5 billige hotell i Tromsø

billig hotell tromsø

Ser du etter et billig hotell i Tromsø? Her har vi plukket ut fem rimelige og gode hoteller i ishavsbyen.

Tromsø har et variert overnattingstilbud, med alt fra eksklusive hytter, til fasjonable hoteller. Noen av hotellene er kostbare, men det finnes også flere billige og gode overnattingsmuligheter i Tromsø sentrum. 

 

5 billige hotell i Tromsø

Siden Tromsø er en forholdsvis populær ferieby, så har de et godt utvalg av hoteller og overnattingsmuligheter. I de mest populære månedene så er det stor rift om hotellene i byen, og da kan prisene bli veldig stive på enkelte av rommene. Det er likevel mulig å finne en billig overnatting i Tromsø for de som ikke ønsker å tømme lommeboka. For å hjelpe deg på vei har vi omtalt fem billige hotell i Tromsø her. Hotellene vi har plukket ut er forholdsvis rimelige, samtidig som de holder en god standard. 

annonselenker

Comfort Hotel Xpress Tromso

comfort hotel xpress - billig hotell i tromsøComfort Hotel Xpress Tromso er med sine 192 rom, et forholdsvis stort hotell midt i hjertet av Tromsø. Hotellet har en veldig sentral og fin plassering, med kort vei til både spisesteder, matbutikker og brygga i Tromsø. Det finnes dessuten en bussholdeplass like ved hotellet, slik at transport til og fra flyplassen, samt attraksjoner som Ishavskatedralen og Fjellheisen går enkelt og smertefritt. Hotellet er moderne og stilfullt innredet, og personalet er kjent for å være hyggelige og hjelpsomme. Comfort Hotel Xpress Tromso er rett og slett et billig og bra hotell midt i Tromsø sentrum.

 

BESTILL ROM HER

Smarthotel Tromso

Smarthotel Tromso - rimelig overnatting i tromsøØnsker du en billig overnatting i Tromsø er Smarthotel Tromso et smart valg. Dette hotellet, som ligger midt i Tromsø sentrum, er nemlig både billig og bra. Rommene er litt små, men så er de til gjengjeld fint innredet. Reiser du alene, eller for et kortere opphold i Tromsø, så er dette hotellet både billig og bra. Plasseringen er dessuten veldig sentral, midt i Tromsø sentrum.

 

BESTILL ROM HER

Ami hotel

billig overnatting i tromsø - ami hotelAmi hotel er et enkelt og lite hotell i Tromsø sentrum. Hotellet har 17 rom, som alle holder en enkel, fin og hjemmekoselig standard. Plasseringen er veldig sentral og fin, med kort avstand til både butikker, offentlig transport og sentrum. Et koselig  og greit hotell som gir deg god valuta for pengene.

 

 

BESTILL ROM HER

Skansen Hotell

billig hotell i tromsø sentrum - skansen hotellSkansen Hotell ligger i Storgata i Tromsø og har 29 gjesterom. Standarden er enkel og grei, og beliggenheten er rolig og sentral. Fra hotellet er det kort vei til det meste. Et greit valg om man ønsker å bo billig i Tromsø.

 

 

 

BESTILL ROM HER

Enter City Hotel

enter billig hotell tromsøEnter City Hotel er et rimelig leilighetshotell i sentrum av Tromsø. Du kan velge mellom flere forskjellige romtyper, alt fra dobbeltrom, tremannsrom,  familierom eller leilighet. Alle rommene har et lite kjøkken, slik at dere kan lage mat selv. Hotellet har dessuten en egen restaurant. Er du på tur med familien og ønsker et billig overnattingstilbud i Tromsø, så er dette et fint hotell å bo på.

 

BESTILL ROM HER