Anbefalte hotell i Paris

inneholder annonselenker

anbefalte hotell i paris

Planlegger du å reise til Paris? Se hvilke hotell vi anbefaler her.

Paris har så mange opplevelser å by på at det er vanskelig å velge mellom alt. En enkelt storbyferie i Frankrikes hovedstad blir rett og slett ikke nok.

De som trollbindes av verdensmetropolen, og dem er det mange av, reiser gjentatte ganger, år ut og år inn. Her kan du lese om de beste områdene å bo i, og få tips om hotell som stiller til forventningene.

Det er 20 bydeler i Paris, eller arrondissement som det heter på fransk. Bor du innenfor arrondissement 1 til 8, bor du også sentralt. Hver enkelt av bydelene har sin egen sjarm, og sine egne severdigheter å by på. De fleste Paris-elskere foretrekker bydelene som ligger ved elven Seinen, og da spesielt arrondissement 5 (Panthéon), arrondissement 6 (Luxembourg), samt første arrondissement.

 

To anbefalte hotell i første arrondissement i Paris

Første arrondissement ligger langs den høyre bredden av Seinen, og inkluderer en del av Ile de la Cité. Det mest kjente landemerket i området er utvilsomt Le Louvre, museet der du finner Mona Lisa og omtrent 38 000 andre objekter.

Andre velkjente severdigheter er blant annet Place du Carrousel med Arc de triomphe du Carrousel, markedet Les Halles, Palais-Royal og Ile de la Cité. Bydelen har et begrenset areal, der Louvre og Palais Toulieres okkuperer en betydelig andel.

annonselenker

Hotel du Louvre –  luksushotell med topp beliggenhet

Beste hotell i Paris - Hôtel du Louvre

Hotel du Louvre tilhører Hyatt-kjeden, og ligger helt perfekt plassert på Place Andre Malraux. Her går det i klassisk, ærverdig og luksuriøs stil.

Hotellet skilter med fem stjerner og regnes blant de beste i Paris. Plassen som Hotel du Louvre ligger på, er proppfull av hyggelige kaféer og restauranter, og med et yrende folkeliv.

Herfra er du noe nærmere severdigheter som Palais Royal enn om du bor i Arrondissement 5 eller 6, men får noe lengre gangavstand til for eksempel Notre Dame. Louvre-museet ligger rett på andre siden av plassen.

Hôtel du Louvre Paris

Dette hotellet er relativt stort, med omtrent 180 luksuriøse rom og suiter. Designet er veldig fransk, og mange av rommene har fin utsikt mot plassen utenfor.

Du får tilgang til alt du forventer av et hotell i toppklasse, inkludert helsestudio som er åpent hele døgnet. Hotellet har en restaurant på terrassen som anses som meget bra, med utsikt mot Louvre.

 

BESTILL ROM HER

Citadines Les Halles – leilighetshotell i hjertet av Paris

Leilighetshotell i Paris

Stadig flere booker leilighetshotell fordi de ønsker mer plass, og fordi de ønsker å traktere maten sin selv. På Citedines Les Halles får du en slags miks av vanlig hotell og leilighet.

Du velger mellom tre forskjellige små leiligheter. De minste er i ett rom, med kjøkkenhjørne og eget bad (cirka 25 kvadratmeter), mens de største er som små toroms leiligheter (cirka 40 kvadratmeter) med separat kjøkken og egen stue. Ellers er dette for et vanlig firestjerners hotell å regne, med døgnåpen resepsjon, trimrom, frokostrestaurant og møtefasiliteter.

Anbefalt hotell i Paris - Citadines Les Halles Paris

Beliggenheten er noe av det beste du finner i Paris. Rett utenfor dørene har du massevis med restauranter, jazzklubber, kaféer, shoppingmuligheter og teatre. Pompidou-senteret er rett i nærheten, og du er kun noen få minutter til fots fra Seinen og Ile de la Cité.

 

BESTILL ROM HER

To anbefalte hotell i femte arrondissement i Paris

Femte arrondissement blir også kalt for arrondissement Panthéon. Området ligger på Seinens venstre elvebredd, og det er her du finner Paris berømte latinerkvartal.

Bydelen huser de berømte universitetene og høyskolene, blant annet Sorbonne, Europas nest eldste av sitt slag.

Hotel Design Sorbonne – mye for pengene

Designhotell i Paris

Hotel Design Sorbonne er et koselig trestjerners og rimelig hotell, der du får mye igjen for kronene dine. Hotellet har kun 38 rom, så det lønner seg åpenbart å booke tidlig, både for å få de beste prisene, og for å i det hele tatt få rom der.

Sentralt beliggende i rue Victor Cousin, har du kun noen minutter til fots for å komme til flere av de viktigste severdighetene i området. Du kan for eksempel rusle til Notre Dame, Pantheon, Jardin du Luxembourg, Musée d’Orsay på under fem minutter.

