5 nydelige hotell i Benidorm

Benidorm Hotell

Leter du etter hotell i Benidorm? Se hvilke fem hotell vi anbefaler her.

Benidorm ligger på Spanias østkyst og er en del av den populære kyststrekningen Costa Blanca. På 1950-tallet var Benidorm en relativt ukjent fiskerlandsby, helt til bystyret bestemte seg for å satse på turisme i stedet for fiskeri.

Det ble gitt tilltaltes til å bygge en rekke hotelleter og feriesteder like ved byens sandstrender. Siden den gang har Benidorm blitt forvandlet til et mekka for turister som ønsker å nyte det gode sydenlivet.

 

5 anbefalte hotell i Benidorm

Benidorm er en svært populær turistby, og byen har derfor et stort utvalg av hoteller og overnattingssteder å velge mellom. Hotellene i Benidorm er dessuten forholdsvis billige sett med norske øyne. Her kan du bo godt uten at lommeboken tømmes.

For å gjøre det litt enklere for deg har vi her plukket ut fem gode hoteller i Benidorm. Felles for hotellene er at de har en flott beliggenhet og at de får gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester.

 

annonselenker

Hotel Ambassador Playa II

Beste hotell i Benidorm

Hotel Ambassador Playa II er et nyoppusset og lekkert firestjerners hotell som ligger veldig sentralt til, like ved Levante-stranden i Benidorm. Her er stranden bare noen få minutter unna, i tillegg finner du et stort utvalg av barer og restauranter like i nærheten.

Hotellet har også nydelige fasiliteter som inkluderer et herlig utendørs bassengområde og et flott spa med full service. Du trenger med andre ord ikke dra til stranden for å ta deg en dukkert. 

Hotel Ambassador Playa II Benidorm

Hotellet er nylig modernisert og hele hotellet fremstår som nytt og elegant. Hotellrommene er lyst og lekkert innredet, og du har god plass å boltre deg på. Flere av rommene har også egen balkong med utsikt mot bassengområdet. Hotel Ambassador Playa II er en sikker vinner i Benidorm.

 

BESTILL ROM HER

Gastrohotel RH Canfali

Hotell ved stranden i Benidorm

Gastrohotel RH Canfali er et nydelig firestjerners hotell med en av de aller beste beliggenhetene i Benidorm. Her bor du bokstavelig talt langs vannkanten, sentralt i gamlebyen.

Fra hotellet har du kort vei til det aller meste, og du er i gangavstand til strendene Levante og Poniente. Det finnes også en drøss med restauranter og barer fem minutter unna.

Gastrohotel RH Canfali Benidorm

Hotellet er veldig moderne, med lyse fine hotellrom. Velger du et rom med balkong får du en fantastisk utsikt over stranden, byen og havet. Utvilsomt et av de aller beste hotellene i Benidorm.

 

BESTILL ROM HER

Hotel Helios Benidorm

Hote Helios Benidorm

Hotel Helios Benidorm er et kjempefint trestjerners hotell som ligger sentralt til i bydelen Rincon de Loix. Fra hotellet har du kort vei både til Levante-stranden og til bydelens restauranter og barer. 

Om du ikke ønsker å dra på stranden kan du boltre deg i hotellets fine utendørs badebasseng, eller ta et avslappende spa i hotellets spa-avdeling. Hotellet har også en egen restaurant og en koselig bar ved bassenget.

Anbefalt hotell i Benidorm - Hotel Helios

Standarden på hotellet er gjennomført god, med serviceinnstilte ansatte og god rengjøring. Rommene er store og fine, og har i tillegg en romslig balkong med utsikt mot bassengområdet eller byen. Her får du mye for pengene!

 

BESTILL ROM HER

Hotel Presidente

Hotel Presidente - nydelig hotell i Benidorm

Hotel Presidente er et lekkert firestjerners hotell med sentral beliggenhet i Levante. Fra hotellet har du kort vei til bydelens barer og nattklubber, i tillegg til at stranden bare er en kort spasertur unna.

