10 nydelige hotell i Alicante

inneholder annonselenker

10 anbefalte hotell i Alicante

Skal du reise til Alicante? Se hvilke 10 hotell vi anbefaler her.

Den spanske solbyen Alicante ligger nydelig til ved Middelhavet, på østkysten av Spanias fastland. Byen har lenge vært et populært reisemål for solhungrige nordmenn, og den er fortsatt en favoritt blant mange.

I Alicante kan du enkelt kombinere storbyferie med sydenferie. Her kan du nyte varme dager på en av de flotte strendene, eller utforske byens severdigheter. I Alicante finnes det noe for enhver smak!

 

Disse 10 hotellene anbefaler vi i Alicante

Lurer du på hvilket hotell du skal velge når du besøker Alicante? Byen har lenge vært en populær ferieby, og har derfor naturlig nok et stort utvalg av hoteller.

De som er glade i sydenliv velger gjerne et hotell langs en av byens strender, mens de som foretrekker byferie gjerne velger et hotell midt i sentrum av Alicante.

For å hjelpe deg på vei har vi her plukket ut det vi mener er ti av de beste hotellene i Alicante. Alle hotellene har en sentral plassering og får jevnt over gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester.

 

annonselenker

Suites del Mar

Beste hotell i Alicante

Elegante Suites del Mar har kanskje Alicantes beste beliggenhet, rett ved bystranden Postiguet. Her bor du i vakre omgivelser like ved havet og stranden, samtidig som gamlebyen bare er en spasertur unna.

Dette er et firestjerners hotell med fine fasiliteter. Her finner du et nydelig utendørs bassengområde med fantastisk utsikt over havet. Hotellet har også en deilig spa-avdeling med innendørs badebasseng og forskjellige spabehandlinger.

Hotellrommene er store og romslige, med lun og fin innredning. Du kan velge om du vil ha utsikt mot havet, eller marinaen i Alicante. 

Suites del Mar Alicante

Suites del Mar er rett og slett et kjempefint hotell, som i tillegg har en av de aller beste beliggenhetene i Alicante. 

 

BESTILL ROM HER

Hotel Hospes Amerigo

Spahotell i Alicante

Hotel Hospes Amerigo er et fasjonabelt femstjerners hotell som ligger perfekt til, midt i sentrum av Alicante. Fra hotellet bruker du bare fem minutter på å gå både til heisen som tar deg opp til Santa Bárbara-slottet, og til stranden Postiguet. 

Hotellets fasiliteter er aldeles nydelige, med et oppvarmet badebasseng på takterrassen, i tillegg til en deilig spa-avdeling. Ønsker dere å bo på et spahotell når dere besøker Alicante bør dere ta en titt på dette hotellet!

Hotel Hospes Amerigo - Hotell i Alicante bysentrum

Rommene er både store og flotte, med elegant og stilren innredning. Her er det god plass til både kofferter og shoppingposer. Ønsker du det lille ekstra når dere besøker Alicante, er dette hotellet for deg.

 

BESTILL ROM HER

Hotel Almirante

Hotell ved stranden i Alicante

Hotel Almirante ligger helt nord i Alicante, like ved den fantastiske San Juan-stranden. Fra hotellet bruker du bare et lite minutt på å gå ned til det som regnes som Alicantes fineste strand. Selve bysentrum ligger knappe 10 kilometer unna, og kan enkelt nåes ved hjelp av offentlig transport.

De som ikke ønsker å dra på stranden kan nyte sola ved hotellets fine badebasseng. På hotellet har de også en egen bar og restaurant.

Hotellrommene er lyst og deilig innredet, og størrelsen er det heller ikke noe å si på. Du kan velge om du vil ha utsikt mot stranden og sjøen, eller mot hotellets bassengområde. Noen av hotellrommene har også en egen terrasse, perfekt for varme sommerkvelder.

Anbefalt hotell i Alicante

Ønsker du å bo langs stranden i Alicante så er dette hotellet et godt valg.

 

BESTILL ROM HER

AC Hotel Alicante by Marriott

Hotell med badebasseng i Alicante

Stilige AC Hotels ligger like utenfor setrum av Alicante, langs hovedveien N332. Fra hotellet kan du spasere gjennom den romantiske parken Parque de Canalejas inn til sentrum.

