Beste hotell i Skien

inneholder annonselenker

hotell skien

Ibsens fødeby Skien ligger glimrende plassert i forhold til både innlands- og kystlandskap. Skien er på mange måter inngangsporten til Telemark fylke, en region proppfull av severdigheter, attraksjoner og aktiviteter som vil tilfredsstille besøkende i alle aldre. Men Skien by er også en attraksjon i seg selv.

Skien har cirka 55 000 innbyggere og har et rikt og bredt kulturliv. Naturlig nok fokuseres det på Henrik Ibsens dramatikk, byen har hele 3 store teatre, men Skien tilbyr også moderne kunst og kultur, samt lokal arkitektur og historikk. Vil vi heller bade og slikke sol, ligger perler som Helgeroa og Langesund kun en kort biltur unna.

Anbefalte hotell i Skien

I Skien og omegn finner vi et rikt utvalg overnattingssteder. Her finnes både store, moderne konferanse- og familiehoteller, samt mindre, intime hoteller omgitt av vakker natur og sjø. Til Skien reiser du enkelt med tog eller bil og finner her et perfekt utgangspunkt for en spennende og variert ferieopplevelse. Les vår omtale av det vi mener er tre av de beste hotellene i Skien her. Målet er at du enkelt gjøre deg opp en mening om hvilket hotell som passer best for akkurat deg når du besøker Skien.

annonselenker

Clarion Collection Hotel Bryggeparken

anbefalt hotell i skien - Clarion Collection Hotel BryggeparkenVil vi bo i vannkanten midt i Skien, er Clarion Collection Hotel Bryggeparken et godt alternativ. Hotellet har 3,5 stjerner og 146 rom spredt over 5 etasjer. Herfra kan vi oppleve hele byen til fots, vi har gode handlemuligheter og et perfekt utgangspunkt for utflukter til både skog og strender.

Hotel Bryggeparken har en enkel, elegant og rustikk-inspirert stil i både rom og fellesarealer. På rommet har vi klimaanlegg og blendingsgardiner, to ting som hever opplevelsen betraktelig. Ellers er det relativt enkelt, med TV, skrivebord og egen safe. Wi-fi kun mot tilleggsgebyr.

På Clarion Collection Hotel Bryggeparken er en god frokostbuffé inkludert og hotellet har også en bar. Her finnes ikke egen restaurant, men vi har nok av serveringsmuligheter i umiddelbar nærhet. Hotel Bryggeparken har et konferansesenter og er godt tilpasset funksjonshemmede. Parkering og kjæledyr mot tillegg. Fint og sentralt hotell for par, forretningsreisende og grupper.

 

BESTILL ROM HER

Hotell Fritidsparken

Hotell Fritidsparken - beste hotell i skienHotell Fritidsparken er det perfekte stedet for småbarnsfamilier som vil utforske Skien og omegn. Hotellet er sentralt plassert med cirka 20 minutters gå-avstand til sentrum, samtidig har vi sjø, strender og et vakkert innland tilgjengelig med relativt korte bilturer. Hotellet har 3 stjerner og 62 rom og leiligheter.

Visuelt har Hotell Fritidsparken en enkel, praktisk og delikat stil. I leilighet for 5 personer har vi tekjøkken med mikrobølgeovn og vannkoker, og klimaanlegg er standard i både leilighet og rom. Ellers er det ganske enkelt, men vi har TV og gratis Wi-fi.

Hotell Fritidsparken serverer frokost, men ikke nødvendigvis inkludert. Hotellet har også restaurant, bar og snackbar med delikatesseforretning. Det store trekkplasteret er et flott, innendørs basseng/badeland og spa med full service. Her finnes også badstue, treningsstudio og tennisbane. Hotellet har 4 møterom og er godt tilpasset funksjonshemmede. Kjæledyr er ikke tillatt, men servicedyr er velkomne og vi parkerer bilen for kun 25 kroner per dag. Flott sted for småbarnsfamilier, par og arbeidsgrupper.

 

BESTILL ROM HER

Thon Hotel Hoyers

Thon Hotel Hoyers skienThon Hotel Hoyers har 3,5 stjerner og 100 rom over 5 etasjer. Hotellet ligger i hjertet av Skien med en flott beliggenhet et steinkast fra vannkanten ved Bryggeparken. Skiens kultur-, serverings- og handletilbud ligger i behagelig gå-avstand og mange av rommene har en billedskjønn utsikt.

