15 spektakulære hotellbasseng som garantert imponerer

inneholder annonselenker

De beste hotellbassengene i verden

Her har vi samlet 15 av de mest spektakulære hotellbassengene fra hele verden, spesielt for deg som ønsker å oppleve noe ekstraordinært i ferien.

I jakten på det ultimate ferieoppholdet er det en detalj som ofte står i sentrum – svømmebassenget. Bli med oss på en reise gjennom luksuriøse hoteller hvor bassengene er selve hjertet av opplevelsen.

Her finner du alt fra imponerende arkitektur og design, til unike beliggenheter og utsikter som tar pusten fra deg.

Dykk ned i vår liste og drøm deg bort til noen av verdens vakreste steder!

 

Belmond Hotel Caruso, Italia

Fantastisk hotellbasseng med utsikt over Amalfikysten i Italia

Nesten svevende mellom himmel og hav, finner du Belmond Hotel Caruso i et tidligere middelalderpalass på Ravellos høyeste punkt. Det majestetiske hotellet ruver over den praktfulle Amalfikysten og Tyrrenhavet i Italia og byr på en intim atmosfære og uteområder som kan ta pusten fra en.

Verdens vakreste hotellbasseng

Men det som virkelig gjør hotellet til et drømmereisemål for nordmenn er det spektakulære infinity-bassenget, den romantiske stemningen og middager i solnedgang. Man skjønner godt at dette hotellet har vært gjemmested for både presidenter, forfattere og filmstjerner opp gjennom tidene.

 

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Marina Bay Sands, Singapore

Verdens mest spektakulære Infinitypool hos Marina Bay Sands i Singapore

Er det ikoniske infinity-bassenget på Marina Bay Sands hotellet i Singapore verdens beste svømmebasseng? De fleste av de som har vært der vil nok svare et rungende «ja» på det spørsmålet.

Evighetsbassenget på Marina Bay Sands

Bassenget ligger 57 etasjer over bakken og med med en lengde på 150 meter strekker det seg over hotellets tre tårn.

Hvis du ønsker å ta en episk «bassengkant-selfie» her må du sjekke inn for en natt, ettersom adgang til bassenget er forbeholdt gjester på hotellet.

 

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Hanging Gardens, Bali

Hotellbasseng i jungelen hos Hanging Gardens of Bali

Hanging Gardens of Bali kan med rette skryte av å ha et av verdens mest imponerende svømmebassenger.

Dette arkitektoniske mesterverket av et basseng er omgitt av jungel og har en fantastisk utsikt over det frodig dalføret i nærheten av Ubud. 

Hanging Gardens of Bali - et av de vakreste hotellbassengene i verden

Her får du virkelig følelsen av å sveve over tretoppene i det majestetiske regnskoglandskapet som omgir deg.

 

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Address Beach Resort, Dubai

Verdens høyeste infinity-basseng

Dubai er kjent for å ha rekorder i fleng, så det er ikke rart at byen også kan skryte av å ha verdens høyeste infinity-basseng.

Dette eksklusive bassenget befinner seg på 77. etasje i Address Beach Resort og er kun tilgjengelig for gjester som bor på hotellet. Du trenger med andre ord ikke å bekymre deg for at det blir overfylt her.

Badebassenget på Address Beach Resort i Dubai

Infinity-bassenget er dobbelt så stort som et olympisk basseng og tilbyr spektakulær utsikt over Dubai, fra Burj Al Arab og Palm Jumeirah til Ain Dubai-pariserhjulet.

 

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Lefay Resort & SPA Lago di Garda, Italia

Hotellbassenget hos Lefay Resort & SPA ved Gardasjøen i Italia

Omgitt av naturlige terrasser, frodige skoger og olivenlunder, glir vakre Lefay Resort & Spa elegant inn i det praktfulle italienske landskapet. Hotellet har 93 romslige suiter, som alle tilbyr en fantastisk utsikt mot Gardasjøen. 

Et av verdens vakreste hotellbassenger ved Gardasjøen i Italia

Høydepunktet er det spektakulære utendørs infinity-bassenget. Omkranset av en rekke palmer, smelter det sammen med horisonten og gir en imponerende utsikt over sjøen og fjellene.

 

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Hotel Indigo, Hong Kong

Hotellbassenget på Hotel Indigo i Hong Kong

Takterrassen på Hotel Indigo er kanskje ikke den største i Hong Kong, men stort nok til at du kan nyte en drink i baren eller ta en svømmetur i takbassenget. 

Hotellbasseng utenfor skyskraper

Bassenget har en glassbunn som strekker seg ut over kanten i hotellets 29. etasje, noe som gjør svømmeopplevelsen både forfriskende og spennende. Når bassenget lyses opp om kvelden blir du fort et blikkfang i gatene under.

 

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Four Seasons Safari Lodge, Tanzania

Hotellbasseng i villmarka hos Four Seasons Safari Lodge i Tanzania

Midt i hjertet av Tanzania, i det anerkjente Serengeti viltreservatet, ligger Four Seasons Safari Lodge.

Etter å ha utforsket området og beundret de «fem store», kan du forfriske deg med et bad i hotellets eventyrlige basseng. Herfra får du en fantastisk utsikt over det uberørte afrikanske landskapet på Serengeti-sletten.