AC Hotels har fine fasiliteter, deriblant en nydelig takterasse med badebasseng og bar. Et perfekt sted å tilbringe dagen om man ikke ønsker å gå på stranden. Hotellet har også et lite treningsrom med tilstøtende boblebad for de som ønsker å holde seg i form på tur. 

AC Hotel Alicante

På hotellrommet har du god plass, og rommene er dessuten moderne og fint innredet. Et rent og pent hotell til en forholdsvis rimelig pris.

 

BESTILL ROM HER

The Level at Melia Alicante (Hotell for voksne)

Hotell for voksne i Alicante

The Level er en egen, ekslusiv del av det større Melia hotellet i Alicante. Denne delen av hotellet er bare for voksne, perfekt for de som ønsker å ha det rolig rundt seg.

Selve hotellet har en nydelig beliggenhet, like ved Postiguet-stranden. Fra hotellet har du vakker utsikt til stranden, marinaen, havet og Santa Bárbara slottet. Du bor rett og slett midt i smørøyet i Alicante.

The Level at Melia Alicante - anbefalt hotell i Alicante

Hotellet har et deilig «infinity pool» og flere andre fine fasiliteter. Rommene er lyse og moderne, alle med egen balkong. Velger du et hotellrom med utsikt mot sjøen kan du sitte her å nyte solnedgangen om kveldene.

 

BESTILL ROM HER

Casa Alberola Alicante

Hotell i sentrum av Alicante

Casa Alberola er et koselig og forholdsvis lite hotell som driftes av hotellkjeden Hilton. Hotellet har en veldig bra beliggenhet, like ved havnen i Alicante. Her har du kort vei til det meste av hva Alicante har å by på. Bystranden Postiguet er dessuten bare en liten gåtur unna.

Dette er et skikkelig sjarmerende og koselig hotell med flott design og arkitektur. Fasaden på hotellet er elegant, og innsiden av hotellet følger i samme stilen.

Casa Alberola Hotel Alicante

Her kan du boltre deg på store og fine hotellrom som er moderne og lekkert innredet. Noen av rommene har dessuten egen balkong med en nydelig utsikt. Et perfekt hotell for de som er på kjærestetur til Alicante.

 

BESTILL ROM HER

Eurostars Mediterranea Plaza

Hotell i gamlebyen i Alicante

Eurostars Mediterranea Plaza ligger sentralt og fint til, midt i gamlebyen i Alicante. Her har du kort vei til «alt», og du er ikke avhengig av transport for å komme deg rundt. Det meste er bare en liten spasertur unna.

Hotellet er med sine 49 hotellrom forholdsvis lite og intimt. På toppen av hotellet finner du en lekker takterasse med vakker utsikt over Alicante. 

Eurostars Mediterranea Plaza Hotel Alicante

Dette er et koselig hotell i en fin og sentral bydel. Det er god plass på rommene, som er nyrenoverte og holder god standard. Et godt valg for de som ønsker å bo i gamlebyen i Alicante. 

 

BESTILL ROM HER

Hotel Spa Porta Maris by Melia

Hotell med spa i Alicante

Hotel Spa Porta Maris er et flott spahotell som ligger sentralt, like ved marinaen i Alicante. Du bor perfekt til, enten du ønsker å bruke tiden din på shopping eller om du vil ligge på stranden.

Her kan du nyte deilige spabehandlinger, eller slappe av i hotellets badebasseng. Foretrekker du å ligge på stranden så finner du denne to minutter unna hotellet.

Hotell ved sjøen i Alicante

Hotellet har en rekke forskjellige rom å velge mellom. Du kan blant annet velge om du vil ha balkong vendt mot sjøen, eller marinaen. Rommene er jevnt over fine og servicen er god.

 

BESTILL ROM HER

Apartamentos Bárbara 3

Leilighetshotell i Alicante

Ønsker dere mye boltreplass når dere er på tur så bør dere ta en nærmere titt på dette leilighetshotellet. Hotellet ligger supersentralt til, midt i Alicante sin gamleby.

Leilighetene er kjempefint innredet, med moderne interiør og lekre farger. Her er det nytt, rent, pent og trivelig!

