6 fantastiske hotell i Singapore

inneholder annonselenker

Hotell Singapore

Planlegger du en tur til Singapore, men er usikker på hvor du skal bo? Her er seks av de beste hotellene i byen.

Singapore er en by som er kjent for eksklusive hoteller med svært god service. Det er mange hoteller å velge mellom i ulike prisklasser, og de fleste av dem holder en god standard. Selv om hotellprisene kan være høye sammenlignet med andre byer i Asia, får man ofte mye for pengene i Singapore.

De fleste av hotellene i Singapore er moderne og velutstyrte, og tilbyr et bredt spekter av fasiliteter, inkludert spa, treningssenter og utendørsbassenger. Mange av hotellene ligger også i nærheten av populære attraksjoner og shoppingområder, noe som gjør det enkelt å utforske byen.

Prisene kan variere avhengig av tidspunktet på året, men generelt sett er hotellprisene i Singapore sammenlignbare med europeiske storbyer.

 

6 anbefalte hotell i Singapore

Det kan være utfordrende å finne det perfekte hotellet i Singapore med så mange gode alternativer å velge mellom. Vi har derfor håndplukket seks av de beste og mest imponerende hotellene i byen for å hjelpe deg.

Disse hotellene tilbyr førsteklasses fasiliteter og service, og de har i tillegg en flott beliggenhet i sentrum av Singapore.

 

Marina Bay Sands

Marina Bay Sands Hotel Singapore

Marina Bay Sands er et ikonisk hotell i Singapore som gir deg en førsteklasses opplevelse midt i hjertet av byen. Hotellet har en spektakulær beliggenhet ved Marina Bay, og er kjent for sin svært unike arkitektur og fascinerende design.

Bare en kort spasertur fra hotellet finner du populære attraksjoner som Gardens by the Bay, ArtScience Museum og Merlion Park. Her bor du også i like nærheten av kjøpesenteret The Shoppes at Marina Bay Sands. Den vakre øya Sentosa med sine kritthvite strender er dessuten bare en kort taxi-tur unna.

berømt hotell i singapore med infinty pool på taket

Evighetsbassenget på taket av hotellet er utvilsomt den mest kjente attraksjonen på Marina Bay Sands. Dette vanvittige bassenget gir deg en fantastisk utsikt over byen fra 57. etasje. Her er du garantert et episk Instagram-bilde!

På hotellet finner du også et stort utvalg av andre fasiliteter, som spa og treningssenter, samt gode barer og restauranter. Ønsker du å bo på et trendy og spektakulært hotell i Singapore er Marina Bay Sands svaret.

 

BESTILL ROM HER

 

Mandarin Oriental Singapore

Mandarin Oriental Singapore

Mandarin Oriental er et imponerende luksushotell og utvilsomt et av de aller beste og mest eksklusive hotellene i Singapore.

Beliggenhet er førsteklasses, sentralt i det populære Marina Bay-distriktet. Her bor du like ved flere av Singapores mest kjente attraksjoner som Gardens by the Bay, Marina Bay Sands og Merlion Park. Fra hotellet er det også kort vei til byens finansdistrikt, perfekt for de som er på forretningsreise til Singapore.

Som gjest på Mandarin Oriental har du en rekke deilige fasiliteter du kan benytte deg av. Mest iøynefallende er det nydelige bassengområdet, men hotellet har også et eget spa, flere restauranter og en fantastisk bar.

Luksushotell i Singapore

Rommene på Mandarin Oriental er luksuriøst og elegant innredet, og du kan velge om du vil ha utsikt over byen eller Marina Bay. Den aller beste utsikten får du om du velger et rom vendt mot Marina Bay. Utsikten fra disse rommene er rett og slett spektakulær! 

 

BESTILL ROM HER

 

Shangri-La Singapore

Hotell med badebasseng i Singapore

Shangri-La er et luksuriøst hotell midt i hjertet av byen som tilbyr moderne fasiliteter og førsteklasses service. Her bor du sentralt med enkel tilgang til alle de populære attraksjonene, samt shoppinggaten Orchard Road.

