10 anbefalte hotell i København

inneholder annonselenker

hotell i københavn

Lurer du på hvor du skal bo når du besøker København? Finn de beste hotellene i København her.

Det er som kjent deilig å være norsk i Danmark, spesielt om du bor bra og rimelig. Her får du tipsene du trenger til å velge rett hotell når du besøker København.

 

Ti gode hotell i København

Samtlige hotell vi har plukket ut er kjente for å yte svært god service. Vi har også tatt hensyn til at hotellet skal ha god beliggenhet i København, det vil si nært det de fleste vil oppleve i byen, og hotellet bør ligge litt unna de mest trafikkerte gatene. Vi har i tillegg tatt med i vurderingen at du bør få mest mulig igjen for pengene dine.

annonselenker

71 Nyhavn Hotel

Anbefalt hotell i København

Når det kommer til beliggenhet i København, så kan det omtrent ikke bli bedre enn dette. Elegante 71 Nyhavn hotell ligger like ved sjøkanten, ved innseilingen til havnekvarteret Nyhavn. Her bor du midt i smørøyet, i en av de vakreste delene av København.

Selve hotellet ligger i to gamle varehus, som begge er elegant omgjorte til hotellrom. Her kombineres nytt og gammelt på en meget stilfull måte. De gamle bjelkene er godt synlige i rommene, og kombineres med stilrent nordisk design.

71 Nyhavn Hotel København

71 Nyhavn Hotel scorer høyt på de aller fleste områder, og er uten tvil et av de beste hotellvalgene i København.

 

BESTILL ROM HER

Hotel SKT. Annæ

Hotel SKT. Annæ København

Hotel SKT. Annæ er et koselig firestjerners hotell som ligger bare noen steinkast sørvest for Amalienborg, det danske slottet og hovedresidens for den danske monarken. Nyhavn ligger omtrent 100 meter i motsatt retning.

Beliggenheten til Hotel SKT. Annæ er med det blant de absolutt beste når det gjelder hotell i København. Her har du 145 rom å velge blant, fra relativt rimelig til ganske dyrt.

Koselig hotell i København

Hotellet byr på egen restaurant, bar med lounge, og flott takterrasse. Interiørmessig går det i dansk design, det vil si stilrent og pent i naturfarger. På Hotel SKT. Annæ får du fantastisk service, fenomenal beliggenhet, og svært mye for pengene dine.

 

BESTILL ROM HER

Nimb Hotel

Beste hotell i København

Nimb er et femstjerners luksushotell i den øvre prisklassen. Det ligger rett ved inngangen til Tivoli, med København Hovedbanegård på motsatt side. Her får du full pakke om du vil bruke ekstra penger på hotellet.

Nimb har hele fem restauranter, 2 barer med lounger, fullservice spa, utendørs svømmebasseng, treningssenter og takterrasse med flott utsikt. Rommene og hotellet for øvrig er selvsagt svært pent innredet.

Nimb Hotel København

Vi anbefaler at du er ute i god tid med bestillingen om du vil bo her når du er på tur til København. Nimb har kun 38 rom, og er svært populær.

 

BESTILL ROM HER

CitizenM Copenhagen Radhuspladsen Hotel

citizenM Copenhagen Radhuspladsen

CitizenM er et ganske stort firestjerners hotell, med hele 238 rom og suiter å by på. Dette ligger i H.C. Andersens Boulevard, skrått overfor Rådhusplassen, og med Tivoli like nedenfor. Herfra kan du rusle til Strøget på et par minutter, til Nyhavn på under et kvarter, eller til den koselige Ørstedsparken på omtrent 5 minutter.

Hotellets rom og øvrige fasiliteter har et sprekt og moderne design. Rommene er svært komfortable, og hotellet har mange fellesarealer hvor det er fint å slappe av.

Billig hotell i København

CitizenM har en bra restaurant, flott bar og lounge, bibliotek, PC-stasjon, og flere møterom. Prisene på dette hotellet er ofte ganske lave, standarden tatt i betraktning.

 

BESTILL ROM HER

Hotel Ottilia

Hotel Ottilia København

Hotell Ottilia er et firestjerners hotell med en helt spesiell design, både innvendig og utvendig. Her går det i dansk minimalisme, duse naturfarger, kule og komfortable møbler, og et stilig inntrykk over hele linja.

De fleste av hotellets 155 rom er romslige, og alle har lekre tilstøtende baderom. Hotel Ottilia byr også på en god restaurant, kul bar og lounge, møterom, samt en meget bra takterrasse.

Desinghotell i København

Hotellet ligger i den sørlige enden av Fredriksberg, like ved Københavns dyrehage. Her bor du en bit utenfor sentrum, men kommer deg raskt ned til byen med taxi, trikk eller buss. Det tar omtrent 30 minutter å gå til Tivoli. Hotellet passer derfor best til de som vil bo bra i stille omgivelser.

 

BESTILL ROM HER

STAY Seaport

STAY Seaport Hotell i København

STAY er et praktfullt og rimelig firestjerners leilighetshotell i Århusgadekvarter, vendt mot sjøen, og like i nærheten av Nordhavnen. Dette er i innseilingen til blant annet DFDS sin ferge som går mellom Oslo og København.

