10 hotelltips i Liverpool

inneholder annonselenker

hotell liverpool

Reise til Liverpool? Se hvilke 10 hotell vi anbefaler i Liverpool her.

Det er nok ingen tvil om at majoriteten av de som besøker Liverpool, reiser dit for å se fotballkamper, eller fordi de er over middels opptatte av historien til The Beatles. Imidlertid er det stadig flere som har oppdaget at dette er en glimrende destinasjon også for tradisjonelle storbyferier og weekendturer. Les om hvilket hotell du bør bo på i Liverpool.

 

10 anbefalte hotell i Liverpool

Arbeiderklassebyen Liverpool har tradisjonelt vært sett på som ganske sliten. I de siste årene har imidlertid Liverpool fått et kraftig oppsving, og fremstår som en moderne storby med mange spennende tilbud på alle fronter.

Dette merkes også på hotellene som finnes i byen. De popper stadig opp nye, og konkurransen gjør at kvaliteten på hotell i Liverpool er gjennomgående god. Her får du anbefalingene du trenger for å velge rett overnattingssted når du er på besøk i Liverpool. Vi har plukket ut det vi mener er Liverpools 10 beste hotell i ulike kategorier.

 

annonselenker

The Resident Liverpool

Beste hotell Liverpool

The Resident ligger i et gammelt varehus fra 1800-tallet som er bygget i teglstein. Hotellet er pent oppusset, der mursteinsveggene bidrar til en lun og fin atmosfære på innsiden, hvor resten av interiøret er moderne og skandinavisk i stilen. Beliggenheten på hotellet er svært bra for de som liker å ta en tur på byen, og i forhold til shopping. Strøket The Resident ligger i heter The Ropewalks, og er berømt for sine mange trendy restauranter og puber. Gangavstanden til for eksempel Liverpool ONE er kun 5 minutter, og du kommer deg til fots til Albert Dock på omtrent det dobbelte.

Det er 106 pene rom og små suiter på The Resident . Rommene er omtrent gjennomsnittlige i størrelse, og et standard dobbeltrom gir deg cirka 20 kvadratmeter å boltre deg på. Samtlige rom er utstyrte med et minikjøkken, med mikrobølgeovn, kaffemaskin, kjøleskap, vask, og kopper og kar. Dette skyldes blant annet at det ikke er restaurant på The Resident.

The Resident Hotell Liverpool

Hotellets frokostløsning finner du hos den trivelige restauranten som ligger ved siden av, Wreckfish, en av mange gode spisesteder som ligger i umiddelbar nærhet til hotellet.  

På The Resident får du meget fine rom, men lite av øvrige fasiliteter. Servicen er meget god, og du kan for eksempel få hjelp av de ansatte til å få fylt opp kjøleskapet på rommet ditt før du ankommer hotellet, eller underveis mens du bor der.

 

BESTILL ROM HER

 

Pullman Liverpool

Pulman hotell i Liverpool

Hotellene i Pullman-kjeden er som regel meget gode, og dette gjelder i høyeste grad for det som ligger i Liverpool. Dette er et moderne og en smule luksuriøst alternativ, der du kan forvente god service, høy grad av komfort, og et meget behagelig opphold.

Beliggenheten er i våre øyne ganske perfekt, selv om du ikke bor midt i smørøyet når det gjelder byens uteliv. Hotellet ligger helt ved bredden av elven Mersey, og blant de flotte og nyrestaurerte bygningene på Kings Dock, med kun 10 minutter til fots til for eksempel Liverpool ONE. Her får du sove godt om natten, men er likevel aldri langt unna byens uteliv, shopping, severdigheter, og alt det andre du finner i sentrum.

anbefalt hotell i liverpool

Det er 216 rom og suiter på dette hotellet, og de fleste standardrommene er på hele 25 kvadratmeter. Innredningen er lekker og moderne, med spesielt gode senger. Hotellet har en bra restaurant, en hyggelig bar med lounge, et treningssenter og et forretningssenter.

Selv om Pullman kan primært betegnes som et forretningshotell, passer det for alle som vil bo godt og sentralt på et litt luksuriøst alternativ.

 

BESTILL ROM HER

 

Hotel Indigo Liverpool City Centre

Hotell liverpool sentrum

Hotel Indigo i Liverpool er et utmerket valg, og spesielt populært blant nordmenn som reiser til byen for å gå på fotballkamp. Her bør du ikke bli overrasket om sidemannen i lobbybaren snakker norsk, spesielt ikke når Liverpool spiller hjemmekamp. Denne kjeden har gjennomgående fine hotell, er kjent for god service, og frokosten er som regel meget bra. I Liverpool ligger Indigo-hotellet i Chapel Street. Derfra har du kort vei til strøkene i sentrum med de beste barene, pubene og restauranter, og du kan spasere ned til havna på rundt 7-8 minutter.