Apartamentos Bárbara 3 - flott hotell i gamlebyen i Alicante

Selv om hotellet har en sentral beliggenhet så er det stille og rolig inne i leilighetene. Området rundt hotellet er dessuten koselig, med mange fine barer og restauranter like i nærheten. Apartamentos Bárbara 3 er et skikkelig fint leilighetshotell som får mye skryt fra tidligere gjester.

 

BESTILL ROM HER

El Plantio Golf Resort (Golf-hotell i Alicante)

Golfhotell i Alicante

Besøker du Alicante hovedsakelig for å spille golf? Da kan dette golf-resortet være stedet for deg. Her bor du i fine omgivelser, med golfbanen like ved.

Hotellet ligger ca 9 km utenfor sentrum av Alicante, så det anbefales at du har bil om du ønsker å bo her. I tillegg til egen golfbane, har hotellet også store uteområder og flere badebassenger. 

El Plantio Golf Resort Alicante - hotell for golf i Alicante

Tenker dere å dra på golfferie til Alicante bør dere ta en nærmere titt på dette hotellet. Hotellet er heller ikke lenger unna sentrum enn at det fint går an å dra inn til byen om dere ønsker det.

 

BESTILL ROM HER

Hvor bør hotellet ligge i Alicante?

Alicante er en nydelig ferieby hvor man får en herlig blanding av storbyferie og sydenferie. Her kan du nyte livet på en av byens flotte strender, samtidig som du kan boltre deg i alt hva en storby har å by på.

Hva du ønsker å gjøre når du besøker Alicante legger gjerne litt føringer for hvor i byen du bør bo. Er du hovedsakelig ute etter å bade og sole deg bør du velge et hotell i nærheten av en av byens strender.

Liker du derimot å ha kort vei til byens tapasrestauranter, barer og severdigheter bør du velge et hotell som ligger mer sentralt i bykjernen. 

Her har vi plukket ut noen av de mest populære bydelene i Alicante.

 

Gamlebyen i Alicante

Gamlebyen i Alicante ligger bare 15 minutter fra flyplassen, og er et av de mest populære stedene å bo i Alicante.

Her bor du i selve sentrum, med et rikt utvalg av tapasbarer, restauranter og severdigheter like i nærheten.

Gamlebyen er en sikker vinner både for nye turister og de som har besøkt byen tidligere.

 

Postiguet stranden

For de som ønsker å bo ved stranden i Alicante er et hotell langs Postiguet-stranden et åpenbart valg.

Her bor du like i nærheten av Alicantes sentrale bystrand, samtidig som gamlebyen bare er en liten kilometer unna.

Området er også populært for de som ønsker å utforske utelivet. Her finner du en rekke livlige barer og restauranter langs strandpromenaden.

 

San Juan stranden

San Juan stranden ligger helt nord i Alicante, knappe 10 km fra bysentrum. Stranden er hele 6 kilometer lang, og er viden kjent for sin finkornete hvite sand og sitt rene vann.

Ønsker du å bruke mesteparten av tiden din på stranden er dette området perfekt for deg. Det er dessuten et effektivt transportsystem her slik at du enkelt kan ta deg inn til sentrum.

 

Albufereta

Albufereta er en bydel som ligger nordøst i Alicante. Her kommer du deg litt ut av bysentrum, til området hvor de lokale holder til.

Strandområdet er mindre her enn på Postiguet, men den fine gyldne sanden gjør den likevel populær.

Ønsker du å bo litt utenfor de mest populære turistområdene kan denne bydelen være et godt valg.

 

Prisnivå på overnatting i Alicante

Alicante er en populær turistby, så det kan lønne seg å være tidlig ute når man booker hotell. Selv om byen er populær blant nordmenn, så er ikke prisene på hotell så alt for ille sett med norske øyne.

Byen har mange hoteller å velge mellom, og det er fult mulig å bo bra her uten at det gjør et for stort innhugg i lommeboken.

I turistsesongen koster en gjennomsnitlig hotellovernatting fra 1000 kr til 2000 kr i Alicante. Er man tidlig ute med å bestille er det også gode muligheter for å gjøre et kupp.

 

Les også: Disse 1o hotellene anbefaler vi Malaga