5 spennende hotell i Lisboa

inneholder annonselenker

Hotell Lisboa

Leter du etter hotell i Lisboa? Se hvilke fem hotell vi anbefaler her.

Lisboa har blitt en av Europas mest populære reisemål, noe som har ført til at hotelltilbudet stadig blir større. Byen har nå et stort utvalg av overnattingssteder, med alt fra luksushoteller til budsjettvennlige alternativer å velge mellom.

Prisene på hotellene varierer avhengig av beliggenhet, standard og sesong. Generelt sett er hotellene i Lisboa rimeligere enn i mange andre europeiske hovedsteder, noe som gjør Lisboa til et attraktivt reisemål. På tross av de relativt lave prisene, får man like vel mye for pengene i Lisboa. Hotellene holder jevnt over en høy standard, med rene og komfortable rom, moderne fasiliteter og god service.

I høysesongen, og da spesielt i sommermånedene, kan det være stor etterspørsel etter hoteller i Lisboa. Dette fører til at de mest populære hotellene raskt blir utsolgt. Her gjelder det med andre ord å bestille i god tid om du skal være sikret rom på drømmehotellet. 

 

5 anbefalte hotell i Lisboa

Lisboa har en nærmest en overflod av hoteller å velge mellom. Med så mange alternativer kan det være svært tidkrevende å sile gjennom alle valgene. Vi har derfor gjort jobben for deg og plukket ut fem av de beste hotellene i Lisboa.

 

Altis Avenida

Beste hotell Lisboa

Sjarmerende Altis Avenida Hotel ligger idyllisk til ved Praça dos Restauradores, i gamlebyen i Lisboa. Her befinner du deg i hjertet av det historiske Lisboa, omgitt av designerbutikker og nær den vakre sjøsiden.

Selve hotellet kombinerer 1940-tallets glamour med moderne bekvemmeligheter. Rommene er smakfullt innredet med lekre detaljer i svart og gull, og med luksuriøse baderom i marmor. Velger du et deluxe-rom får du i tillegg en egen balkong med nydelig utsikt over byen.

Hotell med takterrasse Lisboa

I toppetasjen finner du en fantastisk gastrobar, og en takterrasse som virkelig imponerer. Her kan du nyte en spektakulær panoramautsikt over hele Lisboa, samtidig som du nyter en god drink fra baren. Rett og slett det perfekte stedet å slappe av etter en dag med utforsking av Lisboas gater.

 

BESTILL ROM HER

 

Valverde Hotel

Valverde Hotel Lisboa

Hotel Valverde er et elegant boutiquehotell med perfekt beliggenhet like ved Lisboas mest storslåtte bulevard «Avenida da Liberdade». Her finner du et vell av eksklusive designerbutikker og populære spisesteder like i nærheten. Det er dessuten kort vei både til togstasjonen og flyplassen.

Interiøret er tydelig inspirert av townhouse-stilen vi finner i New York og London, med en koselig atmosfære med varme og trivelige farger. Hvert rom er individuelt utformet og har sin egen hjemmekoselige og behagelige karakter.

Anbefalt hotell i sentrum av Lisboa

På hotellets uteplass, som ligger rett ved siden av restauranten, er det en behagelig og avslappende atmosfære hvor mat og drikke serveres gjennom hele dagen. Her finner du i tillegg et oppvarmet basseng med deilige massasjestråler.

 

BESTILL ROM HER

 

The One Palácio da Anunciada

Hotell med basseng i Lisboa

The One Palácio da Anunciada er et luksuriøst 5-stjerners hotell som ligger i hjertet av Lisboa, bare noen minutters gange fra Avenida da Liberdade. Området er kjent for sin eksklusive shopping, elegante arkitektur og et bredt utvalg av restauranter og kafeer. I nærheten av hotellet finner man også flere turistattraksjoner som Rossio-plassen, Santa Justa-heisen og São Jorge-slottet.

Som gjest har du en rekke fantastiske fasiliteter du kan benytte deg av. Mest iøynefallende er det nydelige bassengområdet som ligger på hotellets takterrasse. Bassengområdet vender inn mot det frodige hageområdet i bakgården og er det perfekt sted for å nyte Lisboas varme solstråler.

Er du på søken etter enda mer velvære, kan benytte seg av hotellets spa hvor man kan nyte en rekke behandlinger. Her finner du i tillegg til boblebad, badstue og dampbad. Et moderne treningsstudio er også tilgjengelig for de som ønsker å holde seg i form under oppholdet.

Spahotell Lisboa

The One Palácio da Anunciada har en elegant og sofistikert stil, med en perfekt blanding av historisk sjarm og moderne design. Bygningen hotellet ligger i var en gang i tiden var et palass, og interiøret er derfor preget av høykvalitets materialer, møbler og kunstverk.

Rommene er romslige og smakfullt innredet, med en kombinasjon av klassiske og moderne elementer. Alle rommene har deilige senger med utsøkt sengetøy og luksuriøse bad for å sikre deg et behagelig opphold.

 

BESTILL ROM HER

 

The Vintage Hotel & Spa

Boutique hotell i Lisboa

The Vintage Hotel & Spa er et nydelig 5-stjerners boutiquehotell med spa som ligger i den sjarmerende bydelen Príncipe Real i Lisboa. Dette området er kjent for sine vakre parker, historiske bygninger og et mangfold av butikker og spisesteder.

Som navnet tilsier så har hotellet en unik vintage stil som blandes med moderne design i et skikkelig kult konsept. Rommene er smakfullt innredet, med unike kunstverk og møbler som gir en følelse av tidløs eleganse.

The Vintage Hotel & Spa Lisboa

En spennende detalj er den lille bar-vognen med et komplementært gin & tonic-sett laget av den portugisiske cocktail-eksperten Nino Lopes. Her kan du slappe av med din egenkomponerte GT, mens du gjør deg klar for kvelden.

På hotellets tak finner du en rålekker takterrasse med en elegant bar i samme stil som resten av hotellet. Et fantastisk sted å slappe av med en god drink og se utover de røde teglsteinstakene som preger bybildet i Lisboa. 

Anbefalt hotell i Lisboa

Skulle du trenger hjelp til å slappe av så kan du besøke hotellet spa-avdeling. Her tilbys det flere forskjellig typer velværebehandlinger, i tillegg så har de også et innendørs badebasseng, damprom og badstuer.

 

BESTILL ROM HER

 

Solar do Castelo

Hotell i Alfama-distriktet i Lisboa

Solar do Castelo er et sjarmerende og spennende hotell med en unik beliggenhet, midt i det historiske Alfama-distriktet i Lisboa. Her bor du innenfor bymurene til São Jorge-slottet, på stedet der det tidligere Alcáçova-palasset lå. Dette området er kjent for sin rike middelalderhistorie og bilfrie brosteinsbelagte gater.

Solar do Castelo Hotel Lisboa

Hotellet har totalt 20 rom som alle er individuelt innredet med en kombinasjon av moderne bekvemmeligheter og historiske detaljer. Her smeltes fortid og nåtid sammen og skaper en unik og romantisk atmosfære. I den vakre bakgården ligger det en koselig hage, hvor vakre påfugler av og til går fritt rundt. 

Er dere på utkikk etter en hotellopplevelse litt utenom på det vanlig når dere besøker Lisboa, så er Solar do Castelo et glimrende valg. 

 

BESTILL ROM HER