Hotell i Geiranger

hotell geiranger

Geirangerfjorden har oppnådd verdensstjerne status i moderne tid. Hit kommer tusenvis av turister fra hele verden hvert eneste år. Dessverre (for turistene) kommer de aller fleste med cruise skip og opplever dermed kun en liten bit av hva denne regionen har å tilby.

Geiranger er jo så mye mer enn bare den berømte fjorden. I denne regionen kan vi vandre i fjellet, rafte i ville elver, sykle og selvfølgelig fiske. Vi kan også oppsøke spennende kulturbegivenheter og festivaler, eller bare lene oss tilbake og la verden gå sin egen gang. 

2 flotte hotell i Geiranger

Hotelltilbudet i Geiranger er veldig bra, med flere fine hoteller med høy standard og gode fasiliteter. Her har vi plukket ut to fine hotellvalg som helt sikkert vil falle i smak.

annonselenker

Hotel Union Geiranger Bad & Spa

hotel union geirangerLitt opp i lia i Geiranger, med fantastisk utsikt over fjorden, ligger Hotel Union Geiranger Bad & Spa. Dette er et hotell for hele familien og et hotell ingen vil glemme etter et besøk. 4 stjerner, en utrolig beliggenhet og spektakulære omgivelser gjør et opphold her til en opplevelse for livet.

Rommene er utrolig delikate i farge og materialvalg. Vi har gratis Wi-fi, skrivebord og eget kjøleskap. Oppvarmet badegulv er herlig og egne badekåper er en fin gest. TV har vi ikke, men har heller ikke savnet det et sekund, utsikten over fjorden sørger for det.

Union Geiranger har et innendørsbasseng, barnebasseng, samt to utendørs. Hotellet har også treningsstudio og lekeplass for barna. 197 rom og flotte konferanselokaler, hele fire restauranter, bar og kaffebar, gjør dette hotellet til en drøm for alle. Utendørs finnes i tillegg en rekke spennende aktiviteter for store og små.

 

BESTILL ROM HER

Hotell Utsikten Geiranger – Classic Norway Hotels

Hotell Utsikten GeirangerHotell Utsikten er et sjarmerende, liten hotell med 29 rom og, som navnet tilsier, en virkelig spektakulær utsikt. Spaserturen ned til fjorden tar cirka 15 minutter, men opp igjen må vi regne med å bruke litt mer tid. Hotellet har ingen egne fasiliteter utover restaurant, bar og ett møterom.

Hotell Utsikten har 2,5 stjerner og rommene er koselige, men enkelt utstyrt. Vi får gratis Wi-fi, men ikke TV. Babyseng er tilgjengelig og det er tillatt med kjæledyr. Sørg for rom med utsikt over fjorden ved bestilling.

Frokost er inkludert og vi kan få kaffe og te i fellesområdet. Hotellet er behjelpelige med utflukter og billetter og dette bør vi benytte oss av, for mulighetene i regionen er mange og varierte. Hotellet har gratis, ubetjent parkering.

 

BESTILL ROM HER

Overnattingsmuligheter et lite stykke utenfor Geiranger

Velger vi å overnatte i et av småstedene langs fjorden, har vi et godt utgangspunkt for dagsutflukter og aktiviteter. Men vi kan også velge å bo enda mer i kontakt med naturen, nærmere aktiviteter og natur vi er spesielt interesserte i. Uansett, mulighetene er mange og her følger et knippe gode overnattingstilbud i denne vakre regionen.

Her har vi samlet noen gode overnattingsmuligheter og hoteller i nærheten av Geiranger. Velger du å bo på et av disse overnattingsstedene så har du muligheten til å ta en dagsutflukt til vakre Geiranger, samtidig som du kan benytte deg av friluftsmulighetene på de forskjellige stedene.

annonselenker

Folven Adventure Camp

Folven Adventure CampI dalbunnen ved Oppstrynsvannet, omgitt av majestetiske fjell, ligger Folven Adventure Camp. Det dreier seg om 35 tradisjonelle, rødmalte hytter med plass til fra 4 til 10 personer. Folven ligger i et spektakulært landskap med mange muligheter for spennende ute aktiviteter, cirka 20 kilometer sør for Geiranger.

