Dette er de beste hotellene i Sarpsborg

inneholder annonselenker

beste hotell i sarpsborg

Som en av Norges 10 største byer har Sarpsborg mye å tilby sine besøkende, både når det gjelder kultur og natur.

Her ligger dessuten den kjente Sarpsfossen, Europas største foss. Sarpsborg ligger perfekt i forhold til den flotte Aremarka i øst og det idylliske kystlandskapet rundt Fredrikstad og Hvaler i vest.

Sarpsborg har en lang historie, byen ble nemlig grunnlagt av selveste Olav Haraldsson i år 1016. Her kan vi besøke det berømte Kalnesfeltet med et stort antall helleristninger, samt fordype oss i historien i Borgarsyssel Museum. Kunst- og kulturkalenderen i Sarpsborg er full av arrangementer for barn og voksne året rundt.

 

Anbefalte hotell og overnattingssteder i Sarpsborg

Med sin perfekte beliggenhet langs E6 mellom Oslo og Svinesund, er Sarpsborg lett å nå. Her finner vi en rekke overnattingssteder for ulike behov, alt fra moderne hoteller med basseng og store konferanselokaler, til intime by-hotell og flotte leilighetskompleks. Her følger et utvalg hvor de fleste vil kunne finne sin favoritt.

annonselenker

Quality Hotel Sarpsborg

Quality Hotel SarpsborgQuality Hotel Sarpsborg ligger langs E6 rett nord for sentrum, har 3,5 stjerner og 260 rom fordelt på 3 etasjer. Her er vi kun noen minutters gange fra det spennende Inspiria Science Center, og vi har sentrumsgater med servering og handlemuligheter cirka 4 kilometer unna. Dette hotellet bør spesielt barnefamilier ta en nærmere kikk på.

Interiøret i fellesarealer og rom i Quality Hotel Sarpsborg er holdt i en relativt moderne, nedtonet stil. Vi kan få familierom for 4, men hverken barnesenger eller ekstrasenger er her tilgjengelig. Utstyrsmessig ligger rommet litt under middels, med gode senger, TV og strykejern/brett, men for Wi-fi må vi betale ekstra.

På Quality Hotel Sarpsborg serveres en rikelig frokostbuffé, men den er ikke nødvendigvis inkludert. Hotellet har ellers egen restaurant, bar og bassengbar. Det store trekkplasteret er et flott badeland med vannsklier, dampbad, badstue og treningsstudio. Utenfor finnes det lekeplass og minigolf. Kjæledyr er tillatt mot 250 kroner per opphold og parkering er gratis. Et fint hotell, spesielt for par og barnefamilier.

 

BESTILL ROM HER

Scandic Sarpsborg

scandic hotel sarpsborgVil vi bo midt i Sarpsborg, omgitt av sentrumsgater med kulturelle tilbud, samt serverings- og handlemuligheter, er Scandic Sarpsborg et godt alternativ. Hotellet har 3 stjerner, 67 rom fordelt på 6 etasjer og en barnevennlig profil. Til Sarpsborg togstasjon er det kun 10 minutter til fots.

Scandic Sarpsborg har et gjennomført, nytt og trendy design i både fellesarealer og rom. Alt fremstår delikat og rent og utstyrsmessig er rommene helt greie. Vi har skrivebord og egen safe, strykejern/brett er også på plass, men vi betaler ekstra for Wi-fi og TV er ikke standard på alle rom.

En frokostbuffé er tilgjengelig mot tillegg på Scandic Sarpsborg, men restaurant og bar må vi finne utenfor. Det er heldigvis ikke noe problem, da vi befinner oss midt i sentrum. Hotellet har romslige konferansefasiliteter og tillater kjæledyr mot et tillegg på 200 kroner per natt. Hotellet er godt tilpasset funksjonshemmede, men har ikke egen parkering. Et fint hotell for par, forretningsreisende og grupper.

 

BESTILL ROM HER

Hotell 1016 Olav Digre

Hotell 1016 Olav Digre i sarpsborgHotell 1016 Olav Digre ligger i en flott, gammel trebygning i hjertet av Sarpsborg. Vi har hele sentrum med museer, serveringssteder og kulturinstitusjoner i gang avstand, samt togstasjonen kun et par minutter unna. Hotell 1016 Olav Digre har 3 stjerner, 30 rom og en familievennlig profil.

Hotell 1016 Olav Digre har en intim og trivelig atmosfære, men interiøret trenger helhetlig nytenking, ikke bare noen «trendy» malingsstrøk. På utstyrssiden ligger rommene cirka midt på treet. Vi har TV, gratis Wi-fi og skrivebord, men det er også det hele.

På Hotell 1016 Olav Digre serveres frokostbuffé mot tillegg. Hotellet har bar og kaffebar, men ikke egen restaurant. Barneklubb og barnevakt på rommet er positivt, at det koster litt ekstra er greit nok. Hotellet har treningsfasiliteter med tilbud om pilates- og yogatimer, samt relativt romslige konferanselokaler. Kjæledyr er velkomne mot et tillegg på 290 kroner per opphold og parkering er gratis. Et fint hotell for par, forretningsreisende, arbeidsgrupper og barnefamilier.

 

BESTILL ROM HER

Sarpsborg Apartments

Sarpsborg ApartmentsSarpsborg Apartment har 2,5 stjerner, 31 leiligheter og ligger fint til ved E6 cirka 14 kilometer nord-vest for Sarpsborg sentrum. Her finnes store, grønne utearealer med grill og terrasser. Et steinkast unna flyter Aagaardselva forbi og renner ut i innsjøen Visterflo.

På Sarpsborg Apartments kan vi få leilighet med 1 eller 2 soverom, samt leilighet med alkove. Leilighetene har balkong eller terrasse, separat spiseområde og stue. Vi har også TV, gratis Wi-fi og egen safe. Kjøkkenet er fullt utstyrt med oppvaskmaskin og mikrobølgeovn og leilighetene har blendingsgardiner og er lydisolerte.

Sarpsborg Apartments har ingen form for servering, men det finnes grill. På stedet kan vi fiske, leie hest og padle. Her er også lekeplass og gratis bruk av sykler. På vinteren er det både langrenn- og slalåmløyper i nærheten. Kjæledyr er velkomne mot 390 kroner per opphold og parkering er gratis. Et fint sted, spesielt for barnefamilier.

 

BESTILL ROM HER

Breidablikk Cabin – Skjeberg

Breidablikk Cabin – SkjebergBreidablikk Cabin er en koselig, 3 stjerners, lav trehytte som ligger i Skjeberg, vel 15 minutter med bil sør for Sarpsborg. Vi befinner oss i landlige omgivelser, et steinkast fra sjø- og båtliv, og har strender og gode tur- og sykkelstier i umiddelbar nærhet. Hytta har utsikt ned til sjøen.

Hytta er romslig, trivelig og tradisjonell. Vi har 2 soverom med senger til 4 personer, stue med peis og et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og spisebord, men uten mikrobølgeovn. Utenfor er det møblert terrasse og grill. Babyseng er også tilgjengelig. TV er på plass, men ikke Wi-fi.

På Breidablikk Cabin kan vi ta med kjæledyr kostnadsfritt. Rengjøringsgebyret er på 700 kroner og håndklær/sengetøy koster 125 kroner per person. Dette er et veldig fint sted for både par og barnefamilier, herfra er det også en rask biltur til Fredrikstad, Halden og Sverige.

 

BESTILL ROM HER

Se også: disse hotellene anbefaler vi i Fredrikstad.