Dette er de beste hotellene i Larvik

inneholder annonselenker

hotell larvik

Trivelige Larvik er en småby med mye å tilby sine gjester både lokalt og i regionen. Byen har mange interessante attraksjoner for besøkende i alle aldre. Her finnes et flott sjøfartsmuseum, den kjente Kaupang Vikingbyen samt den imponerende Bøkeskogen, for å nevne noe.

Beliggende ved foten av Brunlaneshalvøya, er Larvik også tilknyttet et vakkert kyst- og kulturlandskap. Her ligger Tanum kirke fra slutten av 1100-tallet, den spennende kyststien som strekker seg fra Stavern til Helgeroa og perler som Nevlunghavn, samt rullesteinstranda Mølen med gravhauger fra jern- og bronsealderen.

 

Hotell i Larvik

Larvik by ligger langs E18 og kjøreturen fra Oslo tar kun en drøy time. Men det går også busser og tog, og vil vi fly bruker vi Torp flyplass ved nærliggende Sandefjord. Hotelltilbudet i Larvik og regionen er stort og variert og det er lett å finne overnatting for alle behov. Her følger en liste over hoteller i Larvik hvor de fleste skulle kunne finne sin favoritt.

annonselenker

Farris Bad

beste hotell larvik - farris badSom navnet indikerer, har Farris Bad sitt eget spa. Hotellet har dessuten fantastisk beliggenhet i vannkanten, 4 stjerner og Larvik sentrum i kort gå-avstand. Den populære Batteristranda ligger kun 3 minutter unna til fots, men er været dårlig har hotellet også sitt eget, innendørs basseng.

Farris Bad er et topp moderne hotell med en meget vellykket design i både rom og fellesarealer. Rommene er lyse og luftige, med store vindusflater og parkett. Vi har gode senger, TV og Wi-fi, og utmerket service. Hotellet får dessuten jevnt over meget gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester, noe som gjør det til det høyest rangerte hotellet i Larvik på Tripadvisor.

Spa-avdelingen er flott med både boblebad og dampbad og hotellet tilbyr yogatimer. Frokostbufféen er rikelig, men ikke nødvendigvis inkludert. Farris bad har også egen restaurant, bar, trengingsfasiliteter og konferanselokaler. Vær oppmerksomme på tillegg for kjæledyr, parkering og ekstrasenger. Perfekt for par og familier, og et sikkert hotellvalg i Larvik.

 

BESTILL ROM HER

Quality Hotel Grand Farris

Quality Hotel Grand Farris i larvikQuality Hotel Grand Farris ligger perfekt plassert ved havna i Larvik. Hotellet har 4 stjerner og 88 rom fordelt på 5 etasjer. Her befinner vi oss midt i Larvik by og kan nyte både synet og duften av hav og båtliv. Kulturtilbud, servering og strender er alt i gå-avstand fra hotellet.

Rommene er individuelt dekorerte og er, i likhet med fellesarealene, holdt i en frisk, men raffinert stil. Strykejern/brett og gode overmadrasser settes pris på, likeså skrivebord. Vi har TV, men for Wi-fi tar hotellet tilleggsgebyr og vi har ikke mulighet til å lage egen kaffe eller te.

Quality Hotel Grand Farris tilbyr en god frokostbuffé, men denne er ikke nødvendigvis inkludert. Hotellet har egen restaurant og bar, samt serverer kaffe og te i fellesområdet. Grand Farris har rom tilpasset funksjonshemmede og er tilknyttet et konferansesenter med gode fasiliteter. Hotellet passer fint for par, familier med større barn, samt arbeidsgrupper. Kjæledyr er velkomne mot et tilleggsgebyr på 200 kroner per natt.

 

BESTILL ROM HER

Trudvang Gjestegård

Trudvang Gjestegård larvikLiker vi historie og romantikk er Trudvang Gjestegård i Larvik et interessant alternativ. Dette pensjonatet har 3,5 stjerner, 30 rom og ligger i gå-avstand til både sentrum og Bøkeskogen. Trudvang Gjestegård ligger dessuten godt plassert i forhold til E18 og egner seg bra for overnatting på vei sør- eller nordover.

Rommene på Trudvang er av varierende kvalitet. Noen er virkelig lekkert dekorerte med autentisk, historisk sus, mens andre bærer preg av en noe sliten modernisering fra 80-tallet. Utstyrsmessig er rommene enkle, men har TV og Wi-fi. En familie på 4 personer kan her få et rom for en anstendig pris.

Trudvang Gjestegård serverer frokost, men dette er ikke nødvendigvis inkludert i prisen. Gjestegården har derimot ikke egen restaurant, men vi befinner oss i gå-avstand til Larviks mange restauranter. Kjæledyr er tillatt, men 350 kroner per natt er drøyt. Trudvang har utendørs basseng, samt 2 møterom. Hotellet egner seg best for par, samt mindre grupper.