Det er 151 rom å velge blant på Hotel Indigo, uten så store variasjoner i type rom. Størrelsen er bra, og som regel noe over 20 kvadratmeter på de fleste. De er også pent innredede i en moderne stil, med friske farger og høy grad av komfort.

Hotel Indigo Liverpool City Centre

Hotellets har en utmerket grillrestaurant, og to hyggelige barer med lounge. Det er i tillegg et bra treningssenter her, samt et enkelt forretningssenter.

Dette hotellet passer for de aller fleste som besøker byen, og som regel vil du oppleve å få mye igjen for pengene.

 

BESTILL ROM HER

 

Holiday Inn Express Albert Dock

Billig hotell i Liverpool

Holiday Inn Express er et rimelig konsept fra Holiday Inn-kjeden. Her er hotellene enkle, fasilitetene få, men du får igjen på beliggenheten, servicen og prisen. I Liverpool finner du Holiday Inn Express på Albert Dock, der du også har en del hyggelige spise- og drikkesteder. Fra Albert Dock er det gangavstand til det meste av restauranter, utesteder og shoppinggater i sentrum.

Det er 130 rom på hotellet, og mange av de er beregnet for grupper med  venner eller familier på inntil 4 personer. Derfor brukes dette hotellet ofte av de som drar til Liverpool for å se fotballkamper, og du kommer nesten garantert til å høre norske stemmer her.

Rimelig hotell i Liverpool

Hotellet har en enkel restaurantløsning hvor frokostbuffeen serveres, som også er inkludert i prisen, og som ellers fungerer som en kafé og sportsbar.

 

BESTILL ROM HER

 

Hilton Liverpool City Centre

Hilton Hotell i Liverpool sentrum

Hilton i sentrum av Liverpool er utvilsomt et av de mest populære hotellene i byen. Kvaliteten og komforten er meget god, og beliggenheten nesten uslåelig dersom du skal ta for deg utelivet, shoppingen, restaurantene, og samtidig ha kort avstand til byens hyggelige havneområde.

Hotellet har 215 rom og suiter som alle gir deg godt med plass å boltre deg på. Bor du litt opp i etasjene får du flott utsikt mot Mersey og haven, eller innover mot sentrum av byen. Interiøret er elegant og moderne, med varme farger som gir en fin atmosfære. Her har så godt som alle rom panoramavindu som strekker seg fra gulvet og helt opp til taket.  

Hotell ved havnen i Liverpoolfa

Det er en bra restaurant her, en topp bar med lounge som ofte har live musikk, og som også har uteservering når været tillater det, samt en egen VIP-lounge for de som booker seg inn på de beste rommene. Det er også et meget godt treningssenter på hotellet, i tillegg til forretningssenter og møterom.  

Prisene på Hilton er i perioder svært rimelige sett i forhold til hva du får. Her bør du vurdere å booke deg inn dersom du stiller relativt høye krav til komfort, service og beliggenhet.

 

BESTILL ROM HER

 

DoubleTree By Hilton Hotel & Spa

Tips til hotell i Liverpool sentrum

Hilton eier også en kjede de kaller DoubleTree, der hotellene ofte er mindre, men fortsatt med høy standard og et forretningsmessig preg. Versjonen i Liverpool er blant de beste av DoubleTree-hotellene, og huser i tillegg et flott spaanlegg. Hotellet ligger i gammel og ærverdig bygning med historisk sus over seg. Det ble relativt nylig pusset opp, og har på en fin måte klart å kombinere det klassiske med det moderne.

Beliggenheten er også bra. Hotellet ligger i en stille sidegate til Dale Street, og du får nattero her, samtidig som det ikke er mer enn 4-5 minutter å gå til for eksempel shoppingsenteret Liverpool ONE, 3-4 minutter til den legendariske musikklubben The Cavern Club, eller 10 minutter spasertur til Albert Dock.

Spa hotell Liverpool

Det er 87 rom og suiter på DoubleTree by Hilton, og her er rommene gjennomgående store. Interiøret er pent og moderne, med høy standard og god komfort. Hotellet har en god grillrestaurant med tilknyttet bar og lounge, treningssenter, forretningssenter, samt det nevnte spasenteret.