En av de beste tingene med Shangri-La Singapore er bassengområdet, som er en vakker oase omgitt av frodige hager og palmer. Her kan du ta et forfriskende bad i det klare vannet, eller bare slappe av på en solseng med en god bok. Bassengbaren tilbyr lekre drinker og snacks, og gir deg alt du trenger for en avslappende dag i solen.

 

Anbefalt hotell i Singapore

Rom og suiter på Shangri-La Singapore er moderne og elegant innredet. Noen av rommene tilbyr dessuten en fantastisk utsikt over byen.

Med førsteklasses service, moderne fasiliteter og et fantastisk bassengområde, vil du garantert få en minneverdig og avslappende ferie på Shangri-La Singapore.

 

BESTILL ROM HER

 

Raffles Singapore

Raffles Hotel Singapore

Raffles Singapore er kjent for sin historiske arv og koloniale stil, og har vært et av Singapores mest ikoniske hoteller siden 1887. Hotellet har nylig gjennomgått en omfattende renovering og tilbyr nå topp moderne fasiliteter i historiske lokaler.

En av de mest imponerende attraksjonene på Raffles Singapore er hotellets legendariske Long Bar. Dette er nemlig stedet hvor den verdensberømte Singapore Sling-cocktailen ble oppfunnet. Her kan du nyte en av disse ikoniske cocktailene i en historisk og unik atmosfære.

 

Suite på det berømte Raffles hotellet i Singapore

Rom og suiter på Raffles Singapore er elegant innredet og tilbyr en behagelig blanding av kolonial stil og moderne bekvemmeligheter. Rommene har høyt tak, klassisk innredning og moderne fasiliteter som aircondition.

Hotellet har også en vakker hage og utendørsbasseng, hvor du kan slappe av og nyte roen midt i byen. 

 

BESTILL ROM HER

 

The Fullerton Hotel Singapore

The Fullerton - Kjent hotell i Singapore

The Fullerton Hotel Singapore er et nydelig hotell som ligger ved elven i Singapore. Hotellet har en rik historie, og har tidligere fungert som Singapores hovedpostkontor før det ble omgjort til et av byens mest ikoniske hoteller.

Her bor du i nærheten av det historiske distriktet, hvor du kan oppleve Singapore sin rike historie og spennende kultur. Det er også flere shoppingområder i nærheten, som gir deg muligheten til å utforske alt fra lokale markeder til luksuriøse butikker.

The Fullerton Hotel Singapore

Hotellet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert et spa, et treningssenter og et spektakulært utendørsbasseng. Bassengområdet er en av de mest populære attraksjonene på hotellet, og det er lett å se hvorfor.

 

BESTILL ROM HER

 

The Fullerton Bay Hotel

Beste hotell i Singapore

The Fullerton Bay Hotel er et fantastisk valg for de som søker etter et luksuriøst og stilfullt hotellopphold i Singapore. Hotellet har en praktfull beliggenhet ved Marina Bay og har en enestående utsikt over byen.

Hotellet har en moderne og elegant stil, og tilbyr gjestene luksuriøse rom og fasiliteter av høy kvalitet. Blant hotellets fasiliteter finner du et utendørsbasseng, et spa, treningsstudio og flere gourmetrestauranter.

The Fullerton Bay Hotel Singapore

Beliggenheten er utmerket, og som gjest kan du enkelt gå til populære turistattraksjoner som Gardens by the Bay og Merlion Park.

Fullerton Bay er rett og slett et godt hotellvalg for de som ønsker å oppleve det beste av Singapore i en elegant og luksuriøs setting.

 

BESTILL ROM HER

 

 

Hvor bør man bo i Singapore?

Singapore har flere fantastiske nabolag å bo i, og hvert område har sin egen sjarm og unike atmosfære. Her er noen av de beste områdene å bo i når du besøker Singapore.

 

Marina Bay

Marina Bay er et fantastisk sted å bo i når du besøker Singapore, spesielt hvis du er her for første gang. Dette området er hjem til noen av de mest populære turistattraksjonene i byen, inkludert det berømte Merlion-monumentet og fantastiske Gardens by the Bay.

Beste sted å bo i Singapore

Marina Bay er også kjent for sin imponerende «skyline» med fantastiske skyskrapere. Her finner du i tillegg et stort utvalg av flotte restauranter og barer, så vel som noen av de mest luksuriøse hotellene i byen.

