Beste hotell i Bodø – her bor du bra

inneholder annonselenker

Hotell i Bodø
Leter du etter overnatting i Bodø? Her har vi plukket ut fem av Bodøs beste hoteller.

Hav, fjell og utmark, men også byliv, shopping og restaurantbesøk. Bodø har alt! Hit finner da også stadig flere besøkende veien fra både inn- og utland. Bodø er også lett tilgjengelig med fly fra hele landet og kan tilby utrolige opplevelser på vinteren, så vel som på sommeren.

 

5 anbefalte hotell i Bodø

Med Bodø som utgangspunkt ligger alt til rette for minneverdige naturopplevelser. Ingen glemmer midnattsola fra toppen av Keiservarden, grottevandring i Saltdal eller eller den mektige Saltstraumen. Men før vi kan utforske omgivelsene må vi finne et sted å bo på hotell, og Bodø er godt forberedt.

Bodø og omegn er populært og kan tilby mange, fine overnattingsmuligheter. Med naturen så tett innpå er det mange som foretrekker å bo sentralt i byen, men det finnes også flotte steder omkring i regionen. Her følger et knippe gode hoteller i Bodø for familier, par og forretningsreisende.

 

Quality Hotel Ramsalt

Beste hotell Bodø

Ramsalt Hotel er et nytt og unikt hotell som ligger i hjertet av Bodø. Hotellet har en stilfull og moderne innredning, som reflekterer den nordnorske naturen og kulturen. Beliggende i nærheten av kaia og kun en kort spasertur fra sentrum, er Ramsalt en perfekt base for å utforske alt Bodø har å tilby.

Hotellet har også en flott restaurant som serverer lokale retter og spesialiteter. Hvis du er ute etter et hotell som kombinerer eleganse og komfort med en autentisk nordnorsk atmosfære, er Ramsalt Hotel et godt valg.

 

BESTILL ROM HER

 

Thon Hotel Nordlys

Thon Hotel Nordlys i Bodø

Thon Hotel Nordlys har fått meget gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester, og det ikke uten grunn. Beliggenheten i vannkanten er ypperlig og vi er samtidig meget sentralt i byen. Severdigheter og attraksjoner er lett tilgjengelig, likeså det flotte Nordlandsbadet. Nordlys har 3,5 stjerner og ligger i den øvre prisklasse.

Hotel Nordlys fremstår friskt og trivelig. Rommen er lyse og delikate og holder høy standard, rom og bad for rullestolbrukere er også tilgjengelig. TV, Wi-fi, skrivebord og strykebrett er standard. Blendingsgardiner er også en selvfølge her i midnattsolens land.

Hotellet har et utrolig flott lobby og serveringsområde, samt en frokostbuffé som rett og slett er luksuriøs. Egen restaurant og bar, konferanselokaler og Concierge-tjenester gjør Hotel Nordlys til et veldig godt alternativ også for grupper. Kjæledyr er velkomne mot avgift og vær oppmerksomme på at parkeringen er noe begrenset.

 

BESTILL ROM HER

 

Scandic Havet

Scandic Havet Bodø

Scandic Havet er et stort (234 rom) og moderne hotell beliggende ved sjøen i Bodø sentrum. Hotellet har 4 stjerner og ligger i den høyere prisklassen, men tilbakemeldinger fra tidligere gjester tyder på at Scandic Havet er verdt pengene. Konferansesenter samt to restauranter gjør hotellet glimrende for større grupper og foreninger.

Husk å insistere på rom mot sjøen ved bestilling, hotellet har nemlig hele 17 etasjer og utsikten er vidunderlig. Rommene er flotte og komfortable og består av dobbeltrom med mulighet for ekstraseng. Wi-fi og frokost er inkludert. Vær derimot oppmerksomme på at kjæledyr koster 200 kroner per natt, ikke per opphold som er det vanlige.

Scandic Havet er bygd i 2014 og er rullestolvennlig helt fra parkeringen og inn på rom og bad. Strykejern med brett på rommet er velkomment, likeså eget kjøleskap og skrivebord. Hotellet har eget treningssenter, andre aktiviteter finnes i umiddelbar nærhet.

 

BESTILL ROM HER

 

Bodø Hotell

Bodø Hotell

Bodø Hotell er et litt rimeligere alternativ i byens sentrum, et klassisk hotell som har det vi forventer. Hotellet har 3,5 stjerner og vi er i gå-avstand til både shopping og kultur. Bodø Hotell har 31 rom, men vær oppmerksom på at disse kun er dobbeltrom og hotellet tilbyr ikke ekstraseng.

Rommene er relativt enkle, men fremstår absolutt delikate og lyse. Ønsker dere badekar så husk å nevne dette ved bestilling. Stor flatskjerm TV og gratis Wi-fi på alle rom er fint og gratis aviser i lobbyen er alltid hyggelig. Hotellet tilbyr også tilpasset rom for funksjonshemmede.

Bodø Hotell har egen restaurant og bar, men tilbyr kun kontinental frokost (inkludert). Hotellet har et konferansesenter og er et fint alternativ for mindre grupper. Kjæledyr er kostnadsfritt, men kun tillatt på spesifikke rom så dette må nevnes ved bestilling. Bodø Hotell får veldig skryt for sin hyggelige betjening og egner seg godt for par og mindre grupper.

 

BESTILL ROM HER

 

Thon Partner Hotel Skagen

Thon Partner Hotel Skagen Bodø

Thon Partner Hotel Skagen ligger sentralt i Bodø, litt trukket inn fra havnen. Hotellet har 71 rom og en eksklusiv og intim atmosfære. Både fellesarealer og rom tar seg visuelt godt ut og gir et solid og behagelig inntrykk. Tidligere gjester har gitt Hotel Skagen skryt for både frokost og service.

Hotellet har ikke egen restaurant, men vi befinner oss tross alt i hjertet av Bodø, så det savnet er ikke så stort. Frokostbufféen derimot er god og rikelig og baren/loungen trivelig og innbydende. Rommene er lekre, Wi-fi er inkludert og det finnes TV og skrivebord. Egen kaffetrakter er en positiv overraskelse.

Prisene på Hotel Skagen ligger over middels, men ikke avskrekkende. Hotellet tilbyr kun dobbeltrom, men har ekstraseng tilgjengelig. De har også konferanselokaler og egner seg godt for forretningsreisende, mindre grupper og par.

 

BESTILL ROM HER