Moens Motell: Hjemmekoselig overnatting på Fiskå

inneholder annonselenker

Moens Motell

Leter du etter overnatting på Fiskå i Vanylven? Da kan vi varmt anbefale hjemmekoselige Moens Motell.

SJEKK PRIS & BESTILL HER

 

Moens Motell ligger idyllisk til ved foten av fjellet Tunheimshornet på Tunheim, i den lille bygda Fiskå i Vanylven.

Her er det bare noen hundre meter ned til fjøresteinene, mens turstien til fjellet starter like ved. På vestsiden av den vakre Vanylvsfjorden ligger det mektige Stadlandet å skjermer for storhavet utenfor.

Moens Motell på Tunheim i Fiskå

Fra motellet er du en liten times kjøretur unna surfeparadiset Hoddevika og det eventyrlige Stadlandet. Sagastedet Nordfjordeid og kystbyen Måløy er andre populære destinasjoner som er innen rekkevidde om du har tilgang til bil.

Skulle du trenge flere turtips er det bare å spørre det hjelpsomme vertskapet, så får du garantert både råd og veibeskrivelser.

Moens Motell Fiskå

Den praktiske beliggenheten ved Fylkesvei 61 gjør motellet til det perfekte overnattingsstedet for de som er på gjennomreise langs kysten.

Moens Motell er også et glimrende alternativ for de som bare trenger overnatting på Fiskå.

 

Store og trivelige rom

Overnatting Fiskå

Motellet har totalt fem rom, som alle er individuelt utformet. Felles for alle rommene er at de er meget romslige, komfortable og smakfullt innredet.

Hotell Fiskå

I motsetning til å enkelte hotellrom så har du her god plass til både kofferter og annen baggasje.

Rommet Tunheim på Moens Motell på Fiskå i Vanylven

Sengene er avslappende å ligge i, med både store og små puter og deilig mykt sengetøy. Hvert rom er også utstyrt med gratis wifi, en liten TV og et praktisk minikjøleskap og vannkoker med kaffe og te. 

Overnatting Vanylven

Det er heller ikke noe å si på størrelsen på badene. Disse er jevnt over veldig store i størrelsen og fint innredet med flislagte overflater. Vi opplevde dessuten at rengjøringen var på stell med skinnende rene bad og rom.

 

Her kan du våkne til panoramautsikt over fjorden

Har du muligheten og er det ledig, så anbefaler vi å booke rommet med sjøutsikt. Rommet har det passende navnet «Utsikten» og byr på et fantastisk utsyn ut over fjorden, fjellene og Stadlandet i det fjerne.

Hele kortveggen er kledd med vinduer som er dekt av motoriserte og fjernstyrte lamellgardiner. Her kan du trekke fra gardinene uten å stå opp av senga og bare ligge å nyte det vakre skuet. Rett og slett en fantastisk måte å starte dagen på!

Sjekk utsikten fra rommet her

 

Nydelig husmanskost på Moens Motell

Fiskå er et lite tettsted med knappe 500 innbyggere, og det er følgelig få spisesteder å velge mellom. Da kommer det veldig godt med at motellet serverer både frokost og middag om man ønsker det.

Spisesalen på Moens Motell

Menyen er forskjellig fra dag til dag, med variert og nydelig god husmannskost. Her serves det alt fra hjemmelagde kjøttkaker til viltgryte med hjortekjøtt. Avtal med vertskapet, så blir maten servert til ønsket tid.

 

Service i særklasse

En av de tingene Moens Motell virkelig fortjener skryt for er den personlige og imøtekommende servicen man blir møtt med. I motsetning til på store og upersonlige hoteller, så merker man fort at hver eneste gjest er viktig og settes pris på.

Her blir du møtt med et muntert smil og en fleksibel service langt over hva man kan forvente. Både middag og frokost kan for eksempel serveres når det passer best for deg. På et lite sted hvor det er flere mil mellom hvert spisested kan dette være veldig kjærkomment.

Her er det dessuten bare å spørre enten man trenger turtips, eller hjelp til å ordne praktiske ting. Det hyggelige vertskapet møter deg med et smil og en løsningsorientert holdning av de sjeldne.

 

SJEKK PRIS & BESTILL HER

 

Er du på ferie langs kysten? Se også hvilke hotell vi anbefaler i Ålesund.