10 glimrende hotell i Palma de Mallorca

inneholder annonselenker

hotell palma de mallorca

Reise til Palma de Mallorca? Se hvilke 10 hotell vi anbefaler her.

Palma er hovedstaden på Mallorca, og er den byen hvor de fleste turistene som besøker øya velger å bo. Byen er en perfekt blanding av gammeldags sjarm og moderne luksus.

Her finner du staselige gotiske byggverk og maurisk arkitektur, side om side med moderne hoteller, restauranter, kunstgallerier, butikker, kafeer, og nattklubber. Det er rett og slett deilig å reise til Palma!

 

10 anbefalte hotell i Palma de Mallorca

Lurer du på hvor du bør bo når du besøker Palma de Mallorca? Vår anbefaling er at du velger et hotell i eller i nærheten av gamlebyen i Palma.

Bor du i gamlebyen har du kort vei til byens beste restauranter, barer og kafeer, i tillegg til de mest kjente severdighetene. Sjøkanten er heller ikke langt unna, og på mange av hotellene får du en nydelig havutsikt.

Her har vi valgt ut 10 av de aller beste hotellene i Palma de Mallorca. Alle hotellene får svært gode tilbakemeldinger, og ligger sentralt plassert i Palma.

 

Hotel El Llorenç Parc de la Mar (Hotell for voksne)

beste hotell for voksne i palma

El Llorenç Parc de la Mar ligger stille og rolig til, i det atmosfæriske og historiske kvarteret Calatrava, i gamlebyen i Palma de Mallorca. Beliggenheten er veldig sentral, med kort vei inn til sentrum og til kjente severdigheter som katedralen La Seu.

Dette er et femstjerners hotell med aldeles nydelige fasiliteter. På toppen av hotellet er det en fantastisk takterrasse med infinity pool, solsenger og en fortryllende panoramautsikt ut over havet. Her serveres det også drinker fra hotellets cocktailbar, og god mat fra restauranten. 

I kjelleren på hotellet er det et deilig spa-område med innendørs basseng, boblebad, sauna og damprom. Det tilbys også forskjellige velværebehandlinger og massasjer.

spa hotel palma

Hotel El Llorenç Parc de la Mar er rett og slett et skikkelig flott hotell, og uten tvil et av de aller beste hotellene i Palma de Mallorca. 

 

BESTILL ROM HER

 

Boutique Hotel Posada Terra Santa

svømmebasseng hos Boutique Hotel Posada Terra Santa i palma de mallorca

Posada Terra Santa ligger i et gammelt herskapshus som har historiske røtter helt tilbake til 1500-tallet. I 2009 startet forvandlingen, og bygningen har nå blitt omgjort til et koselig og stilfullt boutique hotel. Hotellet ligger svært sentral til, midt i den koselige gamlebyen i Palma. 

På toppen av hotellet er det en nydelig takterrasse, med gode solingsmuligheter og et lite basseng man kan kjøle seg av i. Her er det perfekt å slappe av på varme sommerdager.

I kjelleren på hotellet er det badstue, eget behandlingsrom for spabehandlinger, og et oppvarmet lite innendørsbasseng. På bakkenivå er det en koselig salong, bar og et bibliotek med historiske gjenstander fra byggets lange historie.

Hotel Posada Terra Santa - Boutique hotell i palma de mallorca

Rommene er elegant innredet i nøytrale og myke farger, og har komfortable lenestoler. Badene er også store, med walk-in dusj og fasiliteter av høy kvalitet. Posada Terra Santa er et koselig lite desinghotell, med meget god standard og hyggelig betjening. Plasseringen i gamlebyen er dessuten helt perfekt.

 

BESTILL ROM HER

 

Sant Francesc Hotel Singular

beste hotell i palma

Elegante Sant Francesc Hotel Singulare er et femstjerners boutique hotell som ligger i et nydelig renovert herskapshus i gamlebyen. Her er det stille og fredelig, samtidig som flere av byens mest kjente severdigheter bare er en liten gåtur unna.

Hotellet er designet av den kjente arkitekten og designeren, Maria José Cabré, og har en varm, avslappende og hyggelig atmosfære. Den nydelige bygningen er meget elegant utformet, med store lyse vinduer og buede dører. På veggene i vestibylen er det nydelige kunstverk fra kjente spanske kunstnere som Guillem Nadal. 

Sant Francesc Hotel Singular - beste hotell palma de mallorca

På toppen av hotellet ligger det et fantastisk bassengområde, som gir en slående utsikt over Palma og havet. Her serveres det også drinker fra hotellets bar hele dagen. Sant Francesc Hotel Singular har vunnet en rekke priser, og får særdeles gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. 

