Dette er de beste hotellene i Tønsberg

inneholder annonselenker

hotell tønsberg

Norges eldste by, Tønsberg, har mye å tilby sine besøkende. Et pulserende og bedagelig sommerliv med mange kulturelle begivenheter preger gatene, og regionen er viden kjent for sine vikingskatter og vakre skjærgård. Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme er et sommerparadis vi nordmenn oppsøker år etter år.

Tønsberg har lange tradisjoner med kulturell underholdning i sommermånedene, men ligger heller ikke på latsiden resten av året. Festivaler, utstillinger og konserter arrangeres konstant og byen besøkes jevnt av landets største artister og kunstnere.

 

Hotell i Tønsberg

Med sin sentrale beliggenhet har Tønsberg slått seg opp som favorittdestinasjon for både ferierende og jobb-reisende. Byen, og regionen, tilbyr en stor variasjon overnattingstilbud skreddersydd ulike behov, fra store konferanser, via aktive ferieturer, til total avslapping og nytelse. Her følger noen gode tips til hotell i Tønsberg.

annonselenker

Thon Hotel Tønsberg Brygge

anbefalte hotell i tønsberg - Thon Hotel Tønsberg BryggeThon Hotel Brygge har en flott beliggenhet i Tønsberg sentrum, sentralt og med den forførende lyden av båt- og bryggeliv. Hotellet har 3 stjerner og 72 rom fordelt på 4 etasjer. Vi har hele sentrum for våre føtter, og Rosanesstranda en halvtimes spasertur unna. 

Hotellet har lagt seg på en fargesprakende linje hva gjelder interiør. Både rom og fellesarealer preges av moderne mønstrede tapéter og sterke farger i møblement og interiør. Rommene er godt utstyrt med minibar, strykejern/brett, blendingsgardiner, TV og skrivebord. Wi-fi, derimot, kan koste ekstra.

Thon Hotel Tønsberg Brygge er bygd i 2001 og er godt tilpasset funksjonshemmede. Den rikelige frokostbufféen er inkludert, men vil vi spise på restaurant må vi ut i byen. Greit nok det når vi bor så sentralt. Kjæledyr er ikke tillatt, men servicedyr er velkomne. Vær oppmerksomme på at parkering koster 243 kroner per dag. Fint og praktisk hotell for par, familier med større barn og forretningsreisende. Dette er dessuten det hotellet i Tønsberg som brukerne av Tripadvisor er mest fornøyde med.

 

BESTILL ROM HER

Hotel Klubben

Hotel Klubben tønsbergHotel Klubben er et kjent og kjært overnattingssted i Tønsberg, og det er ikke uten grunn. Beliggenheten et steinkast fra brygga, og med utsikt over Byfjorden, er upåklagelig. 4 stjerner, 145 rom og gode konferanselokaler gjør dessuten hotellet attraktivt for mange ulike gjester.

Rom og fellesarealer er delikat og lekkert dekorert, men rommene har ikke mer enn det helt nødvendige. Vi har TV og Wi-fi og setter pris på vannkokeren. Hyggelig at vi kan ta med kjæledyr, men 250 kroner per natt synes vi er litt drøyt. Parkering koster 195 per natt og babyseng 100 kroner per natt. Dette kan fort bli dyrt om du kommer reisende med bil, unger og kjæledyr på slep.

Hotel Klubben er godt tilpasset funksjonshemmede. En deilig frokostbuffé er inkludert, men hotellet har ikke egen restaurant. Her finnes gode konferanselokaler og hotellet har også egne treningsfasiliteter. Litt trafikkstøy må regnes med, men hotellet passer fint for familier med større barn, par og arbeidsgrupper.

 

BESTILL ROM HER

Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel TønsbergQuality Hotel Tønsberg er et 3 stjerners familievennlig hotell med en glimrende beliggenhet i byen. Vi befinner oss i vannkanten, har hele Tønsberg sentrum i gangavstand og en snau halvtimes spasertur ut til den velkjente Rosanesstranda.

