5 fantastiske hotell i Valencia

Valencia Hotell

Leter du etter et hotell i Valencia? Her har vi plukket ut fem glimrende overnattingssteder.

Den populære havnebyen Valencia ligger på Spanias solfylte middelhavskyst. Byen er den tredje største i Spania, og hovedstaden i det autonome området Valencia.

Valencia har en rik og variert historie som strekker seg helt tilbake til romertiden, 137 år før Kristus. I dag er Valencia en spennende og populær by som virkelig viser Spanias rike historie og kulturarv.

En perfekt destinasjon for solhungrige nordmenn som har lyst på storbyferie!

 

5 anbefalte hotell i Valencia

Når du skal velge hotell i Valencia er det store spørsmålet du må stille deg: by eller strand?

I Valencias historiske gamleby bor du nært en rekke severdigheter, markeder, flotte restauranter og barer. Her har du indrefileten av Valencia rett utenfor dørstokken.

Er du derimot av typen som foretrekker å bo ved stranden, anbefales et strandhotell i El Cabanyal eller Playa de la Malvarrosa.

For å hjelpe deg på vei har vi her plukket ut 5 glimrende hotell i Valencia. Fire av hotellene ligger i sentrum, mens det femte ligger langs stranden i El Cabanyal.

 

annonselenker

Only YOU Hotel Valencia

Only You Hotel Valencia

Only YOU Hotel Valencia er et nydelig 5-stjerners hotell som ligger i det historiske sentrum av Valencia, bare noen få meter fra det vakre torget Plaza del Ayuntamiento. Her bor du svært sentralt, med kort vei til restauranter, shopping og byens severdigheter.

Dette er et skikkelig elegant hotell, med gjennomført og stilren innredning. Hotellbaren og restauranten holder høy standard og er skikkelig stilig innredet. Det er dessuten en egen blomsterbutikk på hotellet, perfekt for de som er på en romantisk weekendtur.

Beste hotell i Valencia

Hotellrommene holder samme høye standard som resten av hotellet. Her er det elegant og pen innredning, med lekre og moderne bad. Only You Hotel er et av de beste hotellene i Valencia, og et perfekt valg for de som ønsker å bo i gamlebyen.

 

BESTILL ROM HER

Vincci Lys Hotel

Vincci Lys Hotel Valencia

Vincci Lys er et skikkelig lekkert hotell med perfekt beliggenhet, rett i utkanten av gamlebyen i Valencia. Fra hotellet er det kort vei til byens severdigheter, restauranter og tapasbarer. Et perfekt utgangspunkt for de som ønsker å bo sentralt i Valencia.

Hotellet passer også glimrende for de som kommer til Valencia med bil. I kjelleren på hotellet er det et eget parkeringshus med enkel adkomst. Fra parkeringshuset går det så heis opp til resepsjonen slik at det er enkelt å finne frem.

Nydelig hotell i Valencia

Hele hotellet er flott innredet, med lyse og elegante fellesarealer og rom. Her er det god plass både til kofferter og shoppingposer. Ønsker du å bo sentralt, eller kommer til Valencia med bil, er Vincci Lys et glimrende hotellvalg.

 

BESTILL ROM HER

Caro Hotel

Caro Hotel Valencia

Sjarmerende og stilige Hotel Caro ligger sentralt og behagelig til, i et rolig område av Valencia sin gamleby. Her bor du i gangavstand til det meste, samtidig som det er stille og rolig på kveldene.

Hotellet ligger på et sted som er spekket med gammel historie. Inne i hotellet kan man se ruiner så langt tilbake som til romertiden. Disse historiske detaljene er fint inkorporert flere steder i bygget. I kjelleren på hotellet ligger restauranten Alma del Temple som serverer mat i toppklassen.

Desinghotell i sentrum av Valencia

Hotel Caro er et intimt og koselig hotell med bare 26 rom. Hvert rom er individuelt utformet med minimalistisk og elegant innredning. På hotellet er det en rolig og avmålt atmosfære, perfekt for par som er på en romantisk tur til Valencia.

 

BESTILL ROM HER

Venecia Plaza Centro

Billig hotell i Valencia

Reiser du til Valencia på budsjett? Da er Venecia Plaza Centro hotellet for deg! Dette 2-stjerner hotellet ligger supersentralt til, nært gamlebyen. Her finner du tapasbarer rett rundt hjørnet og du er nært det meste.

Hotellet har 66 rom, inndelt i flere forskjellige kategorier. De har alt fra enkle standard-rom til rom for tre og fire personer. Perfekt om man er flere som reiser på tur sammen.

Venecia Plaza Centro Hotel Valencia

Hotellrommene er overraskende store, og noen av de har dessuten en flott utsikt ut mot torget Plaza del Ayuntamiento. Standarden er det ingenting å utsette på, og det er rent og pent. Her får du mye for pengene!

 

BESTILL ROM HER

Hotel Las Arenas Balneario Resort

Hotel Las Arenas Balneario Resort Valencia

Nydelige Hotel Las Arenas ligger majestetisk til, rett ved stranden i Valencia. Her bor du i vakre og rolige omgivelser, litt utenfor den hektiske bykjernen. Fra hotellet og inn til sentrum av Valencia tar det cirka 15 minutter med taxi.

Dette er et nydelig resort-hotell med flere deilige fasiliteter. Inne på hotellområdet er det blant annet et stort utendørs badebasseng, i tillegg til et flott spa-område. Velger du et rom med sjøutsikt får du en egen veranda med vakker utsikt til Las Arenas-stranden. 

Hotell ved stranden i Valencia

Ønsker du å kombinere sol og strandliv med en spennende by-ferie er dette hotellet et godt valg. Her bor du ved stranden, samtidig som sentrum av vakre Valencia bare er en kort biltur unna.

 

BESTILL ROM HER

 

Hvor bør hotellet ligge i Valencia?

Valencia består av en rekke forskjellige bydeler og nabolag. Du kan blant annet velge om du vil bo i gamlebyen midt i sentrum av Valencia, eller ved stranden utenfor byen.

Her har vi skrevet litt om to av mest populære områdene i Valencia, slik at du kan velge et hotell i det området som passer best for deg.

 

Ciutat Vella – gamlebyen i Valencia

De aller fleste som besøker Valencia velger et hotell i, eller i nærheten av gamlebyen. Ciutat Vella betyr «gamlebyen» på valenciansk og er et sjarmerende område med brosteinsbelagte gater og vakre bygninger. Bydelen er dessuten spekket med historie som strekker seg tilbake til romertiden. 

Hotell gamlebyen Valencia

Her bor du midt i sentrum av Valencia, med severdigheter på alle kanter. Du er i gangavstand til kjente attraksjoner som katedralen i Valencia, Plaza del Carmen, Plaza de la Reina og markedet. I området finner du også et vell av butikker, restauranter og barer.

 

El Cabanyal – perfekt om du ønsker å bo på stranden

Cabanyal-distriktet med bydelen La Malva-Rosa er et flott område å bo i hvis du vil kombinere storbyferie med strandferie.

Hotell ved stranden Valencia

Området er kjent for strendene Las Arenas og Malvarrosa, og sine mange utesteder og restauranter langs strandpromenaden. Her kan du komme deg vekk fra de typiske turiststedene inne i sentrum og nyte Valencias autentiske sjarm og gylne strender.

 

Les også: disse 5 hotellene anbefaler vi i Benidorm