre fasiliteter. Hyggelig er det at parkering er gratis, og det er tillatt med kjæledyr mot tillegg. Praktisk og greit sted for gjester underveis.

 

BESTILL ROM HER

Horten Apartment

Horten ApartmentForetrekker vi å bo i egen leilighet når vi er på reise, bør vi ta en kikk på Horten Apartment. Horten Apartment er en boligblokk på 2 etasjer som inneholder 35 leiligheter, hver med 3 stjerner. Vi er et steinkast fra Karljohansvern, og kun minutters gange fra sentrum.

Inngangsparti og korridorer i Horten Apartment er delikat pusset opp og rommene, som består av enkelt- og dobbeltrom, fremstår som rene og innbydende. Hver enhet har eget kjøkken som er fullt utstyrt, komplett med mikrobølgeovn. Vi har også skrivebord og gratis Wi-fi, men ikke TV.

Horten Apartment kan også servere en enkel frokost mot tillegg, men har ingen andre fasiliteter som restaurant eller bar. Leilighetskomplekset har også rom og bad tilpasset funksjonshemmede og rullestolbrukere. Stedet tilbyr ikke babysenger og kjæledyr er ikke tillatt. Parkering er gratis. Et praktisk og fint plassert sted for forretningsreisende, familier og par.

 

BESTILL ROM HER

Hotel Åsgårdstrand

Hotel ÅsgårdstrandCirka 10 kilometer sør for Horten ligger det idylliske tettstedet Åsgårdstrand. Her ligger Hotel Åsgårdstrand, et 3,5 stjerners hotell med 78 rom fordelt på 6 etasjer. Hotellet ligger i vannkanten med flott utsikt over sjøen og småbåthavnen og tidligere gjester har gitt stedet meget gode tilbakemeldinger.

Hotel Åsgårdstrand har en intim og sjarmerende atmosfære i fellesområdene og rommene tar seg godt ut. Vi har minibar og blendingsgardiner, men savner kaffetrakter/tekoker. TV er på plass og vi har gratis Wi-fi, men ikke skrivebord.

På Hotel Åsgårdstrand serveres en veldig god frokostbuffé mot tillegg, og hotellet har også egen restaurant og bar. Her finnes konferanselokaler og møterom og hotellet har rom tilpasset funksjonshemmede. Kjæledyr er velkomne mot 200 kroner per natt, parkering koster 100 kroner per natt. Et fint hotell for par, barnefamilier og grupper.

 

BESTILL ROM HER