Clarion Hotel The Hub – sentralt og stilrent hotell i Oslo

inneholder annonselenker

Clarion the Hub Oslo

I denne artikkelen kan du lese vår omtale av Clarion Hotell the Hub i Oslo.

Petter Stordalens storsatsing Clarion Hotel the Hub åpnet dørene i mars 2019, og er med sine 810 rom Norges største hotell. Hotellet har hele 16 etasjer og ruver godt der det ligger like ved Jernbanetorget i Oslo.

Det finnes sikkert delte meninger om bygget er vakkert eller ikke, men personlig syntes jeg bygget både er stilig og passer godt inn i bybildet forøvrig.

Clarion The Hub - hotell ved jernbanetorget i Oslo

Beliggenheten er det heller ikke noe å si på. Her bor du bare 200 meter fra Oslo S. Helt perfekt om du ankommer Oslo med fly eller tog.

Undertegnende med følge satt i alle fall stor pris på å slippe å vandre gatelangs med store kofferter for å finne frem til hotellet.

Hotellomtale av The Hub hotell i Oslo

Du bor dessuten svært sentralt i sentrum av Oslo, helt i starten av Karl Johans gate. Fra hotellet bruker du for eksempel bare 10 minutter på å gå til Operaen og Munch museet.

I våre øyne en perfekt beliggenhet om du ønsker å utforske Oslo til fots.

 

SJEKK PRIS & BESTILL DIREKTE HOS STRAWBERRY HER

 

Clarion the Hub – Moderne og trendy hotell med smarte løsninger

The Hub er et nytt og moderne hotell med mange stilige detaljer, lekkert interiør og moderne løsninger.

Lobbyen er nydelig dekorert og vi opplevde betjeningen som hjelpsom og hyggelig. De har også egne automater for de som ønsker å sjekke ut automatisk. Praktisk for de som måtte ha dårlig tid.

Lobbyen på the hub hotel oslo

Heisene på hotellet er av den moderne sorten og vil nok kanskje oppleves som litt uvante for noen. Her må du scanne romnøkkelen på utsiden, for så velge hvilken etasje du vil til på en liten touch-skjerm. Inne i selve heisen er det ingen knapper, noe som fort kan føre til forvirring blant enkelte.

Heisen på the hub

Når du først har blitt vant til det så fungerte det derimot meget bra. Det kommer raskt ledige heiser, og et lite display ved heisdøren viser hvilken etasje heisen til en hver tid stopper ved.

 

Standardrom med fantastisk utsikt

Som med de fleste hoteller er det flere forskjellige romtyper å velge mellom på The Hub. Her kan du booke alt fra standard dobbeltrom, til deluxe og superior-rom, og selvsagt også suiter.

Rom 1276 på Clarion The Hub hotell i Oslo

Vi valgte et standard dobbeltrom med utsikt. Prisen på dette rommet var i vårt tilfelle rimeligere enn standardrommene lengre nede i etasjene. 

Rommene med utsikt ligger i hotellets øverste etasjer, fra 9 til 15 etasje. Vårt rom lå i 12 etasje og bød på en nydelig utsikt over byen, opp mot Oslo Domkirke. 

Hotellanmeldelse av Clarion the hub

Her blir du møtt av store vinduer som går fra gulv til tak, slik at man virkelig får føle på høyden og utsikten. Særlig vakkert var det på kvelden med den fallende solens fargespill på himmelen.

 

Smarte løsninger og trendy design

Til tross for en noe beskjeden størrelse på 19 kvadratmeter, er rommene både smarte og praktisk innredet. Selv om vi hadde med oss to forholdsvis store kofferter, følte vi aldri at vi hadde dårlig plass.

Seng med utsikt på the hub i oslo

Sengen er 160 cm bred, og med et godt utvalg av både store og små puter var den god å sove i. Fra sengekanten har du tilgang til stikkontakter og lysbrytere som styrer alt av lys på rommet.

Det var også gledelig å finne både strykebrett, strykejern og skohorn lett tilgjengelig i skapet.

