Beste hotell i Fredrikstad

inneholder annonselenker

hotell fredrikstad

Som feriedestinasjon har Fredrikstad alltid vært attraktiv. Med sin avslappede atmosfære, unike gamleby og solfylte skjærgård, er dette en region vi kommer tilbake til år etter år. Fredrikstad er en by med et rikt utvalg severdigheter og attraksjoner, og er lett tilgjengelig fra hele landet.

 

Anbefalte hotell i Fredrikstad

En tur til Fredrikstad gir oss både storbyferie og flott natur på en og samme gang. De idylliske Hvalerøyene rett utenfor byen er et sommerparadis med et stort utvalg aktiviteter. Fredrikstad by tilbyr i tillegg alt fra kulturelle begivenheter til uteliv og kulinariske opplevelser.

Hotelltilbudet i Fredrikstad og regionen rundt er bredt og variert. Fredrikstad har hoteller i ulike prisklasser og med varierende fasiliteter. I regionen finner vi flotte hoteller og hytter som passer ypperlig for familier og grupper. I det følgende utvalget skulle alle kunne finne sin favoritt.

annonselenker

Quality Hotel Fredrikstad

beste hotell i fredrikstadQuality Hotel er et stort og moderne hotell med 3,5 stjerner og 172 rom. Hotellet ligger midt i byen og har dermed gangavstand til byens severdigheter og serveringstilbud. Rom og fellesarealer er tilpasset funksjonshemmede, men vær oppmerksom på at parkering ligger litt unna og koster 135 kroner per dag.

Rommene er lyse og delikate og fås fra 2 til 4 personer, ekstraseng mot tilleggsgebyr. Den smakfulle frokosten er ikke automatisk inkludert og Wi-fi kun tilgjengelig mot ekstra avgift. TV og skrivebord er derimot standard og det er safe på rommet.

Quality Hotel har store konferanselokaler, samt restaurant og bar. De har også treningsfasiliteter og tur- og billettassistanse. Hotellet passer meget bra for familier og større grupper og foreninger. Tilbakemeldinger fra tidligere gjester er jevnt over meget gode.

 

BESTILL ROM HER

Scandic City

scandic city fredrikstadScandic City er et romslig, klassisk hotell meget sentralt plassert i byen. De 110 rommene er alle dobbeltrom i ulike kvaliteter og hotellet passer fint til forretningsreisende og arbeidsgrupper på seminar eller lignende.

Klimaanlegg på rommet er det mange som setter pris på. Ellers er rommene relativt enkle, men TV og skrivebord er standard. Hotellet har også rom med bad tilpasset rullestolbrukere. Tilleggsgebyr for Wi-fi trekker litt ned.

Scandic City har konferansesenter og treningsstudio, samt egen restaurant og bar. Vi er i kort gangavstand til togstasjonen og byens severdigheter og attraksjoner. Hotellet får skryt for god service, et hyggelig personale og en deilig og rikelig frokost.

 

BESTILL ROM HER

Hotel Victoria

Hotel Victoria i fredrikstadHotel Victoria er et klassisk hotell med 3,5 stjerner og sentral beliggenhet i byen. Her er vi i gå-avstand til alle byens attraksjoner, samt den flotte gamlebyen. Vi er dessuten kun 8 minutter til fots fra togstasjonen, en fordel i en tid hvor stadig flere gjerne vil klare seg uten egen bil.

Hotel Victoria har fått gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Interiøret er lekkert og komfortabelt, og med et romslig møterom og 65 gjesterom egner det seg fint til for eksempel arbeidsmøter og seminarer. Husk å bestille frokost da denne ikke alltid er inkludert i prisen.

Hotellet har egen restaurant og bar og vi får gratis Wi-fi på rommet. Victoria har ingen fasiliteter som for eksempel treningsrom eller badstue, men med tanke på at vi befinner oss midt i byen er heller ikke dette en prioritering. Alt i alt et godt valg for et hyggelig opphold i Fredrikstad by.

 

BESTILL ROM HER

Gamlebyen Hotell – Fredrikstad

gamlebyen hotell fredrikstadGamlebyen Hotell er like mye en opplevelse som et overnattingssted. Beliggende midt i den eksotiske gamlebyen har vi her følelsen av å bevege oss i flotte, historiske omgivelser. Av de 16 gjesterommene kan vi velge dobbeltrom eller leilighet for opp til 4 personer.

Rommene er lekkert og originalt innredet, har Wi-fi inkludert, men ikke nødvendigvis frokost. Dette er en fordel da mange gjester sikkert vil ta frokosten på en av de mange serveringsstedene i gamlebyen. Prisene ligger over gjennomsnittet, men så er da Gamlebyen Hotell en ganske unik opplevelse.

Vær oppmerksom på at bilen må parkeres et stykke unna og at kjæledyr koster hele 300 kroner per natt. Hotellet har egen restaurant, en utrolig intim og rustikk atmosfære og passer glimrende for par og familier.

 

BESTILL ROM HER

Hankø Hotell & Spa

HotellLokalisert midt mellom Husebukta og Vadbukta på Hankø, tilbyr dette hotellet velvære, rekreasjon og aktivitet for både familier og større grupper. Hankø Hotell & Spa har 102 gjesterom, forretningssenter og aktivitetstilbud både innendørs og utendørs. Badestrand og båthavn ligger også i gå-avstand.

Hotellet har en idyllisk beliggenhet, men kan oppleves som litt vanskelig å komme til på grunn av fergeforbindelse og spaserturen (med bagasje) opp fra brygga. Spa avdelingen har fått gode tilbakemeldinger og anlegget har innendørs basseng og tennisbane. Lekeplass og en rekke aktivitetstilbud gjør dette hotellet til et godt familiested.

Rommene er enkle og funksjonelle, har TV og gratis Wi-fi. Ifølge tidligere gjester har Hankø Hotell & Spa noen utfordringer når det kommer til service, vedlikehold og matservering. Vi håper og tror disse tingene blir tatt tak i, da stedet har en helt egen og unik atmosfære som fortjener å bli ivaretatt.

 

BESTILL ROM HER

Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad

Aktivitetsbyen Gamle FredrikstadAktivitetsbyen Gamle Fredrikstad tilbyr rom og hytter en liten spasertur fra Gamlebyen. Dette hotellet er et glimrende og rimelig alternativ for både par og familier. Spesielt barna vil like seg godt her med eget basseng og mange aktivitetstilbud i umiddelbar nærhet.

Rommene er både for 2 og 3 personer, mens hyttene kan ta i mot hele 6 gjester. Det holdes en enkel profil, uten TV, men med gratis Wi-fi. Hotellet har derimot velutstyrte fellesarealer med restaurant, bar og kaffebar. Mikrobølgeovn og kjøleskap er også tilgjengelig.

Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad har 53 rom og gratis parkering. Kjæledyr er tillatt mot 100 kroner per dag og hotellet har egne konferanselokaler. Et glimrende sted for familier, samt skoleklasser, foreninger og lag.

 

BESTILL ROM HER