Hyttene er enkle og koselige og den rimeligste varianten har delt bad. Vi har vårt eget, fullt utstyrte kjøkken, spisebord, samt helt greie køyesenger. Badet er rent og funksjonelt og vi føler ikke at vi mangler noe som helst. TV og Wi-fi i fellesområdet.

Folven har også et fellesområde med langbord som er et hyggelig samlingssted, men det er tross alt ute aktivitetene vi drar hit for. Vi kan sykle og fiske, spille volleyball og gå til Jostedalsbreen på cirka 25 minutter. Vinterstid er det gode langrennsløyper og slalåmløyper i nærheten. Et flott sted.

 

BESTILL ROM HER

Solfjord B&B

Solfjord B&BCirka 17 kilometer nord for Geiranger, og kun en spasertur fra ferjeleiet ved fjorden, ligger Solfjord B&B. Hotellet har 3 stjerner og ligger flott plassert nær Solfjord aktivitetssenter. Solfjord B&B har også hytter til utleie.

Rommene er enkle og ikke alt for koselige, men praktiske og rene. De rimeligste variantene har delt bad og ting som TV og Wi-fi må vi til fellesområdet for å bruke. Hyggelig er det derimot at vi kan ha med oss kjæledyr kostnadsfritt.

Utearealet er fint og åpent og det finnes mange aktivitetstilbud både på stedet og i nærheten. Solfjord B&B har egen restaurant som baserer seg på lokale retter og den inkluderte frokosten er god. Et veldig hyggelig sted som har fått gode omtaler fra tidligere gjester.

 

BESTILL ROM HER

Fjellro Turisthotell

fjellro turisthotellFjellro Turisthotell ligger ved Valldal på nordsiden av Norddalsfjorden, cirka 22 kilometer nord for Geiranger (med fergeforbindelse). Hotellet er både sjarmerende og originalt og har flotte utearealer. Tilbakemeldinger tyder på meget fornøyde gjester.

Rommene er individuelt innredet og dekorerte med artige løsninger i farger og materialvalg. Vi kan få familierom for opptil 5 personer med ekstraseng tilgjengelig, og prisen er absolutt hyggelig. Veldig gode senger, kaffetrakter, TV, skrivebord og Wi-fi gjør oppholdet særdeles behagelig.

Fjellro Turisthotell har inkludert frokostbuffé, egen restaurant, bar og kaffebar. Vi får låne sykler gratis og barna har lekeplass. Hotellet har 24 rom og et konferansesenter, gratis aviser og en flott hage og rasteplass. Et kjempefint sted for store og små.

 

BESTILL ROM HER

Petrines Gjestgiveri

petrines gjestgiveriDette utrolig sjarmerende, viktorianske gjestgiveriet ligger i bygda Norddal cirka 17 kilometer nord for Geiranger. Petrines Gjestgiveri er en unik opplevelse med et romantisk, vakkert interiør og flotte, idylliske omgivelser.

Gjestgiveriet har kun 10 rom som holder fin standard utstyrsmessig med blant annet vannkoker og gratis Wi-fi. Den store opplevelsen ligger derimot i møblement og dekor. Gjennomført lekkert og stilrent og med en utrolig behagelig atmosfære, gratulerer!

Hverken kjæledyr eller servicedyr er tillatt, vi antar dette kan ha noe med verneverdighet å gjøre. Petrines Gjestgiveri har gratis frokostbuffé, egen restaurant, bar og kaffebar. Gratis bruk av sykler er hyggelig og det finnes et stort utvalg uteaktiviteter, både til vanns og til lands, i nærheten.

 

BESTILL ROM HER

Les også: disse hotellene anbefaler vi i Ålesund.