4 fantastiske hotell i Cannes

inneholder annonselenker

Hotell Cannes

Planlegger du en tur til Cannes? Se hvilke fire hotell vi anbefaler her.

Cannes er en glamorøs og sofistikert by på den franske rivieraen, kjent for sin filmfestival, glitrende strender og luksuriøse livsstil. Byen tiltrekker seg reisende fra hele verden som ønsker å oppleve dens sjarm og eleganse. Cannes har en rik historie og kultur, og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og severdigheter for besøkende å utforske.

Når du besøker Cannes, bør du sørge for å ta en tur langs den berømte promenaden La Croisette, hvor noen av de mest kostbare designerbutikkene og hotellene ligger.

Den sjarmerende gamlebyen Le Suquet er et annet høydepunkt, med sine trange brosteinsbelagte gater, historiske bygninger og panoramautsikt over byen og havnen. Er du interessert i film så bør du legge turen innom Palais des Festivals. Dette er stedet hvor den verdensberømte filmfestivalen i Cannes arrangeres hvert eneste år.

 

4 anbefalte hotell i Cannes

Hotellene i Cannes varierer fra budsjettvennlige alternativer til overdådige strandhoteller med fem stjerner i margen. Generelt sett er Cannes kjent for å være en dyr destinasjon, spesielt i høysesongen og under store arrangementer som filmfestivalen. Likevel er det fortsatt mulig å finne rimelige overnattingsalternativer, spesielt hvis du bestiller i god tid og unngår de travleste periodene.

For en best mulig ferieopplevelse anbefales det å bo i sentrum av Cannes, nær La Croisette og Palais des Festivals. Dette området har den beste tilgangen til strender, restauranter, shopping og kulturelle attraksjoner.

Hvis du ønsker et mer avslappende opphold, kan du også vurdere å bo i et av de roligere boligområdene i byen, eller til og med i en av de nærliggende landsbyene som Antibes eller Mougins. Disse gir deg også muligheten til å utforske mer av den franske rivieraen.

 

Hôtel Martinez

Hotel Martinez Cannes

Hôtel Martinez er et et førsteklasses hotell som oser av luksus og har en sofistikert og elegant atmosfære. Hotellet ligger idyllisk til ved den berømte strandpromenaden La Croisette, og har en enestående utsikt over havet.

Her befinner du deg i hjertet av Cannes, en kort spasertur fra byens viktigste severdigheter, inkludert Palais des Festivals og den sjarmerende gamlebyen Le Suquet.

Hotell ved stranden i Cannes

Hotellet har en rekke fantastiske fasiliteter, inkludert en privat strand, et førsteklasses spa, og flere prisvinnende restauranter og barer. Den imponerende «La Palme d’Or» restauranten har fått to Michelin-stjerner, og er viden kjent for sin fantastiske mat.

Rommene og suitene på Hôtel Martinez er både romslige og smakfullt innredet, med en blanding av klassisk og moderne design. Noen av rommene har en nydelig utsikt over sjøen, og vi anbefaler deg å velge et av disse.

Hotellrom på Hotel Martinez i Cannes

Et annet høydepunkt på Hôtel Martinez er «L.Raphael Beauty Spa». Her kan du skjemme deg bort med en rekke deilige behandlinger eller ta et bad i bassenget. De har også en badstuen og et eget dampbad for de som liker å svette litt. Hotellets treningsrom er velutstyrt, og gir deg muligheten til å holde formen ved like under oppholdet.

Luksushotell i Cannes

Hvis du ønsker å oppleve det beste Cannes har å by på, er Hôtel Martinez det perfekte valget for deg. Med en glimrende beliggenhet, førsteklasses fasiliteter og utsøkt service, vil et opphold på dette hotellet garantert bli et minne for livet.

 

BESTILL ROM HER

 

Five Seas Hotel Cannes

Beste hotell Cannes

Five Seas Hotel er et et eksklusivt boutique-hotell som virkelig skiller seg ut i Cannes. Dette særegne hotellet ligger i umiddelbar nærhet til Palais des Festivals, og bare et steinkast unna fasjonable La Croisette. Et ideelt utgangspunkt for å oppleve alt Cannes har å by på, med kort avstand til både shopping, restauranter og historiske severdigheter.