Hotel Design Sorbonne Paris

Rommene på hotellet er inndelt i seks kategorier og prisklasser. Samtlige har unik design, deilige senger og relativt greit med plass, tatt i betraktning de tre stjernene.

Hotellrommene har også air-condition, pene bad, topp musikkanlegg, tilgang til trådløs internett og stasjonær datamaskin dersom du ikke tok med din egen (iMac eller Mac Mini). Restauranten serverer en litt enkel frokost, men du har mer enn nok muligheter for inntak av føde i umiddelbar nærhet til hotellet.

 

BESTILL ROM HER

Hotel Atmospheres – nært Notre Dame

Koselig hotell i Paris - Hotel Atmospheres

Om du vil bo både trendy og sentralt, er dette hotellet et sikkert valg. Hotel Atmospheres gir deg også kort avstand til de severdighetene som er nevnt ovenfor, og har mange kule jazzbarer, motebutikker, caféer og restauranter rett utenfor dørene. Standarden er fire stjerner, og hotellet har et luksuriøst og moderne preg.

Som Hotel Design Sorbonne, er Atmospheres også ganske lite og ettertraktet. Antallet rom er kun 56, i tillegg til 8 suiter om du skulle ha behov for mer plass. Hvert enkelt rom har et design inspirert av forskjellige inntrykk som kjennetegner Paris, for eksempel monumentene, nattelivet eller palassene du finner i byen.

Hotel Atmospheres Paris

Alle rom er velutstyrte med gratis trådløst internett, air-condition, behagelige og store senger, pene bad, hotellsafe, TV, Minibar og alt det andre du forventer i denne prisklassen. Resepsjonsområdet har en pen lounge der det er godt å slappe av med drikke og snacks. Du har også tilgang til en anstendig restaurant der det serveres meget god frokost. Hotellets treningsrom, massasjesenger og sauna er tilgjengelig fra morgen til kveld, og er gratis for gjestene som bor der.

 

BESTILL ROM HER

To anbefalte hotell i sjette arrondissement i Paris

Denne bydelen er proppfull av severdigheter og inkluderer deler av latinerkvartalet i Paris. Tradisjonelt kjennetegnes det sjette arrondissement av berømte caféer, rike, kunstneriske og intellektuelle beboere, samt mange flotte kirker. Bydelen grenser naturligvis til det femte arrondissement, og har en ende som ebber ut i Seinen.

Hôtel A La Villa des Artistes– super beliggenhet!

Billig hotell i Paris

Dette trestjerners hotellet har kun 54 rom, og er et forholdsvis rimelig hotell i Paris. Når det gjelder beliggenhet er jo det meste topp om du bor i det sjette arrondissement, men Villa Des Artistes utmerker seg likevel som et av de bedre i området.

Arrondissementet er delt i fire deler, hvor Quartier St.Germain des Prés er det mest attraktive, og hvor dette hotellet altså befinner seg. Seinen er nesten rett utenfor dørene.

Hotellet er ellers kjent for å ha gitt husly til en rekke berømte forfattere og kunstnere i det forrige århundre. Fiffen bor nok på mer fancy hotell i dag, men du kommer ikke til å lide noen nød om du booker deg inn på Villa Des Artistes.

Selv om hotellet er noe enkelt, får du mye for pengene, tatt i betraktning de tre stjernene. Alle rom er nyoppussede, rene og pene, med god utnyttelse av arealet. Trådløst internett er inkludert i alle rom, så vel som minibar, air-condition, TV, hotellsafe, med mer.

Hôtel A La Villa des Artistes Paris

En av de beste tingene ved dette hotellet, er at du kan innta en enkel frokost i den hyggelige hagen i bakgården, skjermet fra det pulserende gatelivet i Paris. En grei start på dagen, før shopping, museer og spennende opplevelser står for tur.

 

BESTILL ROM HER

Madison Hotel by MH – romantisk firestjerner

Romantisk hotell i Paris

Madison er et hotell som gir deg en veldig fransk følelse, og regnes som et av de bedre firestjerners hotellene i Paris. Som Villa Des Artistes, ligger Madison også i St. Germain, med kort avstand til Seinen og Pont Neuf.

I samme gate som hotellet (Boulevard Saint Germain) ligger det mange gallerier, designerbutikker, restauranter og kaféer (blant annet verdensberømte Café de Flore).

Du velge mellom 6 typer rom, samt 2 typer suiter i forskjellige prisklasser. Samtlige har pent og avslappende interiør, luksuriøse baderom, store og behagelige senger, air-condition, gratis internett, TV, minibar, safe og så videre.

Hôtel Madison Paris

Her trenger du ikke nødvendigvis booke rom som peker mot bakgården for å sikre deg god nattesøvn, da alle rom er utstyrte med lydtette vinduer. Madison byr på en meget god frokostbuffé i restauranten, som resten av dagen fungerer som en hyggelig kafé.

 

BESTILL ROM HER