Gode hotell i Trysil

inneholder annonselenker

hotell trysil

Trysil har slått seg opp som en fantastisk vinterdestinasjon. Her ligger Norges største alpinanlegg, med hele 70 bakker som dekker de fleste vanskelighetsgrader.

Det er derimot ikke bare om vinteren Trysil er en populær destinasjon, det er også et meget aktuelt sted om sommeren, noe stadig flere av oss oppdager. Dype skoger frister med fiske, sykkel- og fotturer, samt kanopadling.

Trysil er også kunst og kultur. I kommunesenteret Innbygda ligger det kjente Trysil Bygdetun som med sine 21 bygninger viser oss hvordan livet gikk sin gang på 1700- og 1800-tallet. I Innbygda ligger også den flotte trekirken Trysil kirke, og kunst- og kulturarrangementer er på gang rundt i kommunen hele sommeren.

 

Tips til overnatting i Trysil

Til Trysil reiser vi enkelt med bil eller buss. Turen fra Oslo tar kun snaue 3 timer, og fra Trondheim snaue 5 timer. Trysil byr på en rekke overnattingstilbud hvorav en del ligger i sammenheng med alpinanlegget i Trysilfjellet. Men vi finner også hoteller og hyttegrender omgitt av vann og vakker skog.

annonselenker

Radisson Blu Resort Trysil

beste hotell i trysil - Radisson Blu Resort TrysilRadisson Blu Resort Trysil er et 4 stjerners hotell som ligger et steinkast fra alpinanlegget, og cirka 5 minutter til fots fra Trysil Bike Arena. Hotellet har 210 rom og er særdeles familievennlig. Her kan vi kose oss både inne og ute hele året rundt og tidligere gjester har gitt gode tilbakemeldinger.

Radisson Blu Resort Trysil er et moderne hotell bygd i 2008. Interiøret i både fellesområder og rom er gjennomført elegant og vi kan få klassiske rom eller leilighet. Vær likevel oppmerksom på at leilighetene ikke har eget kjøkken. Standarden er god, med lydisolerte rom og blendingsgardiner. Vi har TV, gratis Wi-fi og skrivebord, og vi setter pris på egen safe.

På Radisson Blu Resort Trysil serveres frokostbuffé mot tillegg og hotellet har hele 4 restauranter, 3 barer og kaffebar. Hotellet har et flott innendørs basseng, treningsstudio og spa. I umiddelbar nærhet finnes en rekke tilbud som bowling, lekeplass, golfbane, sykling og alle mulige skiaktiviteter. Hotellet har gratis parkering og kjæledyr er tillatt mot 150 kroner per natt. Hotellet har konferanselokaler og er godt tilpasset funksjonshemmede. Flott sted for barnefamilier, par, arbeidsgrupper og vennegjenger.

 

BESTILL ROM HER

Radisson Blu Mountain Resort & Residences

omtale av Radisson Blu Mountain Resort & Residences i trysilRadisson Blu Mountain Resort & Residences er et 4,5 stjerners hotell med 369 rom og leiligheter. Vi befinner oss i vakker natur, kun snaue 4 kilometer fra Trysil alpinanlegg og kommunesenteret Innbygda. Tidligere gjester har gitt stedet gode tilbakemeldinger, men enkelte reagerer på at prisene ikke helt samsvarer med opplevelsen.

Vi kan få klassiske hotellrom eller leilighet på Radisson Blu Mountain Resort & Residences. Leilighetene har fullt utstyrt kjøkken og separat spiseområde. I rommet har vi blendingsgardiner, TV og gratis Wi-fi som standard. Kaffetrakter/tekoker, samt skrivebord, mener vi burde være på plass på et 4,5 stjerners hotell.