Rommene og fellesarealene er enkle, delikate og innbydende. Vi har virkelig kun det vi trenger, som TV, Wi-fi og skrivebord. Hotellet er ikke av de billigste, så vi forventet i alle fall en vannkoker. Sengene er likevel gode, med solide overmadrasser.

Quality Hotel Tønsberg har hele 292 rom og fine konferanselokaler. Frokostbuffén er rikelig og smakfull, men ikke nødvendigvis inkludert. Selve perlen på hotellet ligger på toppen i form av et flott, utendørs takbasseng. Tidligere gjester har påpekt at hotellet ikke gir så mye valuta for pengene og vi anbefaler å sjekke prisene på alt ekstra, det koster.

 

BESTILL ROM HER

Active Hotel

Active Hotel tønsbergActive Hotel ligger i gå-avstand til Tønsberg sentrum, har 3 stjerner og 65 rom. Dette hotellet er, som navnet indikerer, skreddersydd for aktive mennesker og treningsfasilitetene her er virkelig gode. Barna vil også stortrives med bassenger og lekeplass.

Rommene er ikke altfor spennende og tidligere gjester har indikert at det er mye å hente på komforten. Vi har likevel TV og Wi-fi og et stort pluss er lydisolerte rom samt blendingsgardiner.

På Active Hotel tilbys treningstimer, yogatimer og pilatestimer. Det er et badeland i nærheten som er gratis for hotellets gjester, samt sykkelutleie. Frokostbuffé serveres mot tillegg og kjæledyr er velkomne mot 200 kroner per natt. Hotellet har ikke egen restaurant, noe som kan være upraktisk med mindre barn. Hyggelig at parkering er gratis.

 

BESTILL ROM HER

Oslofjord Hotel

oslofjord hotel i nærheten av tønsbergOslofjord Hotel ligger cirka 5 kilometer sør for Tønsberg sentrum. Dette moderne hotellet ligger et steinkast fra stranda, har 4 stjerner og er tilknyttet et stort og moderne konferansesenter. Med hele 250 rom passer det glimrende for større arbeidsgrupper og seminarer.

På Oslofjord Hotel kan vi velge mellom vanlige rom og leilighet. Rommene er lyse og friske og har det vi trenger, med en velkommen kaffetrakter i tillegg. Blendingsgardiner og strykejern/brett er også standard, veldig bra. Leilighetene har i tillegg fullt utstyrt kjøkken med spisebord og sofakrok.

Hotellet er veldig godt tilpasset funksjonshemmede, så litt underlig at de ikke tillater servicedyr? Ikke kjæledyr heller for den saks skyld. Vi får en flott frokostbuffé inkludert og hotellet har egen restaurant, bar og kaffebar. Rett i nærheten finnes mange sportsmuligheter samt lekeplass for barna. Veldig bra hotell for familier, arbeidsgrupper og seminarer.

 

BESTILL ROM HER

Scandic Havna Tjøme

Scandic Havna TjømeScandic Havna Tjøme ligger vakkert til ved Røssesundet på Tjøme. Hotellet har 3,5 stjerner og 73 rom fordelt på 3 etasjer. Med eget basseng, samt et steinkast fra en flott strand, er dette hotellet glimrende for barnefamilier. Tjøme er dessuten en øy med mange, flotte naturopplevelser på lager.

Scandic Havna Tjøme tilbyr både vanlige rom, samt leiligheter, og prisene står godt i forhold til tilbudet. Interiøret i både rom og fellesareal er estetisk og innbydende og vi har det vi trenger som TV, Wi-fi og skrivebord. Leilighetene er særdeles flotte med fullt utstyrt kjøkken.

Kjæledyr er tillatt mot tillegg og parkering koster 150 kroner per dag. Frokostbufféen er god, men ikke nødvendigvis inkludert og hotellet har egen restaurant og bar. Området byr på et rikt utvalg aktiviteter og hotellet har også trengingsfasiliteter, tennisbane og badstue. Et fint sted for familier med både små og større barn.

 

BESTILL ROM HER

Se hva som er de beste hotellene i Skien her.