 

BESTILL ROM HER

Lysko Gjestegaard

Lysko Gjestegaard larvikLysko Gjestegaard er en ekte perle veldig sentralt i Larvik. Bygningen er fra 1690 og eierne har gjort en fantastisk jobb med restaureringen, det er autentisk og romantisk og gjennomført ned til minste detalj. Omgivelsene er flotte og bademuligheter ligger rett rundt hjørnet.

På Lysko Gjestegaard har både rom og fellesarealer sjel. Vi har dessuten alt vi trenger, som TV, Wi-fi og skrivebord. Et lite kjøkken på rommet inneholder kjøleskap, komfyrtopp og mikrobølgeovn og den historiske atmosfæren er rett og slett fabelaktig.

Lysko Gjestegaard har ikke egen restaurant, men serverer frokost mot tillegg, utenfor finnes det grill. Gjestegården er naturlig nok ikke et hotell med særlige fasiliteter, men vi er sentralt i byen og har alt vi trenger utenfor. Dette er et overnattingssted som vil ta pusten fra de fleste, men passer kanskje aller best for par i alle aldre.

 

BESTILL ROM HER

Holms Motell

Holms MotellHolms Motell er et praktisk og fint overnattingssted som ligger nært E18 cirka 7 kilometer nord-øst for Larvik by. Numedalslågen, med sine gode fiskemuligheter, ligger i nærheten og med bil har vi kort vei til sjø og strender. Motellet har 3,5 stjerner og 52 rom.

Rommene er enkle og greie, men har TV og gratis Wi-fi. Vi kan få et rom for 4 personer, men Holms Motell har hverken barnesenger eller ekstrasenger tilgjengelig. Dette er et rimelig sted å overnatte, så forventningene er ikke så høye. Standarden står fint til prisnivået.

Holms Motell har en fin frokostbuffé inkludert og de har også egen restaurant. Vi kan også få rom tilpasset funksjonshemmede og motellet tilbyr renseri og klesvask. Alt i alt et fint sted å overnatte underveis, men kan også fungere bra for noen dager mens vi koser oss med Larvik og regionens mange tilbud. Kjæledyr er velkomne og parkering er gratis.

 

BESTILL ROM HER

Hotel Wassilioff

Hotel Wassilioff stavernHotel Wassilioff ligger i idylliske Stavern cirka 7 kilometer sør for Larvik. Vi befinner oss i hjertet av byen, midt mellom sentrum og det flotte anlegget Fredriksvern festning. Vi har en liten strand rett utenfor, samt de koselige gatene og kaia i Stavern rett rundt hjørnet.

Hotel Wassilioff ligger i en flott hjørnebygning og gir umiddelbart en luksuriøs følelse. Både rom og fellesarealer er smakfullt og raffinert dekorert og rommene er godt utstyrt. Vi har kaffetrakter og strykejern/brett, gode senger og kjøleskap. TV, samt gratis Wi-fi er standard, men skrivebord mangler.

Hotellet har 47 rom og en intim og vennlig atmosfære. Det serveres en rikelig frokostbuffé, men denne er ikke nødvendigvis inkludert. Wassilioff har egen restaurant, samt 2 barer og kaffebar. Kjæledyr er velkomne mot 200 kroner per opphold, vi kan parkere gratis i nærheten og barnesenger er tilgjengelig. Veldig fint hotell for par og forretningsreisende, samt familier med større barn.

 

BESTILL ROM HER

Larvik Pensjonat

larvik pensjonatLarvik Pensjonat er et koselig overnattingssted beliggende i et sjarmerende trehus midt i Larvik by. Her er vi et steinkast unna Larviks serveringssteder, handlemuligheter og en rekke severdigheter og attraksjoner. På Larvik Pensjonat får vi virkelig mye for pengene.

Larvik Pensjonat er nyåpnet og interiøret vitner om en solid og estetisk oppussing. Rommene har alt vi trenger, men vi minner om at bad deles med andre gjester. Ellers har vi TV og gratis Wi-fi, samt kjøleskap, fryser, komfyr og kjøkkenutstyr.

Larvik Pensjonat har ingen egne fasiliteter, ei heller frokost. Men med det godt utstyrte rommet klarer vi oss selv. Tidligere gjester har gitt meget gode tilbakemeldinger, det nevnes spesielt at det er stille på tross av den sentrale beliggenheten, samt at servicen er veldig god. Passer godt for par, forretningsreisende og familier som planlegger aktiv bruk av byen og regionen.

 

BESTILL ROM HER

Se også: disse hotellene anbefaler vi i Ålesund.