Radisson Blu Mountain Resort & Residences serverer kun kontinental frokost mot tillegg. Hotellet har ellers 3 restauranter, 2 barer og bassengbar. Hotellet har et flott basseng og en spa-avdeling, samt mange uteaktiviteter tilgjengelig. Her finnes også treningsfasiliteter og møterom. Kjæledyr koster 150 kroner per natt og parkering er gratis. Et fint sted for barnefamilier, vennegjenger, par og arbeidsgrupper.

 

BESTILL ROM HER

Trysil Hotell

trysil hotellTrysil Hotell er et 3 stjerners hotell med 31 rom og god beliggenhet i forhold til både Trysil alpinsenter og Trysil Bike Arena. Vi befinner oss på østsiden av Trysilelva, og med skiene på ryggen tar det oss et drøyt kvarter å gå til alpinsenteret. Flotte turopplevelser, samt kommunesenteret Innbygda, ligger også i umiddelbar nærhet.

Fellesområdene i Trysil Hotell er koselige og innbydende, mens rommene er veldig enkle og klassisk utformete. Sengene er gode nok og vi har TV, men det er også det hele. Dette hotellet er helt klart ment for gjester som vil bruke mest mulig tid utendørs.

Trysil Hotell serverer en rikelig frokostbuffé mot tillegg, og har egen restaurant og bar, samt kaffebar. Her finnes også ett møterom og en fin terrasse som er deilig sommerstid. Hotellet har ikke babysenger og tillater ikke kjæledyr. Hotellet har egen parkering mot avgift (pris er ikke oppgitt). Et praktisk og fint hotell for par og mindre grupper som vil bruke friluftslivet i området aktivt.

 

BESTILL ROM HER

Trysil Motel & Vandrerhjem

motel i trysilCirka 4 kilometer sør for Trysil alpinanlegg, og Innbygda, ligger Trysil Motel & Vandrerhjem. Motellet ligger vakkert til langs Trysilelva, har 2 stjerner og alle 10 rom på bakkenivå. Tidligere gjester har gitt Trysil Motel & Vandrerhjem veldig gode tilbakemeldinger.

På Trysil Motel & Vandrerhjem kan vi få enkelt- eller dobbeltrom. Interiørmessig er rommene meget enkle, med kun senger og gratis Wi-fi. Bad deles med andre gjester. De vakre omgivelsene rett utenfor døren gjør derimot at behovet for et godt utstyrt rom faller litt bort. Er det dårlig vær finnes dessuten meget hyggelige fellesområder.

Trysil Motel & Vandrerhjem serverer en enkel frokost mot tillegg. Restaurant og bar finnes ikke, men det er mikrobølgeovn i fellesområdet og grill utenfor. Motellet har ikke babysenger og tillater ikke kjæledyr. Parkering er gratis og stedet har mange aktivitetstilbud, som fisking, kanopadling, sykkelutleie, lekeplass og skigåing. Et flott sted for par og familier.

 

BESTILL ROM HER

Trysil Hyttegrend

Trysil Hyttegrend overnattingSom navnet indikerer er det snakk om hytter og Trysil Hyttegrend er et sted spesielt barnefamilier bør se nærmere på. Trysil Hyttegrend har 3 stjerner og 12 hytter beliggende i et vakkert landskap ved Trysilelva, cirka 4 kilometer sør for Innbygda og Trysil alpinanlegg.

Vi kan få tomannshytte, eller hytte med 2 soverom og privat bad. Hyttene er koselige og inneholder fullt utstyrt kjøkken med mikrobølgeovn. Ellers har vi kaffetrakter/tekoker, TV og gratis Wi-fi.

Trysil Hyttegrend serverer en enkel frokost, men har ikke egen restaurant eller bar. I utearealet finnes det grill og en rekke aktivitetstilbud. Vi kan leie sykkel, fiske, ro og padle. Vinterstid er det gode skimuligheter og som nevnt, kort vei til det store alpinanlegget i Trysil. Kjæledyr (kun hunder) er tillatt kostnadsfritt og vi parkerer gratis. Et flott sted for par og barnefamilier.

 

BESTILL ROM HER

Se også: anbefalte hotell på Geilo