Topp 5 luksushotell i London

inneholder annonselenker

topp 5 luksushotell i london

London er uten tvil en av de mest populære turistbyene for nordmenn å besøke og det er ikke uten grunn at London er så populær.

Her finner du shoppingmuligheter i verdensklasse, et enormt utvalg av gode restauranter, puber og barer. I tillegg til kjente severdigheter, ærverdige bygninger og museer og ikke minst er byen populær for sine mange fotballag. Ønsker du en luksuriøs langweekend er London helt perfekt. Her finner du flere luksuriøse hoteller med skyhøy standard og ekte britisk overklassestandard.

London er en av de mest populære turistbyene i verden og har et dertil enormt utvalg av hoteller å velge mellom. Standarden er ofte varierende og det kan være vanskelig å finne frem til de hotellene som gir deg best standard for pengene. Ønsker du å legge litt penger i oppholdet ditt i London er det derimot mulig å bo på skikkelig flotte hoteller, med høy standard og en service som nesten bare skolerte briter kan tilby.

 

Dette er de beste luksushotellene i London

Vi har gått gjennom anmeldelser fra tidligere gjester, lest avisomtaler av en rekke hoteller og samlet det vi mener er blant de fem beste luksushotellene i London. Hotellene varierer i pris, fra eksklusivt og dyrt, til noen forholdsvis rimelige luksushoteller i London.

Prisene varierer ofte mye avhengig av når på året du besøker London, samt om det er hverdag eller helg. Vi anbefaler deg derfor å søke opp den aktuelle helgen du ønsker å besøke London for å se prisen på det aktuelle hotellet. Det er ikke uvanlig at det til tider er store rabatter på enkelte hoteller, noe som gjør at du tidvis kan få et forholdsvis billig opphold på et eksklusivt London-hotell.

annonselenker

The Savoy

luksushotell londonThe Savoy er et legendarisk og verdenskjent hotell som åpnet dørene så sent tilbake som i 1889. Dette gjør det The Savoy til det eldste luksuhotellet i England og veggene her er mildt sagt spekket med sjel og historie. Her har kjente personligheter som Frank Sinatra, Marilyn Monroe, The Beatles og mange flere både spilt og tilbrakt mye tid. Som en kuriositet kan vi også nevne at Winston Churchill pleide også å ta med seg kabinettet sitt hit for å spise lunsj.

I tillegg til en rik historie kan The Savoy også by på førsteklasses fasiliteter og enestående service. Her blir klassisk eleganse blandet med det moderne og sofistikerte. Hotellet har et flott innendørs badebasseng, eget spa med full service, døgnåpent treningssenter og hele fire restauranter og tre barer.

Beliggenheten må også regnes som perfekt. Du finner Covent Garden omtrent på andre siden av veien, Trafalger Square er bare en liten spasertur unna og du bruker knappe ti minutter å gå til Big Ben. For å sitere en tidligere gjest – «Savoy – kvalitet i verdensklasse».

 

BESTILL ROM HER

Four Seasons Hotel London at Park Lane

four seasons hotel londonFour Seasons sine hoteller er synonymt med med luksus og skyhøy standard og deres hotell i Park Lane i London er intet unntak. Hotellet har selvsagt fem stjerner og er elegant og stilfullt innredet.

Servicen blir særlig fremhevet av tidligere besøkende som særdeles god. Hotellet har spa med full service, boblebad, treningssenter og to flotte barer og restauranter. Hotellet har i tillegg en perfekt plassering i hjertet av London. 

 

BESTILL ROM HER

 

Sofitel London St James

anbefalte luksushotell i londonMed adresse i Waterloo Palace har hotellet Sofitel St. James en perfekt beliggenhet i sentrum av London. Hotellet skinner av storhet og ærverdighet, noe som blir tydelig bare ved synet av den neo-klassiske fasaden.

Hotellet er et perfekt utgangspunkt for den shoppingglade, her bor du bare 1 minutter unna Regent Street og du er innen gåavstand til Piccadilly Circus, Buckingham Palace  Trafalgar Square og St James Park. Hotellet har egen restaurant og en kjempelekker bar.

 

BESTILL ROM HER


Hotel 41

anbefalt hotell londonHotel 41, med adresse 41 Buckingham Palace Road, har blitt stemt frem til det beste hotellet i Storbritannia av Tripadvisor og har oppnådd en rangering på fem stjerner i Forbes. Dette er med andre ord et hotell i den absolutte toppklassen. En overnatting her kan ikke akkurat kategoriseres som billig, men kvaliteten du får er for mange verd prisen man betaler.

Hotellet har sentral plassering ikke langt unna Buckingham Palace, her kan du for eksempel starte dagen med en spasertur i St. James Park og Green Park. Hotellet er kjent for sin særdeles gode kundebehandling og skryter på sine nettsider over å ha to ansatte per gjest.

 

BESTILL ROM HER


South Palace

billig luksushotell i londonSouth Palace er et flott femstjerners hotell med en sentral plassering like ved Liverpool Street. Hotellet har stilige og moderne rom med topp service god mat i restaurantene og dyktige bartendere.

Gjennomgående svært gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Dette hotellet er også et forholdsvis billig luksushotell i London, og en plass hvor man får mye for pengene.

 

BESTILL ROM HER