Spahotell i København – her bør du bo

inneholder annonselenker

spahotell københavn

Frister det med en spabehandling når du er på tur? Her finner du de beste hotellene for et spaopphold i København.

København er på ingen måte en stressende by på besøke, men selv her kan det være stunder hvor man ønsker seg litt ekstra velvære. Hva er vel da bedre enn å nyte en deilig spabehandling på hotellet etter du har utforsket byen?

Bor du på et av Københavns spa og velværehoteller kan du svette ut stresset i badstuen, slappe av i badebassenget eller unne deg en deilig massasje.

 

Anbefalte spahotell i København

Her har vi samlet det vi mener er de beste spahotellene i København. Ønsker du deg litt ekstra avslapning og velvære når du besøker den danske hovedstaden, så er disse hotellene sikre valg.

 

annonselenker

Nimb Hotel

beste spahotell i københavn sentrum - nimb hotel

På en overlegen førsteplass i listen over beste spahotell i København sentrum plasserer vi fantastiske Nimb Hotel. Dette er et femstjerners luksushotell, med en perfekt plassering midt i hjertet av København. Fra utsiden ligner dette hotellet et arabisk palass, og det er godt synlig landemerke der det ligger i Tivoli parken. Nimb Hotel er virkelig et spektakulært skue!

Innsiden av hotellet er også nydelig dekorert. Her går det mest i stilren skandinavisk design, utført til perfeksjon. Rommene er store og romslige, med moderne og fine bad.

nimb hotel spa

På takterrassen har de plassert et deilig svømmebasseng, perfekt for varme sommerdager. Her er det også fint å sitte å ta en drink og bare nyte utsikten over København. I hotellets spa kan du nyte en rekke forskjellige spabehandlinger. Her utfører profesjonelle behandlere alt fra yoga og sportsmassasjer, til akupunktur og skjønnhetsbehandlinger. Eller hva med hamam, etterfulgt av afternoon tea foran peisen?

 

BESTILL ROM HER

Hotel Kong Arthur

kong arthur spahotell københavn

Om prisene på Nimb hotel blir litt for stive, kan Hotel Kong Arthur være et godt alternativ. Hotellet ligger skjermet til, like ved de små innsjøene i den vestlige delen av sentrum. Beliggenheten er rolig og praktisk, med kort vei til sentrum, mens trendy Nørrebro ligger rett over innsjøen.

Her bor du på et hotell med særpreg og sjel, hvor du kan forvente deg god service fra vennlige ansatte. Rommene er lyse og fine, og kommer i alle størrelser og fasonger. 

spabehandling hotel kong arthur københavn

Hotel Kong Arthur har et 800 kvadratmeter stort asiatisk Ni’mat Spa. Her kan du nyte fantastiske spabehandlinger, massasje, ansiktsbehandlinger og et orientalsk vanntempel. Du kan også velge å skjemme deg bort på rommet ditt ved å velge en spa-pakke på hotellrommet. Spa-pakken på rommet er inspirert av den nordiske naturen med hudpleie basert på rav, urter og planter.

 

BESTILL ROM HER

Villa Copenhagen

villa copenhagen spahotell københavn

Villa Copenhagen er kanskje ikke et spahotell per se, men vi velger like vel å ta det med i vår anbefaling. Grunnen til dette er Villa Copenhagen er et flott hotell, med flere av fasilitetene man forventer å finne på et spahotell. Her bor du dessuten også svært sentralt, midt i hjertet av København.

Hotellet er elegant og stilfullt, med høy standard på både hotellrom, fasiliteter og service. Interiøret er kjempelekkert, og det samme kan sies om rommene. Villa Copenhagen er rett og slett et skikkelig stilig og elegant hotell.

villa copenhagen - flott hotell med badebasseng i københavn

Den virkelige øyenstenen på hotellet er det deilige utendørs badebassenget. Bassenget er 25 meter langt, og oppvarmet. Her er det deilig å ta seg et bad, selv om det er kjølig i luften. I tilknytning til bassenget ligger det også et treningssenter med badstue.

 

BESTILL ROM HER

Kurhotel Skodsborg

Ønsker du å ha mulighet til å besøke København, uten å bo inne i selve sentrum? Da er spahotellet Kurhotel Skodsborg et godt alternativ. Dette hotellet ligger billedskjønt og landlig til, et lite stykke utenfor København. Her bor du stille og rolig, samtidig som København sentrum bare er en 20 minutters togtur unna.

Hotellet ble opprinnelige grunnlagt som et sanatorium på slutten av 1800-tallet, men er i dag blitt omgjort til et nydelig spahotell. Her bor du i rolige omgivelser med nærheten til sjøen, samtidig som du har tilgang på fantastiske spa-fasiliteter.  

 

spaavdelingen hos Kurhotel Skodsborg

I spa-avdelingen kan du nyte et deilig bad i det nydelige innendørs badebassenget, eller slappe av i de forskjellige boblebadene. De har også en rekke andre spatilbud, som sauna, saltgrotte, dampbad og kaldtvannsbad. De tilbyr dessuten en rekke forskjellige profesjonelle spabehandlinger. 

 

BESTILL ROM HER

 

Spa i København

Det finnes noen skikkelig lekre spahotell i København sentrum, men utvalget er ikke så veldig stort. De hotellene som finnes holder derimot høy standard, og tilbyr en lang rekke fasiliteter og forskjellige behandlingstyper. 

Velger du å bo litt utenfor byen så finnes det flere fine spahoteller, men da er du avhengig av enten bil eller tog for å komme deg inn til sentrum. Fordelen med spahotellene som ligger litt utenfor selve bykjernen er at de er noe rimeligere enn spahotellene i sentrum.

København kan ikke sies å være en billig by for spabehandlinger. Prisene på både hotell og behandlinger er minst på nivå med norske priser. Ønsker du deg en billig spaferie? Da anbefaler vi deg å ta en titt på et spahotell i Gdansk. Her er prisen adskillig mye rimeligere enn i København, mens standarden samtidig er helt topp.

Her kan du se hvilke 10 hotell vi anbefaler i København.