 

BESTILL ROM HER

 

Hotel Can Alomar

hotell i palma de mallorca - Hotel Can Alomar

Dette overdådige femstjerners boutiquehotellet ligger i en praktfull bygning som tidligere var et palass. Plasseringen er svært sentral, midt i gamlebyen i Palma. Her bor du omtrent på dørstokken til en rekke flotte restauranter og kafeer, samtidig som det er kort vei til både sentrum og til havna.

Ikke bare er hotellet perfekt plassert i sentrum av Palma, det har også fantastiske fasiliteter å tilby sine gjester. Bygget og inventaret er dessuten et palass verdig, og beholder mye av elegansen og prakten fra den originale bygningen. 

Hotellet har et massasje- og skjønnhetsbehandlingsrom i tredje etasje, og et lite basseng og solarium på takterrassen som gir spektakulær utsikt over katedralen og Palmabukta. På hotellrestauranten De Tokia a Lima kan du nyte fantastisk mat i stilfulle lokaler, eller på terrassen med utsikt over Paseo del Borne.

takterrasse Hotel Can Alomar

Hotel Can Alomar er et forholdsvis lite og intimt hotell, med en skikkelig koselig atmosfære. Hotellet har totalt 16 romslige og elegante rom, som inkluderer tre suiter og seks juniorsuiter, hvorav tre har balkonger og verandaer. Innredningen er stilren og avmålt, og utstråler kvalitet og eleganse.

 

BESTILL ROM HER

 

Hotel Cappuccino

Hotel Cappuccino - Palma

Midt i hjertet av Palma sin gamleby ligger innbydende Hotel Cappuccino. Beliggenheten kan omtrent ikke bli mer sentral. Her finner du det beste av hva Palma har å by på rett utenfor hotelldøren.

På toppen av hotellet er det en deilig solterrasse, med solsenger og et lite badebasseng man kan kjøle seg av i. Hotel Cappucino har også en koselig liten restaurant, med en elegant og rikholdig bar.

Hotel Cappuccino - hotell i palma sentrum

Innvending er det skikkelig stilig innredet, med fargerike fliser på gulvene, elegante møbler og lyse fine farger.

Det er totalt  32 gjesterom på hotellet, som alle er store og lekkert utformet. Selv om det er livlig på gatene utenfor, så er det stille og fredelig inne på rommene, takket være doble vinduer. Ønsker du å bo sentralt i Palma, så er dette hotellet et glimrende valg!

 

BESTILL ROM HER

 

Hotel Calatrava

Calatrava - hotell i gamlebyen i palma

Det nydelige boutique hotellet Calatrava ligger i bydelen «La Calatrava», i det historiske sentrum av Palma. Fra hotellet er du en kort spasertur unna katedralen og det kongelige palasset La Almudain, som er de mest historiske bygningene i Palma.

Hotellet har et behandlingsrom for massasjer, og et lite spa med badstue og oppvarmede boblebad. Spaet kan utelukkende brukes av hotellets gjester, uten ekstra kostnad.

Frokosten serveres på den spektakulære takterrassen, fra et kjøkken med åpen planløsning. Her kan du spise en deilig frokost, samtidig som du nyter den fantastiske utsikten over Palmabukta og Middelhavet.

Hotel Calatrava - 5 stjerners hotell i Palma

Det er totalt 16 rom på hotellet, hvorav syv er deluxe-rom, tre er junior-suiter, og seks er suiter. Nesten alle rommene har egen terrasse eller balkong. Rommene er store og moderne, med lyst og lekkert bøkegulv, subtil belysning og superkomfortable og store senger. Alle rommene har minibar, skrivebord og gode lenestoler.

 

BESTILL ROM HER

 

Summum Prime Boutique Hotel

Summum Prime Boutique Hotel - hotell i palmas gamleby

Summum Prime er et grasiøst femstjerners boutique hotel, som en gang i tiden var et praktfullt palass. Her kan du nyte moderne komfort, samtidig som byggets historiske karakter skaper en ekstra sjarm. Plasseringen er dessuten optimal, med kort vei til alt det Palma har å by på.

På takterrassen er det glimrende muligheter for å sole seg, og ta en avkjølende dypp i det lille lekre bassenget. Her kan du kan slappe av på solsenger, mens du nyter god drikke og snacks på varme sommerdager.

I palassets tidligere hvelvede reservoar i kjelleren ligger et velværeområde med badstue, et lite oppvarmet basseng og terapirom for skjønnhetsbehandlinger og massasjer.

beste boutique hotel i palma de mallorca

Det er 18 rom på hotellet, i kategoriene deluxe, premium, to junior-suiter og en suite. Alle er individuelt og smakfullt innredet med tekstiler og møbler i subtile farger. Mørke tregulv, myke tepper, elegant kunst og komfortable sofaer skaper en avslappet og lun atmosfære.

