Anbefalte hotell i Kristiansand

inneholder annonselenker

hotell kristiansand

Kristiansand er Norges store sommerby. Her kan vi kombinere storbyferie med både badeliv og mange, ulike naturopplevelser. Byen er kjent for sin gjestfrihet og er lett tilgjengelig med både fly, tog og bil. I Kristiansand venter spennende opplevelser for absolutt hele familien.

8 anbefalte hotell i Kristiansand

Med sitt enormt brede tilbud er Kristiansand både et utgangspunkt, samt en destinasjon i seg selv. Her kan en familie nyte sommerlivet selv uten egen bil. Deilige strender, en vakker skjærgård, stort og variert uteliv samt et aktivt kulturliv gjør denne byen attraktiv for de fleste.

Ikke rart da at også hotelltilbudet i Kristiansand er bredt og variert. Byen har mange hoteller sentralt hvor både restauranter og strender er innen gå-avstand. I tillegg finner vi et vell av overnattingsmuligheter i umiddelbar nærhet. I Kristiansand finner vi både koselige familiedrevne steder, samt store hotell som tilbyr alt fra bespisning til sport og underholdning. For å gjøre hotellvalget enklere har vi her skrevet en omtale av åtte gode hotell i Kristiansand.

annonselenker

Radisson Blu Caledonien Hotel

Radisson Blu Caledonien Hotel kristiansandRadisson Blu ligger i en litt høyere prisgruppe, men har da også mer å by på. Beliggenheten, et steinkast fra blant annet Fiskebrygga, er både praktisk og vakker og litt oppe i etasjene er det fantastisk utsikt over skjærgården. Med Odderøya rett foran, og kvadraturen rett bak, ligger alt til rette for et vellykket opphold.

Radisson Blu har 4 stjerner og kan skilte med to barer, restaurant, vask av klær samt døgnåpent treningssenter. Hotellet har 205 rom og konferanselokaler, så det er et godt alternativ for grupper og foreninger. Rommene er lyse og trivelige og kan bestilles for opp til fire personer med gjesteseng som femte seng mot tilleggsgebyr.

Hotellet har gratis Wi-fi og smart-TV på alle rom, samt rullestolvennlig parkering og adkomst. Tidligere gjester nevner ofte den gode og varierte frokostbufféen, men personer med kjæledyr må være oppmerksomme på at de firbeinte ikke tillates. Radisson Blu er et klassisk og veldrevet hotell i den øvre prisklasse med en hyggelig og profesjonell betjening.

 

BESTILL ROM HER

Hotell Q42

hotell q42 i kristiansandHotell Q42 er et flott og moderne hotell med 3,5 stjerner som ligger meget sentralt i Kristiansand. Bygd i 2017 har Q42 en lys, lett og inviterende fasade, samt alle tekniske og sikkerhetsmessige installasjoner som kreves på våre dagers overnattingstilbud. Helt fra parkeringen og frem til rom og bad er Q42 tilrettelagt for funksjonshemmede.

På tross av sin ypperlige beliggenhet og sin høye standard, har Hotell Q42 et absolutt anstendig prisnivå. Rommene er friske, lette og moderne. Vi har gratis Wi-fi, flatskjerm TV og klimaanlegg til rådighet på alle rom. Strykejern med brett er dessuten en positiv detalj vi setter pris på.

Vær oppmerksom på at ikke alle priser som oppgis har frokost inkludert og parkering koster litt ekstra. Når det er sagt, hotellet har egen restaurant, forretningssenter, en flott lobby samt takterrasse. De er kjæledyrvennlige og både strender og byliv ligger kun minutter unna, til fots.

 

BESTILL ROM HER

Yess! Hotel, Best Western

yess hotel kristiansandYess! Hotel er et 3 stjerners, litt rimeligere overnattingsalternativ, sentralt i Kristiansand. Gå-avstanden til Fiskebrygga og Bystranda er på mellom 15 og 20 minutter og byens restaurant- og uteliv ligger rett rundt hjørnet. Interiøret er enkelt, praktisk og gir et lyst og renslig inntrykk.

En av Yess! Hotels fordeler er variasjonen i romstørrelser. Her kan en familie på opptil 6 personer bo på ett rom for en absolutt god penge. Men husk at den inkluderte frokosten kun gjelder for 2 personer. Wi-fi på rommet mot avgift er et minus, men gratis aviser i lobbyen er en hyggelig gest. Hotellet har også rom tilrettelagt for funksjonshemmede.

Yess! Hotel har en bar, men ikke egen restaurant. Det finnes et møterom og det er tillatt med kjæledyr mot en liten avgift. Dette er et hotell som egner seg for familier og par som planlegger å bruke mye tid ute, men samtidig ha et sentralt, rimelig og praktisk sted for overnatting.

 

BESTILL ROM HER

Dyreparken Hotell

dyreparken hotellLeter dere etter et hotell nær dyreparken i Kristiansand? Praktisk talt vegg i vegg med den berømte Dyreparken, ligger Dyreparken Hotell. Vi befinner oss cirka 10 kilometer fra Kristiansand sentrum, men til gjengjeld midt i barnas paradis. Dyreparken Hotel er et flott, egenartet og koselig familiehotell. De er kjæledyrvennlige, har et hyggelig prisnivå og parkering er inkludert.

