8 anbefalte hotell i Bodø

hotell bodø
Hav, fjell og utmark, men også byliv, shopping og restaurantbesøk. Bodø har alt, og hit finner da også stadig flere besøkende veien fra både inn- og utland. Bodø er også lett tilgjengelig med fly fra hele landet og kan tilby utrolige opplevelser på vinteren, så vel som på sommeren.

 

Hotelltips i Bodø

Med Bodø som utgangspunkt ligger alt til rette for minneverdige naturopplevelser. Ingen glemmer midnattsola fra toppen av Keiservarden, grottevandring i Saltdal eller eller den mektige Saltstraumen. Men før vi kan utforske omgivelsene må vi finne et sted å bo på hotell, og Bodø er godt forberedt.

Bodø og omegn er populært og kan tilby mange, fine overnattingsmuligheter. Med naturen så tett innpå er det mange som foretrekker å bo sentralt i byen, men det finnes også flotte steder omkring i regionen. Her følger et knippe gode hoteller i Bodø for familier, par og forretningsreisende.

Se hvilke hotell vi anbefaler i Lofoten her.

annonselenker

Thon Hotel Nordlys

thon hotel nordlys i bodøThon Hotel Nordlys har fått meget gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester, og det ikke uten grunn. Beliggenheten i vannkanten er ypperlig og vi er samtidig meget sentralt i byen. Severdigheter og attraksjoner er lett tilgjengelig, likeså det flotte Nordlandsbadet. Nordlys har 3,5 stjerner og ligger i den øvre prisklasse.

Hotel Nordlys fremstår friskt og trivelig. Rommen er lyse og delikate og holder høy standard, rom og bad for rullestolbrukere er også tilgjengelig. TV, Wi-fi, skrivebord og strykebrett er standard. Blendingsgardiner er også en selvfølge her i midnattsolens land.

Hotellet har et utrolig flott lobby og serveringsområde, samt en frokostbuffé som rett og slett er luksuriøs. Egen restaurant og bar, konferanselokaler og Concierge-tjenester gjør Hotel Nordlys til et veldig godt alternativ også for grupper. Kjæledyr er velkomne mot avgift og vær oppmerksomme på at parkeringen er noe begrenset.

 

BESTILL ROM HER

Scandic Havet

scandic havet - anbefalt hotell i bodøScandic Havet er et stort (234 rom) og moderne hotell beliggende ved sjøen i Bodø sentrum. Hotellet har 4 stjerner og ligger i den høyere prisklassen, men tilbakemeldinger fra tidligere gjester tyder på at Scandic Havet er verdt pengene. Konferansesenter samt to restauranter gjør hotellet glimrende for større grupper og foreninger.

Husk å insistere på rom mot sjøen ved bestilling, hotellet har nemlig hele 17 etasjer og utsikten er vidunderlig. Rommene er flotte og komfortable og består av dobbeltrom med mulighet for ekstraseng. Wi-fi og frokost er inkludert. Vær derimot oppmerksomme på at kjæledyr koster 200 kroner per natt, ikke per opphold som er det vanlige.

Scandic Havet er bygd i 2014 og er rullestolvennlig helt fra parkeringen og inn på rom og bad. Strykejern med brett på rommet er velkomment, likeså eget kjøleskap og skrivebord. Hotellet har eget treningssenter, andre aktiviteter finnes i umiddelbar nærhet.

 

BESTILL ROM HER

Bodø Hotell

bodø hotellBodø Hotell er et litt rimeligere alternativ i byens sentrum, et klassisk hotell som har det vi forventer. Hotellet har 3,5 stjerner og vi er i gå-avstand til både shopping og kultur. Bodø Hotell har 31 rom, men vær oppmerksom på at disse kun er dobbeltrom og hotellet tilbyr ikke ekstraseng.

Rommene er relativt enkle, men fremstår absolutt delikate og lyse. Ønsker dere badekar så husk å nevne dette ved bestilling. Stor flatskjerm TV og gratis Wi-fi på alle rom er fint og gratis aviser i lobbyen er alltid hyggelig. Hotellet tilbyr også tilpasset rom for funksjonshemmede.

Bodø Hotell har egen restaurant og bar, men tilbyr kun kontinental frokost (inkludert). Hotellet har et konferansesenter og er et fint alternativ for mindre grupper. Kjæledyr er kostnadsfritt, men kun tillatt på spesifikke rom så dette må nevnes ved bestilling. Bodø Hotell får veldig skryt for sin hyggelige betjening og egner seg godt for par og mindre grupper.

 

BESTILL ROM HER

Skagen Hotel

skagen hotell i bodø sentrumSkagen Hotel ligger sentralt i Bodø, litt trukket inn fra havnen. Hotellet har 71 rom og en eksklusiv og intim atmosfære. Både fellesarealer og rom tar seg visuelt godt ut og gir et solid og behagelig inntrykk. Tidligere gjester har gitt Skagen Hotell skryt for både frokost og service.

