5 deilige spahotell i Gdansk

inneholder annonselenker

spahotell i Gdansk

Frister det med spa og massasje i Gdansk? Se hvilke spahoteller vi anbefaler her.

En storbyferie til Gdansk er den perfekte anledningen til å myke opp både kropp og sinn med en deilig spabehandling. Ikke bare er det billig å komme seg hit, det er billig å bo godt her også. Hotellene er dessuten moderne og holder en høy standard.

Flere av hotellene har nydelige spa-avdelinger, hvor du kan få deilige spabehandlinger, massasje, eller bare slappe av med et varmt bad og badstue. Det beste av alt er at det ikke trenger å være dyrere å velge et spahotell i Gdansk, fremfor et vanlig hotell.

 

Dette er de fem beste spahotellene i Gdansk

Ønsker du å gå på spa når du besøker Gdansk, så anbefaler vi deg å velge et spahotell i sentrum av byen. Du kan da leve det gode liv på hotellet, samtidig som du enkelt får tilgang til alt det andre spennende Gdansk har å tilby.

For å gjøre det enklere for deg å velge, har vi her plukket ut det vi mener er de fem beste spahotellene i Gdansk.

 

annonselenker

Hotel Almond Business & SPA

Hotel Almond - beste spa hotell i gdansk

Nydelige Hotel Almond ligger i et rolig område, like utenfor Gdansk sin gamleby. Her er det avslappende og deilig å bo, samtidig som du bare er fem minutter unna gamlebyens liv og røre. 

Hotellet er nytt og moderne, med svært gode fasiliteter. Her kan du som gjest boltre deg i et fantastisk bassengområde, hvor det også er boblebad, steam-rom og badstu. Du finner slipperser og badekåpe på rommet, og det er enkel tilgang til spaet ved hjelp av heis.

boblebad hos hotel almond gdansk

I tillegg til det lekre bassengområdet, så tilbyr de en rekke forskjellige typer spabehandling og massasje. Her kan du få alt fra manikyr og pedikyr, til forskjellige kropp, ansiktsbehandlinger og massasjer. Hotel Almond Business & Spa er uten tvil et av de aller beste spahotellene i Gdansk.

 

BESTILL ROM HER

Hilton Gdańsk

badebasseng hilton spahotell i gdansk

Elegante Hilton Gdansk ligger sentralt og rolig plassert, helt nede ved elven Motlawa som renner gjennom Gdansk. Fra hotellet har du en nydelig utsikt over byen, og du bruker bare noen få minutter til byens mest kjente severdigheter.

Hotellet har et flott bassengområde, som ligger i kombinasjon til en stor takterasse med bar. Her kan du sole deg på varme dager, og ta en avkjølende dukkert i det lekre innendørsbassenget. Det er også to badstuer på hotellet som du har tilgang til.

massasje hos hilton i gdansk

I hotellets spa-avdeling, som ligger i samme etasje som bassenget, tilbyr de en rekke forskjellige behandlinger og massasjer. Her er det bare å ta på seg badekåpen på hotellrommet og spasere rett inn på spa-avdelingen.

 

BESTILL ROM HER

Radisson Hotel & Suites, Gdansk

Radisson Hotel & Suites - anbefalt spa hotel i gdansk

Radisson Hotel & Suites Gdansk ligger nærmest perfekt til, langs elvebreden like ved gamlebyen. Velger du et hotellrom med utsikt får du et fantastisk utsyn rett over til gamlebyen.

Hotellet har flere fine fasiliteter å tilby sine gjester, der det mest populære er det lekre innendørs badebassenget. Her er det også flotte badstuer av forskjellige slag og velværeområder.

badstuområdet Radisson spa gdansk

De har også et stort og flott spa, hvor de tilbyr en rekke forskjellige spabehandlinger og massasjer. Her kan du blant annet ta en klassisk bodywrap, eller en kroppsskrubb. Alle behandlingene foregår i nydelig dekorerte og avslappende lokaler.

 

BESTILL ROM HER

Hotel Grano

hotel grano spa gdansk

Hotel Grano er et nytt og friskt hotell som har en utmerket beliggenhet i sentrum av Gdansk. Her bor du nært gamlebyen og alle dens severdigheter, samtidig som det er rolig og stille på hotellområdet.

Hotellet har god standard, med spafasiliteter av høy klasse. I hotellets badebasseng kan du bare slappe av, eller kjøle deg ned etter et besøk i badstuen.

badebasseng hotel grano gdansk

I Grano Spa er det tre behandlingsrom hvor det tilbys en rekke forskjellige typer behandling. Her kan du få stelt både hender og føtter, eller bare nyte en avslappende massasje.

 

BESTILL ROM HER

Hotel Number One by Grano

Hotel Number One by Grano - flott spahotell i gdansk

Hotel Number One by Grano ligger praktisk plassert, like utenfor gamlebyen i Gdansk. Fra hotellets hovedinngang bruker du ikke mer enn fem minutter på å gå til sentrum.

Inne på hotellet har de flere fine fasiliteter å tilby sine gjester. Badenymfene vil nok trives godt i hotellets flotte badebasseng, mens de som er glad i varme nok vil kose seg i den flotte badstuen.

badstu Hotel Number One by Grano gdansk

Liker du å skjemme vekk deg selv med deilige spabehandlinger, så tilbyr de også dette. De har fire forskjellige behandlingsrom hvor det tilbys en rekke forskjellige typer profesjonelle spabehandlinger. Her finner du garantert noe du liker, enten du foretrekker massasje eller andre avslappende behandlinger.

 

BESTILL ROM HER

 

Spa og massasje i Gdansk

Polen er et populært reisemål for nordmenn av flere grunner. Det er billig å dra hit, og så er kvaliteten på det som tilbys jevnt over veldig bra. Spa-hotellene i byen er intet unntak i så måte.

Flere av hotellene i Gdansk er skikkelig fine, med nydelige spa-avdelinger, og et vell av forskjellige fasiliteter. Her kan du ta badstu, steam-bad, boblebad, bade i badebasseng, eller bare slappe av i rolige omgivelser. Det tilbys også en rekke forskjellige typer spa og massasjebehandlinger. 

 

Pris på spa i Gdansk

Gdansk er fortsatt en billig storby, sett med norske øyne. Flybillettene hit er forholdsvis rimelige, det samme er prisen for en hotellovernatting. Det lave prisnivået i byen gjør at mange velger et hotell med eget spa og gode fasiliteter. 

Prisen for en natt på spahotell i Gdansk er slett ikke avskrekkende. Det er fullt mulig å få en natt på et av de beste spahotellene i Gdansk til godt under tusen kroner per natt. 

Prisen på de forskjellige spabehandlingene og massasje er også veldig rimelige. En typisk spabehandling som varer i 90 minutter koster rundt 700 norske kroner.

Det er med andre ord mye rimeligere å gå på spa i Gdansk, enn hva det er i Norge. Kvaliteten er det heller ikke noe å si på.