Dette er de beste hotellene i Sandefjord

sandefjord hotell

Med sin glimrende beliggenhet i forhold til E18 og Oslo, er idylliske Sandefjord en veldig attraktiv feriedestinasjon.

Den kjente hvalfangerbyen ligger i et rikt kulturlandskap med kjente funn fra vikingtiden, og er omgitt av en vakker skjærgård med flotte tur- og bademuligheter.

Sandefjord kommune har cirka 64 000 innbyggere og dermed et variert og spennende kulturliv. Spesielt på sommeren vekkes byen til live med mange ulike arrangementer for store og små. Sandefjord byr også på et stort antall serveringssteder og selvfølgelig aktiviteter for hele familien i og rundt sjøen.

 

Anbefalte hotell i Sandefjord

Til Sandefjord kommer vi lett med bil, tog og buss, eller vi kan bruke Torp flyplass hvis vi foretrekker å fly. Fra Sandefjord går det dessuten bilferge til Strømstad og overnattingstilbudet i byen er godt og variert og dekker de fleste behov. Vi har sett nærmere på et knippe aktuelle hoteller i Sandefjord og omegn.

annonselenker

Clarion Collection Hotel Atlantic

beste hotell sandefjord - Clarion Collection Hotel AtlanticClarion Collection Hotel Atlantic ligger sentralt plassert noen få minutters gange opp fra havnen i Sandefjord. Hotellet har 3,5 stjerner og 112 rom fordelt på 5 etasjer. Hotell Atlantic ligger i en flott, gammel murgård og er omgitt av serveringssteder, handlemuligheter og kulturtilbud.

Interiøret i Hotel Atlantic er en balansert blanding av rustikk og moderne som står fint til den distingverte fasaden. Rommene har en grei standard, sengene er gode og vi setter stor pris på kaffetrakter/tekoker. TV er på plass, men for Wi-fi må vi betale ekstra.

Clarion Collection Hotel Atlantic har egen restaurant og bar. Det serveres også en god frokostbuffé, men den er ikke nødvendigvis inkludert. Hotellet har treningsfasiliteter og møterom, rom og bad tilpasset funksjonshemmede er også tilgjengelig. Parkering er begrenset og kjæledyr tillates mot 200 kroner per opphold. Et fint hotell for par, forretningsreisende og mindre arbeidsgrupper.

 

BESTILL ROM HER

Scandic Park Sandefjord

Scandic Park hotell SandefjordMed flott beliggenhet ved Strandpromenaden i Sandefjord, er Scandic Park et hotell både barnefamilier og par bør se nærmere på. Scandic Park Sandefjord har 3,5 stjerner, hele 350 rom og herfra har vi hele den sjarmerende byen i gå-avstand.

Scandic Park Sandefjord er et flott hotell med utsøkt design i både rom og fellesarealer. Rommene er individuelt innredet og har det vi forventer. Vi har gode senger, TV og gratis Wi-fi. Det finnes også kjøleskap, men vi savner kaffetrakter/tekoker.

Scandic Park Sandefjord serverer en rikelig frokostbuffé mot tillegg, og hotellet har hele 4 restauranter og bar. Et flott, innendørs basseng, badstue, treningsfasiliteter og spa med full service gjør oppholdet både spennende og behagelig. Hotellet har store og moderne konferanselokaler og er godt tilpasset funksjonshemmede og rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt og parkering er begrenset, men det finnes ladestasjon for elbiler. Et flott hotell for par, barnefamilier og arbeidsgrupper.

 

BESTILL ROM HER

Hotel Kong Carl

Hotel Kong Carl i sandefjordHotel Kong Carl er et veldig koselig og intimt hotell som har fått veldig gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Hotellet har 3,5 stjerner, 47 rom og en perfekt, sentral beliggenhet i byen. I denne gamle trebygningen sitter historien i veggene og atmosfæren er upåklagelig.

Rom og fellesarealer i Hotel Kong Carl preges av et utrolig vellykket og nobelt interiør. I tillegg er rommene godt utstyrt, med minibar og kaffetrakter/tekoker som standard. Vi har også TV, gratis Wi-fi og skrivebord, og vi kan få strykejern/brett på forespørsel.

En god frokostbuffé serveres i fantastiske omgivelser, men er ikke nødvendigvis inkludert. Hotel Kong Carl har egen restaurant og bar, samt 4 møterom. Hotellet tillater kjæledyr mot 200 kroner per natt og har krybber og barnesenger tilgjengelig. Dette hotellet passer utmerket for par, mindre grupper og forretningsreisende.

 

BESTILL ROM HER

Torp Hotel

torp hotell sandefjordTorp Hotel ligger praktisk plassert rett ved E18. Herfra tar det 10 minutter med bil til flyplassen, og cirka 15 minutter inn til Sandefjord sentrum. Torp Hotel har 3 stjerner og 43 rom og er et fint overnattingssted både for reisende og gjester som vil utforske Sandefjord og regionen.

Torp Hotel er et moderne, hyggelig hotell som ikke er altfor spennende visuelt, men som dekker de fleste behov. Rommene er enkle og praktiske og inneholder det mest nødvendige. Vi har greie senger, TV og gratis Wi-fi. Strykejern/brett er tilgjengelig på forespørsel.

Torp Hotel har restaurant og bar, samt 3 møterom. Frokostbuffé serveres mot tillegg og utenfor er det terrasse og hage. Hotellet tillater kjæledyr mot 250 kroner per natt og parkering er tilgjengelig mot avgift, likeså krybber og barnesenger. Et fint og praktisk hotell for familier med større barn, samt mindre grupper og forretningsreisende.

 

BESTILL ROM HER

Se også: anbefalte hotell i Tønsberg.