Dyreparken har en kjæledyrvennlig profil og tilbyr dobbeltrom med køyesenger og eventuelt gjesteseng. Dundyner i sengene er en deilig overraskelse, ellers er det gratis Wi-fi og flatskjerm TV på rommene. Litt synd at den deilige frokostbufféen ikke er inkludert, men romprisene er som nevnt på ingen måte avskrekkende.

Dyreparken har restaurant og bar, samt konferansesenter og møterom. Vi trekker frem det meget vellykkede interiøret, både i felleslokaler og på rommene, som et stort pluss. Men det største plusset ligger likevel rett ved siden av, selve Dyreparken. Hotellet har 156 rom og egner seg ypperlig for grupper og familier.

 

BESTILL ROM HER

Scandic Kristiansand Bystranda

Scandic Kristiansand hotell BystrandaHotell Scandic Bystranda er plommen i egget for både barnefamilier, grupper og par. Vegg i vegg med Bystranda og Aquarama, samt et steinkast fra bygatene, er dette hotellet som har alt når vi legger ferieturen til Kristiansand. Det koster riktignok litt mer, men gjestenes tilbakemeldinger tyder på at det er det verdt.

Rommene kommer i fire klasser med Standard som første trinn. Disse er dobbeltrom, friske og elegante, med Wi-fi, TV, strykejern og brett samt lenestol og skrivebord. Tregulv er dessuten også alltid en hyggelig overraskelse og bidrar til et delikat inntrykk. Videre tilbys flotte firemannsrom samt Junior Suite. Hotellet har møterom, restaurant og bar og ryktet sier at frokosten er Kristiansands beste.

Vegg i vegg med Scandic Bystranda ligger Aquarama hvor vi finner badeland, spa og treningssenter. Hotellets gjester får her nyte godt av reduserte priser. Barna har eget lekerom i hotellet og rett utenfor ligger den flotte Bystranda. Parkering mot avgift i hotellets garasje. Alt i alt et flott og moderne hotell fullt av muligheter og opplevelser.

 

BESTILL ROM HER

Clarion Hotel Ernst

Clarion Hotel Ernst kristiansandFor de av oss som vil ha det lille ekstra, er Clarion Hotel Ernst et sted å prøve. Beliggende i en staselig hjørnegård sentralt i Kristiansand, tilbyr Hotel Ernst hele 4 stjerner, lekre rom og et storslagent interiør. Følelsen av luksus er umiskjennelig, men så snakker vi da også om et hotell i de øvre prisklasser.

Hele hotellet har en gjennomført og helhetlig design, de 199 rommene likeså. Badekar setter vi pris på, TV og skrivebord likeså, men at Wi-fi koster ekstra på et slikt hotell er ikke så positivt. Et pluss er det likevel at Hotel Ernst har dampbad, badstue og treningsfasiliteter, samt konferanselokaler.

Standarden på Hotel Ernst er dobbeltrom, men de tilbyr også familierom med 4 senger pluss eventuelt gjesteseng. Hotellet har en lekker restaurant og bar, en meget god frokost samt fantastisk atmosfære og service. Et ypperlig sted, spesielt for romantiske par og forretningsreisende.

 

BESTILL ROM HER

Åros Feriesenter

åros feriesenterKun 18 minutter med bil sør-vest for Kristiansand, ligger det hyggelige Åros Feriesenter. Her befinner vi oss bokstavelig talt på stranda og vi kan velge mellom leilighet eller hytte. Omgivelsene er flotte og rolige, og prisene absolutt hyggelige med tanke på alle de tilgjengelige fasilitetene.

Leilighetene og hyttene er enkle, praktiske og delikate. De tilbys fra fire til seks personer, har gratis Wi-fi, flatskjerm TV, samt spisebord og kjøleskap. I tillegg er det bar og kaffebar i fellesområdet, samt grill utendørs. Hyggelig er det også at kjæledyr kan være med vederlagsfritt.

På Åros Feriesenter er det lagt opp til at vi lager maten selv, frokosten som tilbys har da heller ikke fått den beste tilbakemeldingen fra tidligere gjester. Men på Åros er det utelivet som gjelder og her ligger de i toppsjiktet. Flott strand, basseng, båthavn og lekeplass gjør Åros Feriesenter til et sted for en ekte, deilig Sørlandsferie.

 

BESTILL ROM HER

Scandic Sørlandet

scandic sørlandetScandic Sørlandet ligger 8 minutters gange fra Dyreparken i Kristiansand. Hotellet har hele 210 rom, men byr likevel på en koselig og varm atmosfære. Utendørs er arealet preget av store, velstelte grøntområder, samt stort basseng med tilstøtende barnebasseng.

Scandic Sørlandet ble bygd i 1996 og er godt tilpasset funksjonshemmede. Rommene er holdt i friske farger og senger med gode over madrasser er et behagelig pluss. Gratis Wi-fi, TV og tilgjengelig skrivebord settes også pris på. Frokostbuffén er rikelig og hotellet har restaurant, bar og kaffebar. Scandic Sørlandet har i tillegg store og velutstyrte konferanselokaler.

Dette er et meget bra familiehotell med fin beliggenhet. Med et godt utvalg fasiliteter som badstue, lekeplass, treningsrom og spillerom legges det opp til et fint opphold for både barn og voksne. At også bil kan leies fra resepsjonen er positivt. For de som kommer med egen bil er parkeringen gratis.

 

BESTILL ROM HER