Med en flott beliggenhet og mye å se og gjøre, er Marina Bay er en av de beste stedene å bo når du besøker Singapore.

 

Singapore River

Hvis du vil oppleve det beste av Singapores pulserende uteliv, bør du vurdere å bo i området langs elven i Singapore. Dette er det beste stedet i byen for de som vil feste til langt på natt, med restauranter, nattklubber og trendy barer som hovedattraksjoner.

Hotell ved Qlarke Quay i Singapore

Tidligere var Riverside-området kjent for sine koloniale butikker og fortøyde båter, men i dag er det en trendy destinasjon, spesielt rundt Boat Quay og Clarke Quay. Robertson Quay, som ligger vest for Clarke Quay, er litt roligere og mer avslappet, med noen spennende monumenter og vakker arkitektur.

Clarke Quay er betraktet som sentrum av byen og ligger rett over Singapore-elven, og gir en fantastisk utsikt over vannet. Selv om området kan være tettpakket med folk i turistsesongen, er det et flott sted å bo i Singapore, med de fleste turistattraksjoner bare noen få minutter unna.

 

Downtown

Singapore Downtown, også kjent som Financial District, er hjertet av byen og et område som domineres av høye skyskrapere. Her finner du noen av byens mest imponerende arkitektoniske perler, så vel som noen få kulturminnesmerker.

Som i de fleste bysentra, er det imidlertid ikke mange rimelige overnattingsalternativer å finne i dette området. Downtown har et bredt utvalg av dyre hoteller, men hvis du vil oppleve byens glamorøse side, kan det absolutt være verdt pengene.

Hotell Downtown Singapore

Når du har fått nok av å beundre skyskrapere, er det mye å utforske i Downtown. Ta en tur til Merlion Park, hvor du kan se den ikoniske Merlion-statuen og oppleve det spektakulære lysshowet på Marina Bay Sands.

Eller besøk Gardens by the Bay og utforsk de imponerende futuristiske trærne i Supertree Grove. Området rundt Boat Quay og Clarke Quay er også innen gangavstand.

Selv om det er kostbart å bo i Downtown, får du garantert et minneverdig opphold her.

 

Orchard Road

Orchard Road er et av de mest populære og pulserende områdene i Singapore. Det er kjent for sin imponerende arkitektur, trendy shopping og fargerike natteliv. Hvis du ønsker å bo på et hotell i hjertet av byen, er Orchard Road det perfekte valget.

Her finner du et bredt spekter av overnattingssteder, fra budsjettvennlige hoteller til luksuriøse og elegante boutique-hoteller. Hvis du vil ha det beste av det beste, kan du sjekke inn på et av de mange femstjerners hotellene som ligger langs Orchard Road.

Hvor bør man bo i Singapore - Orchard Road

Det er mange grunner til å bo på Orchard Road. For det første er det enkelt å komme seg til de viktigste attraksjonene i byen, inkludert Marina Bay, Sentosa Island og Gardens by the Bay. For det andre har området et bredt utvalg av butikker, restauranter og barer som passer til enhver smak og lommebok.

Hvis du liker å shoppe, vil du elske Orchard Road. Her finner du alt fra designerbutikker til lokale håndverksbutikker. Det er også mange kjøpesentre og store varehus som tilbyr alt fra mote og skjønnhetsprodukter til elektronikk og gadgets.

 

Sentosa

Sentosa er en nydelig øy rett utenfor selve bysentrum i Singapore. Øya er hjem til noen av Singapores beste strender og attraksjoner som Universal Studios og S.E.A Aquarium. Her er det også en rekke hoteller og resorter å velge mellom.

Hoteller på Sentosa Island i Singapore

Det er mange grunner til at Sentosa er et ideelt sted å bo når du besøker Singapore. Det et flott sted å lade batteriene etter en lang dag med sightseeing. Øya har også flere vakre strender, som Siloso Beach, Palawan Beach og Tanjong Beach, alle med kritthvit sand og turkisblått vann.

Ønsker du først og fremst å slappe av og nyte en ferie med sol og strand bør du velge et hotell her.