Utrustning på et standard hotellrom hos Clarion the Hub

Kaffemaskin og minibar hadde de også funnet plass til. På veggen på motsatt side av sengen var det plassert en stor smart-tv. Med hotellets gratis og lynraske wifi var det ikke noe problem å strømme tv-serier til skjermen.

Når det kommer til badet så var dette upåklagelig innredet, med lekre baderomsfliser og gjennomført god standard. Hotellrommet og badet var dessuten helt perfekt rengjort.

Bad på standardrom med utsikt på the hub hotell

Hånddukene kommer i to forskjellige farger, slik at man enkelt kan skille de fra hverandre om man er to personer. Smart!

Den kvinnelige delen av reisefølget satte også stor pris på kroppspleieproduktene fra Rituals. Her kan du benytte deg av shampoo, balsam og dusjsåpe av høy kvalitet, servert fra praktiske dispensere. 

Hudpleieprodukter fra Rituals hos the hub hotell

Ved vasken var det håndsåpe og fuktighetskrem av samme merke. Her slipper du med andre ord små shampoo-tuber og innpakkede såpestykker.

I gangen i hver etasje har de plassert en isbitmaskin til fri disposisjon. Kanskje en liten greie, men noe som er veldig praktisk å ha lett tilgjengelig. 

Isbitmaskin i gangen på the hub hotell

Perfekt om du vil lage deg en drink fra minibaren, eller bare ønsker noe ekstra kaldt å drikke. 

 

Nydelig frokostbuffet

For mange er en god frokost noe av det aller beste med å bo på hotell. Og de som er glade i en god frokost vil ikke bli skuffet på Clarion the Hub.

Her er utvalget av både varme og kalde retter meget godt, og det er også mulig å bestille seg omeletter og annet om man ønsker det.

Frokostbuffet hos the hub hotel oslo

En ting som et kan være greit å være oppmerksom på er at man i helgen på forhånd må booke tidsrom for når man ønsker å spise frokost. Dette gjør du enkelt med å scanne en QR-kode du finner på rommet, for så å velge ønsket tidsrom du ønsker å spise.

Frokostsalen hos clarion the hub

Litt upraktisk er det kanskje for noen, men med 810 rom så hadde det fort blitt kaos om alle skulle komme til frokostsalen samtidig. 

Frokost hos the hub i oslo

Vi syntes opplegget fungerte helt greit, og det var ikke noe problem å finne seg et ledig bord eller å få seg mat.

 

Spektakulær restaurant og rooftop bar

På toppen av Clarion The Hub finner du hotellets rooftop bar og restauranten Norda. Vi fikk ikke anledning til å spise i restauranten under oppholdet, men lokalene ser fine ut, og utsikten er eventyrlig.

the hub skybar

Rooftop baren ligger i hotellets 13. etasje og har en uteservering som snirkler seg rundt utsiden av bygget. En aldeles nydelig plass å ta seg en drink på varme sommerdager!

Utsikt over Oslo fra hub bar

Her har du et fantastisk utsyn over til Operaen, Munch-museet, Deichman og folkemylderet på Jernbanetorget nedenfor. 

Utsikt over Jernbanetorget fra skybaren på the hub hotel i oslo

Har du høydeskrekk så er det nesten så du kan bli litt svett i hendene av det hele, det ble i alle fall undertegnede! 

 

Bør du bo på Clarion the Hub?

Når alt kommer til alt så var vi meget godt fornøyd med oppholdet vårt på Clarion the Hub i Oslo. Hotellet fremstår som moderne og veldrevet, med høy standard og god komfort.

The Hub Hotel Oslo

SJEKK PRIS & BESTILL HER

 

En ekstra stjerne i margen får de for en meget god og rikholdig frokost, og perfekt renhold.

Den sentrale beliggenheten midt i sentrum av Oslo er det heller ikke mange som slår. Vi kommer i alle fall til å bo på Clarion The Hub flere ganger. Vi kan også varmt anbefale våre lesere å gjøre det samme.

Les også hvilke andre hotell vi anbefaler i Oslo her.