Dette er de beste hotellene på Gardermoen

inneholder annonselenker

hotell gardermoen

Gardermoen er kanskje ikke det første stedet vi tenker på når vi planlegger ferien. Likevel, mange av oss må innom Gardermoen på vei til den utvalgte destinasjonen, og mange må overnatte i påvente av neste flyavgang.

Dermed er Oslo kun en kort togtur unna, og er det hovedstaden som er feriedestinasjonen er Gardermoen absolutt et attraktivt overnattingssted.

Gardermoen er dessuten et glimrende sted å arrangere ulike seminarer, arbeidsmøter og konferanser. Hit har vi en behagelig og rask flytur fra hele landet, med direkte flygninger flere ganger daglig fra de fleste regionale flyplasser. Vil vi ikke fly kan vi enkelt reise med tog til Gardermoen fra hele Norge.

Anbefalte hotell på Gardermoen

Som verts sted for Norges hovedflyplass har Gardermoen et rikt og variert hotelltilbud. De fleste overnattingsstedene ligger innenfor en radius av 4 kilometer til flyplassen, og dermed også til togstasjonen som tar oss inn til Oslo sentrum på 20 minutter. Her følger en oversikt over hoteller i ulike prisklasser, og med ulike fasiliteter, ved Gardermoen flyplass og omegn.

annonselenker

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

Radisson Blu Airport Hotel, beste hotell gardermoenVil vi bo så nærme flyplassterminalen som mulig, er Radisson Blu Airport Hotel det perfekte stedet. Herfra har vi kun noen minutters spasertur til både innsjekkingsterminalen og togstasjonen. Radisson Blu Airport Hotel har 4 stjerner og hele 500 rom.

Radisson Blu Airport Hotel tilbyr praktiske familierom for 4 personer for en anstendig pris, ekstrasenger er også tilgjengelige. På rommet er vi godt utstyrt, vi har minibar og kaffetrakter og et stort pluss er lydisolerte rom. Videre har vi TV, gratis Wi-fi, skrivebord og safe.

Radisson Blu har en lekker frokostbuffé, men den er ikke nødvendigvis inkludert. Hotellet har 2 restauranter og en bar, treningssenter og forretningssenter. Radisson Blu er et moderne hotell som er godt tilrettelagt funksjonshemmede. Her finnes også ladestasjon for elbiler og kjæledyr er velkomne mot 300 kroner per opphold.

 

BESTILL ROM HER

Scandic Oslo Airport

Scandic hotell Oslo AirportScandic Oslo Airport er et 4 stjerners hotell med 243 rom spredt over 4 etasjer. Til selve flyplassen og togstasjonen tar det 5 minutter med bil og det går også buss, bokstavelig talt til døren. Hotellet er moderne, familievennlig og har en intim og koselig atmosfære.

Rommene er enkle, friske og delikate og en familie på 4 personer kan få rom for en hyggelig pris, med ekstrasenger tilgjengelig. Strykejern/brett på rommet settes pris på og vi har TV, gratis Wi-fi og skrivebord. Mulighet for å varme vann til kaffe og te mener vi derimot burde være standard på et 4 stjerners hotell.

Scandic Oslo Airport har en flott og smakfull frokostbuffé inkludert, i tillegg har hotellet en restaurant og en bar. Trengingsfasilitetene er døgnåpne og hotellet har et meget romslig og velutstyrt konferansesenter. Kjæledyr koster 200 per natt, parkering 130 per natt. Veldig fint hotell for familier og arbeidsgrupper.

 

BESTILL ROM HER

Quality Airport Hotel Gardermoen

Quality Airport Hotel GardermoenPraktisk plassert ved E6, kun 6 minutter med bil fra flyplassen, ligger Quality Airport Hotel Gardermoen. Hotellet har 3,5 stjerner og 455 rom fordelt på 5 etasjer. Quality Airport tilbyr flyplasstransport og har parkering for både personbiler, bobiler, busser og lastebiler, samt ladestasjon for elbiler.

Rommene på Quality Airport er estetisk meget tiltalende, men relativt enkle. Badekar er deilig, og vi har TV, gratis Wi-fi og skrivebord. Vi savner mulighet til å varme vann, men er alt i alt fornøyde. Ekstraseng og babyseng er tilgjengelig.

Quality Airport Hotel Gardermoen har en komplett frokost inkludert og har egen restaurant, bar, snackbar og delikatesseforretning. Her finnes et forretningssenter og i nærheten er det en liten innsjø med en fin strand. Parkering koster 130 kroner per dag og kjæledyr er velkomne mot 250 kroner per opphold. Et fint sted for familier med små og større barn, par og arbeidsgrupper.