Thon Hotel Hoyers ligger i et staselig, eldre bygg og interiøret i fellesarealene gjenspeiler fasaden på en elegant og balansert måte. Rommene er holdt i en mer moderne stil og er relativt godt utstyrt. Vi har minibar og kaffetrakter/tekoker, samt gode senger og skrivebord. TV og gratis Wi-fi er også standard.

På Thon Hotel Hoyers serveres en rikelig frokostbuffé inkludert og hotellet har også egen restaurant og bar. Her finnes dessuten moderne konferanselokaler og gratis aviser i lobbyen. Det er tillatt med kjæledyr mot tillegg og parkering er gratis, men begrenset. Et flott hotell for par, forretningsreisende og arbeidsgrupper.

 

BESTILL ROM HER

Gode hoteller like utenfor Skien

Det finnes flere gode hoteller et lite stykke utenfor Skien også. Her har vi samlet noen gode hotellalternativer både i Porsgrunn og Langesund. Begge stedende ligger forholdsvis nære Skien med bil.

 

Hotell Vic

Hotell VicHotell Vic er et 3,5 stjerners hotell med 109 rom som ligger i Porsgrunn, kun 9 kilometer fra Skien sentrum. Offentlig transport til Skien er hyppig, samtidig er vi enda nærmere sjøen med idylliske bukter, øyer og strender. Hotell Vic ligger midt i Porsgrunn by, omgitt av serverings- og handlemuligheter.

Hotell Vic har et friskt og moderne interiør i både fellesområder og rom. Rommene er lyse og innbydende, men er relativt enkle på utstyrssiden. Vi har TV, gratis Wi-fi og skrivebord, men savner mulighet for å koke vann. Gratis avis er derimot hyggelig.

Hotell Vic serverer frokost, men ikke nødvendigvis inkludert. Hotellet har ikke egen restaurant, men bar og kaffe/te serveres i fellesområdet. Her finnes også treningsfasiliteter og konferanselokaler. Hotellet har også tilpassede rom og bad for rullestolbrukere. Kjæledyr er tillatt mot 100 kroner per natt og parkering er tilgjengelig. Fint hotell for par, grupper og familier med større barn.

 

BESTILL ROM HER

Quality Hotel Skjaergarden

Quality Hotel SkjaergardenQuality Hotel Skjaergarden ligger i sjarmerende Langesund, en drøy halvtime med bil fra Skien sentrum. Hotellet har 3 stjerner, 161 rom og er et glimrende sted for barnefamilier. Her er vi omgitt av en flott skjærgård og har små perler som for eksempel Helgeroa kun en billedskjønn fergetur unna.

Hotel Skjaergarden er et moderne anlegg preget av en enkel, men raffinert estetikk. Vi kan få familierom med ekstraseng og babyseng tilgjengelig og utstyrsmessig holder de mål. Vi har strykejern/brett, gode senger og skrivebord. TV er på plass, men Wi-fi kun mot tilleggsgebyr. En vannkoker mener vi burde være på plass i et hotell med familievennlig profil.

Quality Hotel Skjaergarden tilbyr frokostbuffé mot tillegg og har egen restaurant og bar. Hotellet har innendørs basseng med vannsklie, dampbad og badstue samt treningsfasiliteter. Badeland er også tilgjengelig mot tillegg. Her finnes lekeplass og et flott landskap for turer til fots eller på sykkel. Hotellet er godt tilpasset funksjonshemmede og kjæledyr er tillatt mot tillegg. Parkering er gratis, også for bobiler og busser. Et flott sted for par og barnefamilier.

 

BESTILL ROM HER

Eco Farmhouse

Eco Farmhouse skienEco Farmhouse er et 2,5 stjerners overnattingssted med 8 gjesterom. Stedet ligger idyllisk til ved Hoppestadelva, cirka 10 minutters kjøretur nord for Skien togstasjon. Her er vi omgitt av flott natur med skog og vann og stedet passer like godt for både barn og voksne.

Eco Farmhouse er en vakker, rødmalt trebygning med stor terrasse omgitt av velstelte grøntarealer. Rom og fellesarealer er preget av en delikat og romantisk estetikk og atmosfæren er upåklagelig. Rommene er vakre, individuelt innredet og inneholder TV og gratis Wi-fi. Vær oppmerksomme på at bad deles med andre gjester.

Her på gården spiser vi i et felles kjøkken/spisesal rom, og utenfor kan vi grille. Stedet har sykkelutleie, fiskemuligheter og turstier. Her finnes lekeplass, og på vinteren har vi flotte langrennsløyper og slalåmløyper i nærheten. Et flott og harmonisk sted for par og familier med både små og store barn.

 

BESTILL ROM HER

Les også hvilke hotell vi anbefaler i Larvik.