 

BESTILL ROM HER

 

The Shankly Hotel

The Shankly Hotel Liverpool

Dette er et av hotellene en hardbarka LFC-fan bør vurdere å bo på når Liverpool besøkes. Riktignok er det ingen direkte forbindelse mellom hotellet og Liverpools berømte manager Bill Shankly, annet enn at navnet er til ære for mannen, men navnet i seg selv er vel nok for mange supportere. Samtidig er dette et meget godt overnattingssted, og det høster rosende omtaler fra tidligere gjester. Beliggenheten er også bra. Herfra har du gangavstand til de mange pubene, restaurantene og barene i sentrum, og du bruker ikke mer enn omtrent 15 minutter helt ned til Albert Dock.

Anbefalt hotell for fotballtur til Liverpool

Det er 57 rom på The Shankly Hotel, inkludert rom som er forbundet med hverandre, samt en luksuriøs brudesuite. Merk deg at mange av rommene er ment for mellom 4 og 8 gjester, og kan egne seg bra for vennegjenger på fotballtur.

Fotballhotellet har en bra restaurant med tilknyttet bar, der du sitter svært komfortabelt og kan nyte måltider fra en spennende meny.  Utover dette har gjestene tilgang til en grei hage og en terrasse.

 

BESTILL ROM HER

 

Hard Days Night Hotel

Hard days night hotell liverpool

Dette hotellet er inspirert av Liverpools store sønner på musikkfronten, selveste The Beatles. Det ligger også rett ved siden av den berømte rockeklubben der Beatles slo seg opp og frem, The Cavern Club. Gaten klubben ligger i er Mathew Street, hvor det er livlig omtrent 24 timer i døgnet. Her bor du veldig gunstig dersom du er litt natteravn.

Bygningen hotellet ligger i er også en slags berømthet i Liverpool. Det dateres til 1880-årene, og står på riksantikvarens liste over verneverdige bygninger. På innsiden er det 110 rom og suitene i ulike størrelser, der alle er innredet med kunst som er inspirert av The Beatles. Rommene er pent innredede, komfortable og holder høy standard. Minuset her er at du kan bli plaget av støy fra gaten om natten, med mindre du får rom på rett side av hotellet.

Hotelltips Liverpool

Det er en god restaurant på Hard Days Night Hotel, og to flotte barer med lounge. I Bar Four er det som regel live musikk i helgene, og kanskje får du oppleve en fremtidig verdensstjerne på scenen når du bor på dette hotellet.

 

BESTILL ROM HER

 

Novotel Liverpool Centre

Hotell med basseng i Liverpool

Novotel Liverpool Centre ligger et par hundre meter opp i gata fra Hilton, og i den berømte Hanover Street. Dette er der den trendy bydelen The Ropewalks begynner, og hvor du finner et hav av spise- og drikke muligheter. Du har også kort gangavstand til handlegatene og Albert Dock.

Det er 209 rom på dette hotellet, i fire forskjellige kategorier. Alle rommene er lyse og trivelige, har god komfort, og de er ganske rause på størrelsen. Frokosten serveres på hotellets enkle restaurant og bar, hvor du også finner et piano, TVer og Xbox 360-maskiner dersom du skulle kjede deg.

Sentralt hotell i Liverpool

Hotellet har ellers et bra treningssenter og innendørs svømmebasseng, forretningssenter og konferanselokaler. På Novotel i Liverpool får du mye for pengene i form av service og beliggenhet, samtidig som standarden på hotellet kan karakteriseres som meget bra i forhold til pris.

 

BESTILL ROM HER

 

Hampton by Hilton Liverpool City Center

Hampton by Hilton hotellet i Liverpool

Hampton-hotellene er et rimelig konsept fra Hilton-kjeden. Disse hotellene er som regel en del enklere enn kjedens luksusvarianter, men de har som regel god beliggenhet, god standard, og prisene er betydelig lavere.

Dette hotellet ligger ved havnen og i bydelen som heter Baltic Triangle. Her er det relativt stille om natten, og du får kort avstand til Albert Dock.  Det er ikke mer enn 500 meter i luftlinje til den trendy bydelen The Ropewalks, og omtrent det samme til shoppinggatene og Liverpool ONE.

Billig hotell i sentrum av Liverpool

Det er 151 rom på hotellet i forskjellige kategorier. Rommene er ikke spesielt store, men de er rene og pene, med gode senger og praktiske løsninger. Bor du litt opp i etasjene får du kanskje god utsikt mot havnen og Mersey.

Det er en grei restaurant her, bar og lounge, et moderne treningssenter, og fellesområde med kaffeservering og en snackbar. Hotellet får gode skussmål fra tidligere gjester, spesielt når det gjelder service, og også for den gode frokostbuffeen som er inkludert i prisen.

 

BESTILL ROM HER