Dette er de beste hotellene i Arendal

inneholder annonselenker

hotell arendal

Arendal er i likhet med Kristiansand en av Sørlandets klassiske perler. Her finner vi det miljøet og den stemningen vi elsker, hvitmalte trehus, trange gater og smug, sjø, båter og bryggeliv. Skjærgården rett utenfor lokker med både slaraffenliv, badeliv og underholdende aktiviteter.

 

Anbefalte hotell i Arendal

Arendal syder av liv på sommeren og tilbudet av aktiviteter og kulturbegivenheter er stort. Serveringstilbudet i byen er variert og spennende. Vi finner dessuten vakre steder langs sjøen for herlige dager med piknik, bading, lek og moro for både store og små.

Hotell- og overnattingstilbudet i Arendal og omegn er godt og variert. Denne regionen er glad i sine gjester og har lang erfaring som populær feriedestinasjon. Vi finner både klassiske hoteller, anlegg med fokus på spa og velvære, samt leiligheter og hytter. Her følger et utvalg gode muligheter for tilreisende.

annonselenker

Clarion Hotel Tyholmen Arendal

beste hotell arendalHelt nede ved sjøen, på Tyholmen, ligger Clarion Hotel Arendal i en hvit bygning som passer fint inn i omgivelsene. Herfra har vi bystranda kun 5 minutter til fots, samt hele Arendal sentrum i gangavstand. Mange rom har flott utsikt til sjøen og hotellet kan skryte av en virkelig god restaurant.

Rommene er lyse og friske og vi setter virkelig pris på klimaanlegget. Ellers er rommene relativt enkle hva angår utstyr. Vi har TV, men ikke automatisk Wi-fi og vi savner vannkoker. Dobbeltrom, samt rom for 4 personer med mulighet for ekstraseng, er tilgjengelig.

Clarion Hotel Tyholmen har ingen egne fasiliteter, men tilbyr gratis bruk av treningssenter i nærheten. Hotellet har også eget forretningssenter. Enkelte gjester har bemerket at det er ganske lytt både mellom rommene og fra utsiden. Et fint hotell for par og familier som vil bo sentralt og ta i bruk Arendals mange aktivitetstilbud.

 

BESTILL ROM HER

Thon Hotel Arendal

Thon Hotel ArendalPå Tyholmen, rett overfor den vakre Arendal kirke, ligger det ikke fullt så vakre, men veldig anerkjente Thon Hotel. Med 4 stjerner og meget gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester er dette hotellet et sikkert valg når vi vil bo godt og sentralt i Arendal.

Både fellesarealer og gjesterommene preges av friske og klare farger. Rommene tilbys som dobbeltrom, men kan ta i mot 4 personer med ekstraseng tilgjengelig. Vi får mye for pengene, badekåpe og tøfler samt strykejern/brett. Tv, skrivebord og Wi-fi, samt blendingsgardiner og deilig overmadrass er det også.

Thon Hotel Arendal har 113 rom over 6 etasjer. Hotellet har døgnåpne treningsfasiliteter samt konferanselokaler og PC-stasjon. En meget god frokost er inkludert og hotellet har egen restaurant og bar. Thon Arendal er dessuten godt tilpasset funksjonshemmede og rullestolbrukere.

 

BESTILL ROM HER

Arendal Herregaard Spa & Resort

spahotell arendalPå Tromøya rett utenfor Arendal ligger det standsmessige Arendal Herregaard Spa & Resort. Anlegget har 3,5 stjerner, flott beliggenhet og virkelig lekre interiører i både fellesarealer og gjesterom. I tillegg til spa finnes det også flotte konferanselokaler og møterom.

De 40 gjesterommene spenner fra dobbeltrom via apartment for 6 personer til hytte for 5 personer. Boenhetene er individuelt dekorert med utsøkt sans for både det moderne og det tradisjonelle. Velger vi apartment eller hytte får vi fullt utstyrt kjøkken med separat sitteområde.

Dette hotellet har basseng både innendørs og utendørs. Spa-avdelingen har full service og tilbyr også boblebad, manikyr og pedikyr. Kjæledyr er velkomne mot et tillegg på 200 kroner. Vær klar over at velger vi leilighet eller hytte kommer et rengjøringsgebyr på nesten 1100 kroner.

 

BESTILL ROM HER

Grand Hotel Arendal

grand hotel arendalGrand Hotel ligger i en flott, gammel bygård et lite stykke opp fra Tyholmen og sjøen. Vi er likevel meget sentralt plassert og har alle byens attraksjoner og serveringer i gangavstand. Tidligere gjester har gitt Grand Hotel meget gode tilbakemeldinger.

Hotellet er et klassisk hotell med 3 stjerner og en god, etablert atmosfære. Det tilbys dobbeltrom og familierom for 4 personer med ekstraseng tilgjengelig. Virkelig gode madrasser, samt blendingsgardiner, sørger for meget behagelige netter. Kaffetrakter, skrivebord og gratis Wi-fi gjør også morgenen til en fin opplevelse.

En smakfull frokost er inkludert og hotellet har egen restaurant og en veldig koselig bar. Grand Hotel Arendal har ingen egne fasiliteter, bortsett fra konferanselokaler, men det savner vi heller ikke på en så sentral adresse i en så fin og spennende by.

 

BESTILL ROM HER

Froland Hostel

billig hotell arendalArendal er ikke bare sjø, brygge og skjærgård. Cirka 11 kilometer inn i landet ligger det koselige Froland Hostel som tilbyr enkel overnatting i fine, skogkledte omgivelser. Froland Hostel er et vandrehjem med 1,5 stjerner og ligger et steinkast unna den lille sjøen Trevann.

På Froland Hostel kan vi få et dobbeltrom med plass til 4 personer. Vi har Wi-fi inkludert, gratis parkering og frokost for 4 personer til en meget hyggelig penge. Vi har også et kjøleskap på rommet og kan ta med kjæledyr mot et tillegg på 200 kroner per opphold.

Froland Hostel har felleskjøkken som er selvbetjent, så her sørger vi for matlagingen selv. Tidligere gjester har gitt Froland gode tilbakemeldinger. Det er rent og ryddig og omgivelsene er rolige og naturskjønne. Perfekt for de som ønsker en billig overnatting.

 

BESTILL ROM HER

Pan Garden Åmli Hotel

Pan Garden Åmli HotelFor de av oss som foretrekker skog og ferskvann fremfor by og sjø, er Pan Garden Åmli Hotel er veldig godt valg. Vakker beliggende i naturskjønne omgivelser, og med strand rett utenfor, tilbyr dette hotellet et bekvemt opphold med mange aktivitetsmuligheter.

Pan Garden har 32 rom over 2 etasjer og ligger cirka 35 kilometer inn i landet fra Arendal. Rommene er enkle og koselige, kledd med tradisjonelt tre panel. Wi-fi er inkludert, men ellers ingen tekniske fasiliteter. Frokost kommer i tillegg og hotellet har restaurant, bar, kaffebar og grill.

Det er utelivet som er Pan Gardens forte, og her har de også mye å by på. På sommeren kan vi bade, ro og padle, sykle og fiske, i tillegg til fotturer i et vakkert skogsterreng. Vinterstid har vi flotte langrennsløyper, samt slalåmløyper i nærheten. Lekeplass for barna er det også.

 

BESTILL ROM HER

Se hvilke hotell vi anbefaler i Kristiansand her.