Skagen Hotel har ikke egen restaurant, men vi befinner oss tross alt i hjertet av Bodø, så det savnet er ikke så stort. Frokostbufféen derimot er god og rikelig og baren/loungen trivelig og innbydende. Rommene er lekre, Wi-fi er inkludert og det finnes TV og skrivebord. Egen kaffetrakter er en positiv overraskelse.

Prisene på Skagen Hotel ligger over middels, men ikke avskrekkende. Hotellet tilbyr kun dobbeltrom, men har ekstraseng tilgjengelig. De har også konferanselokaler og egner seg godt for forretningsreisende, mindre grupper og par.

 

BESTILL ROM HER

Saltstraumen Brygge

Saltstraumen Brygge - hotell ved saltstraumenEn halvtimes kjøretur fra Bodø ligger den verdensberømte Saltstraumen. Dette er ikke bare et yndet reisemål, men også et glimrende sted å bo. Saltstraumen Brygge tilbyr leiligheter av god standard og passer glimrende for familier og grupper som søker den utrolige naturen i denne regionen.

I tillegg til leiligheter fra 4 til 8 personer, har Saltstraumen Brygge også tomannsrom. Gratis Wi-fi og TV er standard og maten lager vi selv på eget kjøkken. Komplekset har ikke restaurant, men mulighet for grilling utendørs, og betjeningen er behjelpelige med utflukter og billettkjøp.

Til Saltstraumen Brygge kan kjæledyr tas med kostnadsfritt og parkering er gratis. Leilighetene er trivelige og preges av mye naturlig lys fra store vindusflater. Tidligere gjester understreker ofte den vakre beliggenheten ved sjøen og har alt i alt gitt stedet meget gode tilbakemeldinger. Saltstraumen Brygge har hyggelig priser og gir mye valuta for pengene.

 

BESTILL ROM HER

Kjerringøy Bryggehotell

Kjerringøy BryggehotellSøker vi litt luksus i naturskjønne omgivelser er Kjerringøy Bryggehotell et godt valg. Dette er stedet for de som søker en aktiv ferie, samt overnatting med høy standard og komfort. Dette reflekteres selvfølgelig i prisene, men i følge tidligere gjester koster det ikke mer enn det smaker.

Kjerringøy Bryggehotell ble bygd i 2007 og tilbyr overnatting i både leiligheter og egne hus. Beliggenheten ved sjøen er billedskjønn og boenhetene både praktiske og trivelige. Vi får enten balkong eller terrasse, har TV og gratis Wi-fi samt separat sture og spiseområde. Hotellet har også flotte konferanselokaler og tilrettelegger gjerne for store selskap som for eksempel bryllup.

Kjerringøy Bryggehotell har en flott restaurant og det finnes en rekke aktiviteter på stedet. Her kan vi leie sykkel, fiske, padle, rafte og dykke, for å nevne noe. Parkering er gratis og hotellet er kjæledyrvennlig. Dagligvarehandel ligger dessuten kun minutters spasertur unna.

 

BESTILL ROM HER

Vestvatn – Arctic Cabins

Vestvatn – Arctic CabinsSør-øst for Bodø, midt mellom Saltstraumen og Rognan, ligger det sjarmerende Vestvatn – Arctic Cabins. Her befinner vi oss i et meget flott turlandskap og vi har gå-avstand til Vestvatn Alpinanlegg. Vestvatn tilbyr i tillegg hesteridning og har et veldig flott uteareal.

Hyttene er praktiske og koselige. De er runde og lave, ligger pent i landskapet og gir et veldig naturlig og imøtekommende inntrykk. Vi har fullt utstyrt kjøkken, helt greie senger (5 stykker) samt et fint spisebord. Hyttene har ikke TV, men det savner vi da heller ikke på et sted som dette.

Vestvatn – Arctic Cabins er et varmt og koselig sted på både vinteren og sommeren. Vi har badstue til disposisjon, kan vaske våre egne klær og det er gratis Wi-fi i lobbyen. Et fantastisk sted å oppleve nordlyset, og glimrende for familier som søker ut i det fri. Følelsen av at naturen, så vel som mennesker og dyr, blir godt ivaretatt gir et stort pluss.

 

BESTILL ROM HER

Arctic Seasport

Arctic SeasportArctic Seasport ligger ved Skjerstadfjorden mellom Bodø og Saltstraumen. Anlegget består av 10 hytter med fra 4 til 6 senger og med fullt utstyrt kjøkken. Beliggenheten ved stranden er særdeles vakker og prisnivået gunstig for familier og vennegjenger.

For eldre, samt funksjonshemmede, gjør vi oppmerksom på at enkelte av sengene i hytta befinner seg oppe på en hems, men det er også senger på gulvnivå. Det er gratis Wi-fi og TV i hyttene og kjæledyr er tillatt mot en liten avgift. Hyttene er ellers koselige og funksjonelle.

Som navnet indikerer er Arctic Seasport et hotell spesielt rettet mot mennesker som tiltrekkes av havet. Familier og vennegjenger som liker å fiske har her alle muligheter, men området har også flotte turmuligheter. Det er grill til disposisjon, men ingen servering og det kreves et gebyr for vask ved inn- eller utsjekking.

 

BESTILL ROM HER