Partyferie i Europa

inneholder annonselenker

partyferie i europa

Det kan være moro å ta seg en bytur ut i hjemlige strøk, men de færreste byer eller bygder i Norge kan måle seg med de store partybyene i Europa. Stadig flere ungdommer fra hele verden vender snuten mot disse storbyene når sommerferien nærmer seg, og hvis du er en av de som ønsker å slikke sol på dagen og drikke sukkersøte drinker om natten, så bør du se nærmere på disse reisemålene.

 

Partyferie til Ibiza

partyferie ibiza

Den spanske ferieøya Ibiza ligger strategisk til i Middelhavet, og er kanskje mest kjent for å være hele Europas største party-øy. I over 30 år har hovedstaden Ibiza by tiltrukket seg festglade mennesker, og dette er et av de fremste reisemålene for norske ungdommer. Årlig arrangeres det store konserter og fester med kjente DJ-er og trance-grupper, og man vil garantert ikke få et dårlig opphold på Ibiza dersom formålet med reisen er å feste meste mulig.

Aktiviteter på Ibiza

annonse

Partyferie til Amsterdam

party amsterdam

Nederland har i en årrekke vært kjent for sin elektroniske musikk med kjente frontfigurer som DJ Tiësto, Armin van Buuren og Ferry Corsten for å nevne noen. Amsterdam er den desiderte partyhovedstaden i Nederland og byen er et mekka for de som liker å danse ut i de sene nattetimer til pulserende klubbmusikk. Her finner du kjente nattklubber som Jimmy Woo, Escape og Rain for å nevne noen.

Aktiviteter i Amsterdam

annonse

magaluf festMagaluf, Spania

En av de mest kjente partybyene i Europa er byen Magaluf, som ligger på den spanske øyen Mallorca. Den har i en årrekke vært kjent for sin partykultur, og tiltrekker seg flere titalls tusener av ungdommer i sommerhalvåret. Byen har en omfattende «party-gate» der det finnes mange skandinaviske og norske barer. Reisemålet er spesielt populært blant nordmenn og svensker, men også mange briter finner veien til Magaluf.

Blue LagoonReykjavik, Island

Den islandske hovedstaden Reykjavik har ikke lange tradisjoner som partyby, men har i moderne tid vokst frem som en av de hippeste partybyene i Europa. I sentrum ligger barene vegg i vegg, og det er alltid meget god stemning her om sommeren. Stadig flere turister velger å legge reisen hit for å oppleve den islandske festkulturen, så du vil neppe ferdes alene her selv om Reykjavik kun har i overkant av 100 000 innbyggere. Anbefales for de som vil prøve noe alternativt.

London, the UK. Red bus in motion and Big Ben, the Palace of Westminster. The icons of England in vintage, retro styleLondon, England

Den britiske hovedstaden London er ikke først og fremst kjent for sin status som partyby, men er uansett et meget bra reisemål for en gutte- eller jentetur. Byens mange casinoer har alkoholservering, og man kan drive vorspiel her før man inntar en typisk britisk pub, eller drar på en av Europas heteste nattklubber. Du finner det meste i London, og det er alltid folksomt i helgene. Passer bra for de som vil ha en litt mer stilfull fest i utlandet.

iosIos, Hellas

Den greske ferieøya Ios har siden 70- og 80-tallet vært et populært reisemål for de med et litt mindre budsjett. Det er nemlig en svært billig øy å feriere på, selv om reisen dit er noe komplisert. Øya har nemlig ikke noen flyplass, og følgelig må man regne med en båtreise for å ta seg dit fra en av de nærliggende greske øyene. Ios er mest kjent for festivrige ungdommer, og hver eneste sommer reiser tusenvis av skandinaver og andre europeere her for å oppleve festlighetene i sentrum.