 

BESTILL ROM HER

Comfort Hotel RunWay

Comfort Hotel RunWay gardermoenComfort Hotel RunWay har fått veldig gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Hotellet har 3,5 stjerner og tilbyr 303 rom fordelt på 4 etasjer. Vi er kun 5 minutter med bil fra flyplass og togstasjon og befinner oss i et moderne, spennende og stilsikkert innemiljø.

Rommene på Comfort Hotel RunWay er har enkel og raffinert innredning. Vi har både klimaanlegg og lydisolasjon, i tillegg til TV, gratis Wi-fi, skrivebord og safe. En vannkoker ville vært ønskelig, men ellers er vi godt fornøyde og sengene er behagelige.

På Comfort Hotel RunWay serverer de en smakfull frokostbuffé inkludert. Hotellet har også egen restaurant og bar, samt mikrobølgeovn tilgjengelig i fellesområdet. Hotel RunWay har trengingsfasiliteter og er stort antall møterom og konferanselokaler. Kjæledyr er velkomne mot avgift og hotellet er godt tilrettelagt funksjonshemmede. Veldig bra hotell for par, familier med større barn og arbeidsgrupper.

 

BESTILL ROM HER

Gardermoen Hotel Bed&Breakfast

Gardermoen Hotel Bed&BreakfastGardermoen Hotel Bed&Breakfast har 3 stjerner og ligger i en sjarmerende trebygning kun 8 minutter med bil fra flyplassen. Hotellet har 42 rom, en trivelig og jordnær atmosfære, samt hyggelige priser. Hotellet tilbyr flyplasstransport døgnet rundt og tidligere gjester har gitt gode tilbakemeldinger.

På Gardermoen Bed&Breakfast kan vi få rom for 4 personer med ekstraseng tilgjengelig. Rommene er enkle og delikate, om ikke altfor spennende dekorert. Vi har det vi trenger, som TV, gratis Wi-fi og skrivebord og hotellet tilbyr rom og bad tilpasset funksjonshemmede.

Gardermoen Hotel Bed&Breakfast er ikke et hotell med mange fasiliteter. Vi gjør også oppmerksom på at hotellet har 2 etasjer, men ikke heis. En god frokostbuffé er inkludert og hotellet har døgnåpen restaurant. Kjæledyr er tillatt og parkering koster kun 70 kroner per natt. Et fint hotell for par og familier med større barn.

 

BESTILL ROM HER

Best Western Leto Arena

Best Western Leto ArenaCirka 13 minutter med bil nord for Gardermoen flyplass, ligger Best Western Leto Arena. Hotellet har 3,5 stjerner, 102 rom og ligger praktisk til ved E6. Her er vi i umiddelbar nærhet av flotte naturområder med fine tur- og sykkelstier, samt Hurdalssjøen, Eidsvoll og Mjøsa.

Fellesområder og rom på Best Western Leto Arena er moderne og innbydende. Rommet inneholder alt vi trenger, som Kaffetrakter, blendingsgardiner, TV og gratis Wi-fi. I tillegg får vi gratis avis og har skrivebord. En meget god standard.

En komplett, smakfull frokost er inkludert og hotellet har egen restaurant og bar. Best Western Leto Arena har store konferanselokaler og er meget godt tilpasset funksjonshemmede og rullestolbrukere. Kjæledyr er velkomne mot avgift, men parkering er gratis. Hotellet har også ladestasjon for elbiler. Et veldig bra sted for familier med større barn, par og arbeidsgrupper.

 

BESTILL ROM HER

Hurdalsjøen Hotell

Hurdalsjøen HotellHurdalsjøen Hotell ligger vakkert plassert ved Hurdalsjøen cirka 30 minutters biltur nord for Gardermoen flyplass. Her befinner vi oss omgitt av flott natur som tilbyr aktiviteter både på sommeren og vinteren. Hurdal Skisenter er kun 10 kilometer unna og til Eidsvollsbygningen er det cirka 24 kilometer.

Hurdalsjøen Hotell har 4 stjerner og 111 rom. Hotellet er flott innredet og rommene er estetiske og meget innbydende. Utstyrsmessig er rommene relativt enkle, men inneholder det grunnleggende som TV, gratis Wi-fi og skrivebord.

Hurdalsjøen Hotell serverer en fin frokostbuffé, men den er ikke nødvendigvis inkludert. Hotellet har egen restaurant og bar og her finnes spatjenester og forretningssenter. I omgivelsene kan vi bade, leie sykkel, padle kajakk og stå på ski. Her finnes også treningsstudio, spillerom og biljardbord. Et flott sted for barnefamilier, par og arbeidsgrupper.

 

BESTILL ROM HER