 

BESTILL ROM HER

 

Nakar Hotel

Nakar Hotel - spahotell i palma de mallorca

Nakar Hotel ligger like i utkanten av den historiske gamlebyen, bare noen meter fra kjøpesenteret El Corte Inglés. Tvers over gaten ligger den berømte kafeen C’an Joan de S’Aigo, i tillegg til en rekke andre restauranter og barer. Sentrum av gamlebyen er heller ikke lange gåturen unna.

Fasilitetene på hotellet er uten sidestykke, med en cocktailbar og restaurant i åttende etasje, og et underjordisk spa med to behandlingsrom, hamam, badstue og oppvarmet avslapningsbasseng i kjelleren. Er du glad i å ta spa, bør du sjekke ut dette hotellet!

På takterrassen får du en spektakulær utsikt over havet, og til Bellver slott og andre historiske bygninger. Det finnes også et evighetsbasseng og en solterrasse hvor cocktailer serveres, regelmessig ledsaget av live-musikk.

beste spahotell i palma - nakar hotel

Hotellets 57 gjesterom er spredt over 5 etasjer, og er alle lydisolerte og romslige. De er lyst og moderne innredet, med solide eikegulv og praktiske detaljer, mens badene er topp moderne og elegante. 

 

BESTILL ROM HER

 

Petit Palace Hotel Tres

Petit Palace Hotel Tres palma de mallorca

Hotel Tres ligger i en smal gate med begrenset trafikk, i hjertet av Sa Llotja. Denne bydelen er den livligste delen av Palmas historiske sentrum, og er en ideell beliggenhet for de som ønsker å utforske byens kulturelle tilbud.

Hotellet ligger bare et par steinkast fra sjøkanten, og området er spekket med butikker, tapasbarer og kunstgallerier. Den majestetiske gotiske katedralen ligger bare to minutters gange unna.

Petit Palace Hotel Tres

Etter en dag med sightseeing er de to takterrassene et velkomment tilfluktssted fra det travle bylivet som utspiller seg i gatene utenfor. Her er det stille og solrikt, perfekt for avslapping i sola. Du kan også kjøle deg ned i det lille bassenget, eller svette ut stresset i badstuen.

 

BESTILL ROM HER

 

BO Hotel

takterrasse bo hotel palma

BO Hotel ligger i hjertet av La Lonja, det gamle og historiske fiskekvartalet i Palma. Her kan du gå rett ut på de smale, atmosfæriske gatene for å spise, eller tråle de lokale butikkene og galleriene. Palma katedral ligger bare en 10-minutters spasertur unna, og sjøen ligger en kort gåtur fra hotellets hovedinngang.

Hotellet har noen begrenset med plass, men klarer fortsatt å tilby fantastisk 360-graders utsikt fra den rolige takterrassen. I tillegg er det et oppvarmet boblebad og solsenger med vakre bladformede solkjermer.

BO Hotel Palma

Hotellet har 19 komfortable og stilfulle rom, som alle er individuelt dekorert og utformet. Badene er store og fine, med walk-in dusj, marmorfliser og andre lekre detaljer.

 

BESTILL ROM HER

 

Hvor bør hotellet ligge i Palma de Mallorca?

Gamlebyen er uten tvil det beste stedet å bo når du besøker Palma de Mallorca. Bydelen er spekket med unike kulturelle, kunstneriske og historiske opplevelser. De som tror Palma bare er sommer og sol, vil nok bli positivt overasket.

Palmas historie strekker seg helt tilbake til romertiden, og det anslås at byen ble grunnlagt så tidlig som 123 f.Kr. Gamlebyen er hjemmet til det monumentale komplekset som inneholder Det kongelige palass i Almundaina, og den kjente katedralen i Palma, også kjent som La Seu. 

Bor du på et hotell i gamlebyen i Palma, er du i gangavstand til alle disse fantastiske severdighetene. Du vil også ha kort vei til et vell av gode restauranter, barer og kafeer. Her bor du rett og slett midt i smørøyet.

 

Prisnivå på overnatting i Palma

Palma de Mallorca er en veldig populær ferieby, og hotelltilbudet i byen er veldig bra. Er etterspørselen etter noe stort, så stiger gjerne prisene også. Det er derfor ikke spesielt billig å bo på hotell i Palma. 

Prisene for oss nordmenn er derimot ikke avskrekkende høye. Det er fult mulig å bo veldig godt her, uten at det koster skjorta. I gamlebyen er hotellprisene noe høyere enn i utkanten, men da slipper du til gjengjeld å være avhengig av taxi for å komme deg rundt.

 

Les også: disse hotellene anbefaler vi i solfylte Malaga