3 billige hotell i Bergen vi anbefaler

inneholder annonselenker

billig hotell bergen

Reiser du til Bergen på budsjett, og ser etter en billig overnatting i Bergen sentrum? I denne artikkelen får du tips til tre hoteller i Bergen sentrum som både er rimelige, og holder en god standard.

Som de fleste andre større norske byer, så er prisnivået på hotell i Bergen forholdsvis dyrt. Det er derimot mulig å bo både billig og bra, også i Bergen. Velger du et rimelig overnattingstilbud når du besøker Bergen, så har du dertil mer penger å bruke på en av de mange gode restaurantene eller serveringstedene i byen. Du kan lese mer om alt hva Bergen har å by på her.

Billige hotell i Bergen

Bergen er en populær turistdestinasjon, og har derfor et forholdsvis stort utvalg av hoteller. De fleste av hotellene befinner seg i det øvre prissjiktet, men det finnes også billige og gode overnattingstilbud i Bergen.

Vi har sett bort fra de aller billigste hotellene i Bergen, da disse gjerne får dårlige tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Hotellene vi har plukket ut i vår anbefaling er billige, men holder samtidig en god standard. På den måten kan du få et godt opphold når du besøker Bergen, uten at lommeboken tømmes.

Er du på utkikk etter et billig og bra hotell i Bergen, så anbefaler vi deg å velge et av disse tre.

annonselenker

Citybox Danmarksplass

citybox danmarksplass - beste billighotell i bergenCitybox Danmarksplass er et rent, stilfullt og moderne 3-stjerners hotell litt i utkanten av Bergen sentrum. Som navnet tilsier så ligger hotellet på Danmarksplass, og det tar cirka 30 minutter å gå inn til Bryggen. Du finner et bybanestopp like ved hotellet, noe som gjør at det er svært enkelt å komme seg rundt i byen. Hotellrommene er forholdsvis romslige, enkle og moderne. Er du ute etter en rimelig overnatting i Bergen, så er dette hotellet kanskje det beste valget. Her får du rett og slett mye for pengene.

 

BESTILL ROM HER

Citybox Bergen

citybox bergen - rimelig overnatting i bergen sentrumCitybox Bergen ligger i Nygårdsgaten, og er et annet rimelig hotell i Citybox-kjeden. Hotellet ligger forholdsvis sentralt plassert, med en gangavstand til Bryggen på litt over 15 minutter. Fra dette hotellet er du med andre ord i gåavstand til det meste. Hotellet har et moderne preg, og god standard. Totalt har hotellet 120 rom, fordelt på 4 etasjer.  For de som ønsker seg en rimelig overnatting i Bergen, så er dette hotellet også et veldig godt valg. 

 

BESTILL ROM HER

MOXY Bergen

billig hotell bergen moxy bergenMOXY Bergen er et nytt, friskt og skikkelig stilfullt hotell i Solheimsgaten. Fra hotellet tar det cirka 15 minutter å gå til Bergen sentrum. Om du ikke er lysten på å gå, så finner du et bybanestopp like i nærheten. Hotellet har 199 rom, hvor av flere av rommene har en flott sjøutsikt mot Solheimsviken. Hotellet er litt dyrere enn de to andre hotellene vi har anbefalt, men så er standarden også litt høyere på dette hotellet. Ønsker du å bo sentralt, fint og rimelig når besøker Bergen, så bør du ta en nærmere titt på MOXY Bergen.

 

BESTILL ROM HER