Hotellet er nylig renovert og det er høy standard både på hotellets bassengområde og øvrige fellesarealer. På hotellet finner du også et smart lite bibliotek hvor du kan låne bøker, samt en egen restaurant og bar.

Hotel Presidente Benidorm

Her kan du forvente deg store og komfortable rom som er delikat innredet. Alle rommene har dessuten en egen privat balkong, perfekt for varme kvelder. Hotel Presidente er et nydelig hotell, perfekt for de som ønsker å bo i den livlige bydelen Levante.

 

BESTILL ROM HER

H10 Porto Poniente

H10 Porto Poniente - hotell ved sjøen i Benidorm

H10 Porto Poniente er en liten perle av et hotell, som ligger perfekt til langs Poniente-stranden i Benidorm. Hotellet er nesten helt nytt og kan by sine gjester på en rekke lekre fasiliteter.

På toppen av hotellet finner du en nydelig takterrasse med et fantastisk bassengområde. Her kan du ta deg et bad, eller bare nyte livet og den flotte utsikten. De har også en egen spa-avdeling med innendørs badebasseng, badstuer og forskjellige behandlingsrom.

Hotell H10 Porto Poniente Benidorm

Hotellrommene har en maritim og stilig innredning, og er forholdsvis romslige. Bestiller du et rom med sjøutsikt får du en fantastisk utsikt over havet. Ønsker du å bo ved stranden i Benidorm er dette definitivt hotellet for deg!

 

BESTILL ROM HER

 

Hvor bør hotellet ligge i Benidorm?

Benidorm er delt inn i flere bydeler, der hver bydel har sitt eget særpreg. Noen steder passer best for de som er glad i å ta seg en fest, mens andre områder er roligere og passer godt for de som ønsker å slappe av på ferie.

Hotell Benidorm

Her har vi skrevet litt om de fire mest populære områdene i Benidorm. For å gjøre ferien så vellykket som mulig anbefaler vi at du finner deg et hotell i den bydelen som passer best for deg. 

 

Gamlebyen i Benidorm

Ønsker du å nyte den roligere siden av Benidorm er et hotell i gamlebyen det perfekte valg. Denne bydelen tilbyr massevis av middelhavssjarme og har en avslappet atmosfære. Her er det plenty av tapasbarer og restauranter med tradisjonell spansk mat.

I gamlebyen finner du også utsiktspunktet Balcon del Mediterraneo, som er en av de mest populære severdighetene i Benidorm. Gamlebyen har dessuten en praktisk beliggenhet mellom de to strendene Poniente og Levante.

 

Poniente-stranden

Poniente-stranden er den største stranden i Benidorm, men fremstår som mindre overfylt enn Levante. Selv om Poniente også er en populær strand, er atmosfæren her god og familievennlig.  

Med et område på ca. 3,5 km med fin sand og rolig vann, er denne stranden perfekt for bading og soling. Her finnes det også et variert og godt utvalg av barer og restauranter i nærheten.

Ønsker du å bo på stranden, men i litt roligere omgivelser enn Levante, er dette området et godt valg.

 

Levante-stranden

Levante-området i Benidorm, lokalt kjent som New Town, er stedet for de som er glad i en god fest. Stranden er dessuten den mest populære og sprudlende i Benidorm.

Levante er definitivt et av de mer livlige områdene i byen, og bydelen er kjent for sitt store utvalg av barer og nattklubber. 

 

Rincon de Loix

I nordenden av Benidorm ligger bydelen Rincon de Leoix, kjent for sine mange skyskrapere og leiligheter. Levante-stranden er en del av Rincon de Loix, og regnes som en av hovedattraksjonene i bydelen.

I dette området av Benidorm finner du et stort utvalg av restauranter, barer, puber og fornøyelsesparker.

 

Les også: disse 10 hotellene anbefaler vi i Alicante