Bassenget hos Four Seasons Safari Lodge

I tillegg ligger bassenget nært et vannhull hvor mange dyr kommer for å drikke. Du kan observere elefantfamilier som nyter morgenstunden ved vannet mens du selv tar en svømmetur.

 

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Grace Santorini, Hellas

Majestetisk hotell med fantastisk basseng på Santorini i Hellas

Det er lite som kan måle seg med et evighetsbasseng på klippekanten som skuer utover Santorinis storslåtte landskap. 

Infinitybassenget hos Grace Hotel Santorini

På denne sjarmerende greske øya finnes det mange hoteller, men de fleste tilbyr kun små plaskebassenger eller boblebad. Grace Hotel derimot, har et enestående evighetsbasseng helt på kanten av klippene.

 

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Grand Hotel Tremezzo, Italia

Grand Hotel Tremezo italia

Det praktfulle Tremezzo Hotel ligger ved bredden av Comosjøen i Italia. Hotellet er kjent for sitt unike «vann-på-vann» basseng som ser ut til å flyte på sjøens overflate. 

Flytende hotellbasseng på comosjøen

Når du svømmer i det asurblå bassenget, omgis du av det mørkere vannet fra Comosjøen. Grigne-fjellenes naturskjønne landskap glitrer i bakgrunnen. Tremezzo Hotel har også et annet fantastisk basseng, godt gjemt i en fredelig krok av den storslåtte hotellhagen.

 

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Four Seasons Resort The Nam Hai, Thailand

Vakkert hotellbasseng hos Four Seasons Resort The Nam Hai

Inspirert av gammel feng shui-filosofi og de kongelige Tự Đức-gravene i nærheten av Huế, har arkitekten Reda Amalou skapt et unikt design på dette lekre hotellet. 

Beste hotellbasseng i Viet Nam

Her møter du en imponerende effekt av tre store bassenger som kaskaderer mot strandkanten. Hvert evighetsbasseng ser ut til å smelte sammen med havet nedenfor.

 

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Hotel Fasano Rio de Janeiro, Brasil

Glimrende hotell med fantastisk basseng i Rio de Janeiro

Det stilsikre og luksuriøse Fasano Hotel ved Ipanema-stranden i Rio de Janeiro er et arkitektonisk mesterverk skapt av den anerkjente designeren Philippe Starck.

Hotellet er inspirert av brasiliansk designkultur fra 50- og 60-tallet, og gjenspeiler essensen av den uforglemmelige Bossa Nova-tiden.

Takterrasse med basseng hos Hotel Fasano Rio de Janeiro

Fasano Hotel er kjent for sitt spektakulære evighetsbasseng på takterrassen, som er blitt kåret til «et av de mest ikoniske takbassengene i hele Sør-Amerika» av The Rooftop Guide.

Fra dette bassenget, som ligger i hotellets åttende etasje, kan gjestene nyte en imponerende panoramautsikt over Ipanema-stranden, mens de slapper av i de elegante loungeområdene.

 

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Manon Les Suites Guldsmeden, Danmark

Beste hotell med basseng i København

Selv om man vanligvis ikke forbinder tropisk stemning med Norden, finnes det en liten bit av Bali gjemt i bakgården til Manon Les Suites i København. 

Bassenget hos Manon Les Suites Guldsmeden i København

Nyt en svømmetur i Junglefish-bassenget omgitt av en frodig oase i bakgården, eller velg en fullverdig skandinavisk opplevelse ved å nyte varmen i hotellets taksauna. Dette særegne stedet forener eksotiske innslag med nordisk eleganse og tilbyr gjestene en minneverdig opplevelse i Københavns hjerte.

Les også: 10 hotell vi anbefaler i København

 

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Tierra Patagonia, Chile

Fantastisk utsikt fra hotellbassenget Tierra Patagonia i Chile

Det finnes ikke en bedre måte å nyte det fantastiske patagonske landskapet på enn i et oppvarmet basseng med panoramautsikt over nasjonalparken Torres del Paine. 

Boblebad med utsikt mot fjellene i Patagonia

På det luksuriøse, men samtidig rustikke Tierra Patagonia tilbringer man dagene nettopp slik.

 

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Monastero Santa Rosa, Italia

Basseng med utsikt over Amalfikysten

Monastero Santa Rosa ligger spektakulært til ved en klippe langs Amalfikysten i Italia. Dette eksklusive hotellet har kun 20 rom og fremstår fortsatt som en liten skjult italiensk perle. 

Monastero Santa Rosa sitt badebasseng langs klippene

Det mest iøynefallende ved hotellet er det imponerende evighetsbassenget som er skåret ut av fjellveggen og tilbyr en eventyrlig utsikt over havet nedenfor.

 

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Six Senses Yao Noi, Thailand

Nydelig hotell med basseng i Thailand

Six Senses Yao Noi ligger landlig til i den vakre Phang Nga-bukten i Thailand og hotellet utnytter virkelig den vakre beliggenheten til fulle.

Hotell med flott evighetsbasseng i Thailand

Her kan du ta et bad i det enorme infinity-bassenget og beundre utsikten over de imponerende kalksteinsformasjonene som strekker seg så langt øyet kan se.

 

LES MER & SJEKK PRIS HER