Hotell med takterrasse i Cannes

På Five Seas Hotel vil du oppleve en særegen stemning, der hver eneste detalj er nøye gjennomtenkt for å skape en varm og innbydende følelse. Hotellet har et elegant bassengområde på taket, som gir deg en nydelig utsikt over Cannes og Middelhavet. Du finner også en stilig takbar, «Le Rooftop», som serverer smakfulle drinker og delikate småretter. Alt i en en avslappet atmosfære.

De stilfulle rommene og suitene på Five Seas Hotel er innredet med en kombinasjon av moderne design og eksklusive detaljer. Vi anbefaler å velge et rom med utsikt over byen for en ekstra spesiell opplevelse. 

Hotellrom med utsikt over Cannes

En annen populær attraksjon på hotellet er det nydelige spaet «the Five Seas Hotel spa». Her kan du nyte en rekke velværetjenester, som massasjer, skjønnhetsbehandlinger og kroppspleie. Spaet har også to badstuer, hammam og et velutstyrt treningsstudio.

Five Seas Hotel Cannes

Five Seas Hotel er et ypperlig valg for deg som ønsker en eksklusiv opplevelse når du er på ferie i Frankrike. Det er ikke uten grunn at dette hotellet regnes som et av de aller beste i hele Cannes.

 

BESTILL ROM HER

 

Hotel de Provence

Hotel de Provence Cannes

Hotel de Provence er et sjarmerende og innbydende hotell som gir deg en genuin følelse av den franske rivieraen i Cannes. Dette koselige hotellet ligger i et rolig område, men likevel kun et steinkast fra livlige La Croisette. Her er du omgitt av en rekke gode restauranter, butikker og kulturattraksjoner.

Hagen på Hotel De Provence i Cannes

På Hotel de Provence vil du bli møtt av en innbydende og vennlig stemning, med et personlig preg som virkelig får deg til å føle deg hjemme. Hotellets vakre hage er dessuten et fredelig sted å slappe av etter en lang dag med utforsking av Cannes. Du kan også nyte en deilig frokost på hotellets terrasse, omgitt av frodige planter og fargerike blomster.

Rom på Hotel De Provence Cannes

Rommene på Hotel de Provence er komfortable og smakfullt innredet, med en blanding av klassisk fransk stil og moderne bekvemmeligheter. Hvert rom har individuelle detaljer og farger, noe som gir dem en unik og personlig sjarm.

Billig hotell i Nice

Hotel de Provence legger stor vekt på service, og det vennlige personalet er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg. Her er det bare spørre så får du anbefalinger om severdigheter, restauranter og aktiviteter i Cannes. 

Er du på jakt etter et unikt og sjarmerende sted å bo i Cannes som samtidig er billig, er Hotel de Provence det perfekte valget.

 

BESTILL ROM HER

 

Hotel Barrière Le Majestic

Hotel Barrière Le Majestic Cannes

Hotel Barrière Le Majestic er et ikonisk og luksuriøst hotell som virkelig representerer den glamorøse essensen av Cannes. Den praktfulle eiendommen har en idyllisk beliggenhet like ved stranden, og gir deg en vakker panoramautsikt over Cannes’ glitrende kystlinje. Her befinner du deg også i nærheten av alle de viktigste attraksjonene, inkludert den koselige gamlebyen og eksklusive shoppingmuligheter.

Strandhotell Cannes

Hotellet tilbyr en rekke nydelige fasiliteter, som et privat strandområde, et elegant spa, samt flere utsøkte restauranter og spennende barer. Blant disse finner du den anerkjente «Fouquet’s Cannes», hvor du kan nyte deilige franske retter i en herskapelig og stilig setting.

Hotellrom på Hôtel Barrière Le Majestic Cannes

Rommene og suitene på Hotel Barrière Le Majestic er både romslige og raffinert innredet, med et snev av klassisk fransk eleganse og moderne design. Flere av rommene har en imponerende utsikt, og vi anbefaler å velge et rom med havutsikt for å få det beste ut av oppholdet. 

Femstjerners hotell i Cannes

Et annet høydepunkt på Hotel Barrière Le Majestic er det eksklusive «Spa Diane Barrière». Her kan du skjemme deg bort med et bredt utvalg av spabehandlinger, eller slappe av i badstuen og dampbadet. Liker du å trene når du er på ferie så finner du deg nok godt til rette i hotellets velutstyrte treningsrom. 

Ønsker du å bo bra i Cannes, så er Hotel Barrière Le Majestic et godt valg!

 

BESTILL ROM HER