Aberet med beliggenheten er at du er noe avhengig av kollektivtransport eller taxi for å komme deg til sentrum. Det tar minst 30 minutter å komme seg til for eksempel Nyhavn til fots. Fordelene er at du bor flott ved sjøen, og du får blant annet kort vei til Kastellet og Den lille havfruen.

leilighetshotell i København

Det er slettes ikke ille å bo her i forhold til restauranter heller.Tar du en kort spasertur til Østerbro, så får du et hav av gode spisesteder å velge blant. De 53 leilighetene i forskjellige størrelser er alle stilig innredet, og du har tilgang til eget treningssenter, sykkelutleie, og en herlig takterrasse.

 

BESTILL ROM HER

Hotel Kong Arthur

Hotel Kong Arthur København

Kong Arthur er et ganske stort firestjerners hotell som ligger rett ved en av Søerne (Peblinge Sø). Selv om dette ikke er midt i sentrum, går det fint an å satse på å bruke beina for å komme seg til for eksempel Strøget. Den turen tar ikke mer enn 10 til 15 minutter om du spaserer. Du har også Nørrebro metro- og trikkestopp like i nærheten av hotellet.

Hotel Kong Arthur - anbefalt hotell i København

Kong Arthur er et meget godt alternativ om du vil bo svært bra for en rimelig penge. I tillegg til 155 gjesterom, har hotellet 3 restauranter, bar, spa, treningssenter, boblebad, hage, terrasse og parkeringsplass for de som ankommer København med bil.

 

BESTILL ROM HER

Hotel Sanders

5 stjerners hotell i København

Hotel Sanders rangeres med fem velfortjente stjerner, og er et av Københavns beste luksushotell. Det ligger pent plassert mer eller mindre midt mellom Amalienborg slott, Charlottenborg slott og Christiansborg slott. Nyhavn er dermed kun et steinkast unna.

Her kan du velge blant 53 luksuriøst innredede rom og suiter. Hotel Sanders har egen restaurant, bar med lounge, forretningssenter og takterrasse.

Hotel Sanders København

Prisene på dette luksushotellet er noe lavere enn hos flere av konkurrentene, selv om Sanders er blant de mest ansette når det gjelder kvalitet og service.

 

BESTILL ROM HER

Hotel Alexandra

Hotel Alexandra København

Hotel Alexandra er nærmeste nabo til CitizenM, som vi omtalte lenger opp i artikkelen. Det vil si at det ligger rett ved Rådhusplassen og Tivoli, og innenfor gangavstand til det meste av Københavns sentrum.

Hotellet er rangert med tre stjerner, men her får du mye for pengene når det gjelder standard og service. De 61 gjesterommene, og hotellets øvrige arealer, har et retro design som fremstår som meget gjennomført.

Elegant designhotell i København

Alexandra har også en kul bar med lounge, en god kafé, og eget bibliotek. Frokosten serveres i restauranten som er tilknyttet hotellets lobby. I følge flere internasjonale kåringer, er dette et av verdens beste hotell i sin kategori.

 

BESTILL ROM HER

Best Western Hotel Hebron

Best Western Hotel Hebron København

Hotellet Hebron, som inngår i Best Western-kjeden, ligger et par steinkast fra Tivoli, med Hovedbanegården i mellom, i den vestre delen av København sentrum.

Det er rangert med fire velfortjente stjerner, men har rompriser som skulle tilsi at dette er et to- eller trestjerners hotell. Er du i København med familien, og har planer om å bruke mye tid på blant annet Tivoli, er dette et av de beste hotellalternativene.

Best Western Hotell i København

Hebron har ikke restaurant, annet enn til frokostbufféen, men det ligger plenty gode spisesteder i nærheten.

 

BESTILL ROM HER

Prisnivå på hotell i København

Prisen på et hotellrom i København er kanskje en smule lavere enn i Oslo, men det er i så fall ikke snakk om mange kronene. Du kan selvsagt bo rimelig også i danskenes hovedstad. Billigst blir det om du velger de mest avsidesliggende hotellene.

Vil du bo i sentrum, må du regne med fra 1000 kroner og oppover for et trestjerners hotell, omtrent 2000 for firestjerners, og fra 3000 og oppover for et femstjerners hotell. Dette er per natt i dobbeltrom. Prisene varierer riktignok en god del, både i forhold til hvilket hotell du booker, og når på året du vil bo der.

 

Københavns beste strøk å bo i

Naturligvis vil formålene dine med besøket i København, innvirke på hvor det er best å bo. Skal du ta for deg ”alt”, bør hotellet ligge midt i det som heter Indre by.

Voksne par som vil kose seg i København, bør vurdere å velge et hotell som ligger i nærheten av Nyhavn. Der er det svært fint å slå seg ned på uteserveringene om sommeren, du får flere av byens flotte slott rett i nærheten, du får litt sjøluft i lungene, og du har kort vei til Tivoli, shoppinggata Strøget, de beste restaurantene og barene, og mye mer.

hotell i nyhavn københavn

Det som heter København Vest ligger på vestsiden av Tivoli, og er et mer stille strøk. Et hotell her kan passe bra for de som reiser med barn, eller som ikke har behov for nærhet til utelivet og shoppingen.

Velger du et hotell ovenfor ”Søene”, dammene som ligger mellom Indre by og Fredriksberg og Nørrebro, vil du finne flere rimelige hotell. Her er det viktig å velge rett gate. Deler av Nørrebro er for eksempel kjent for et heftig natteliv. Ligger hotellet midt i lysløypa, vil du kunne oppleve en del støy om natten.

Les også vår store guide til København