5 fantastiske hotell i Nice

Hotell Nice

Lurer du på hvilket hotell du bør velge i Nice? Se hvilke fem hotell vi anbefaler her.

Nice er fargerik og livlig by, og regnes gjerne som hovedstaden på den franske rivieraen. Byen er berømt for sine fargerike bygninger, langstrakte strender med asurblått vann, og sin eksklusive sjarme. Det hjelper også på at byen har over 300 dager med solskinn i året!

 

5 anbefalte hotell i Nice

Nice er en stor by (den femte største i Frankrike) og har naturlig nok et stort utvalg av hoteller å velge mellom.

Som med alle andre storbyer kan det være vanskelig å vite hvor i byen man bør bo for å få det meste ut av oppholdet. For å gjøre det enkelt for deg har vi her plukket ut fem glimrende hoteller i Nice. 

 

annonselenker

Hotel Le Negresco

Hotel Le Negresco Nice

Ærverdige Hotel Le Negresco fremstår nærmest som et eventyrbygg der det ligger langs strandpromenaden, midt i Nice. Hotellet åpnet første gang dørene i 1913, og har siden den gang tiltrukket seg et vell av kongelige og kjendiser.

Le Negresco er et hotell som oser historisk eleganse, og som fortsatt leverer kvalitet i toppklassen. Her er veggene dekorerte med vakre kunstverk, mens møblene er verdig et slott. Bare det å gå rundt på dette hotellet er en opplevelse i seg selv.

Beste hotell i Nice

Hotellet har 102 rom og 26 suiter, som aller er unikt utsmykket og innredet etter forskjellige tidsperioder. Fra Louis XIII-stilen og frem til det moderne, her er fem århundrer representert. Liker dere sjarmerende hotell med sjel så er dette en innertier!

 

BESTILL ROM HER

Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

Luksushotell i Nice

Eksklusive og elegante The Palais de la Méditerranée må sies å være et landemerke i Nice. Bak den ikoniske 1920-talls fasaden ligger et nydelig femstjerners hotell med massevis av stil og eleganse. 

Hotellet et ligger perfekt plassert, langs den verdenskjente strandpromenaden Promenade des Anglais. Her bor du midt i det som må sies å være hjertet av den franske rivieraen. 

Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée - anbefalt hotell i Nice

Hotellet har ikke bare en nydelig beliggenhet, fasilitetene er også i toppklassen. De har både innendørs og utendørs badebasseng, treningsrom og restaurant. Rommene holder også god standard, særlig de i deluxe klassen.

 

BESTILL ROM HER

Hôtel Suisse

Hôtel Suisse i Nice Frankrike

Litt oppe i fjellsiden i enden Promenade des Anglais finner du sjarmerende Hôtel Suisse. Hotellet ligger nydelig til, bare noen få minutter til fots unna gamlebyen, marinaen og stranden. De har dessuten den beste havutsikten av samtlige hoteller i Nice. 

Hôtel Suisse er med sine 38 gjesterom et forholdsvis lite og intimt hotell. Her kan du slappe av i en lun og fin atmosfære, samtidig som du har kort vei til det meste av hva Nice har å by på. 

Beste hoteller i Nice - Hôtel Suisse

For å få det beste ut av oppholdet på Hôtel Suisse bør du velge et rom med balkong og utsikt til havet. Du kan da sitte på balkongen å nyte synet av Middelhavets bølger som slår inn på stranden under deg. 

 

BESTILL ROM HER

Palais Saleya Boutique Hôtel

Leilighetshotell i Nice

Ønsker dere å bo i gamlebyen i Nice, og i tillegg ha god plass, bør dere ta en titt på dette fantastiske leilighetshotellet.

Boutique hotellet Palais Saleya ligger nemlig nydelig til, midt i Nice sin gamleby. Flere av byens severdigheter ligger bare noen få minutters gange unna hotellet, inkludert operahuset, blomstermarkedet Cours Saleya og Place Masséna.

Palais Saleya Boutique Hôtel Nice

Palais Saleya Boutique Hôtel ligger i en vakker nyrenovert bygging fra 1700-tallet som er dekorert i en elegant, smakfull og moderne stil. Her kan dere forvente dere store flotte leiligheter og lyse rom. Et glimrende hotell om dere ønsker å bo i gamlebyen i Nice.

 

BESTILL ROM HER

Hotel La Perouse

Hotell Nice - Hotel La Pérouse Nice Baie des Anges

Beliggenheten til intime og luksuriøse Hotel La Perouse må være blant de beste i Nice. Her bor du majestetisk til, oppe i de bratte kalksteinklippene mellom gamlebyen og havnen.

Fra hotellet har du en fantastisk utsikt over bukten Baie des Anges og det asurblå Middelhavet. De fleste rommene har egne verandaer, den perfekte plassen å nyte den vakre utsikten.

I tillegg til en nydelig beliggenhet så har Hotel La Perouse også flere flotte fasiliteter. Her kan du ta et bad i det fine utendørs svømmebassenget, eller spise fantastisk mat i hotellets gourmetrestaurant.

Hotell ved sjøen i Nice

Hotel La Perouse er rett og slett et skikkelig koselig hotell med en vakker og sentral beliggenhet. Det perfekte hotellet for en romantisk tur til Nice!

 

BESTILL ROM HER

 

Hvor bør hotellet ligge i Nice?

Hver bydel i Nice har sitt eget spesielle særpreg, som på hver sin måte byr på noe unikt. Det kan derfor være litt utfordrende for de som besøker byen å finne ut hvor de skal bo.

Nice hoteller

Ønsker du vakker havutsikt bør du velge et hotell langs strandpromenaden i Nice, mens om det er bylivet du er ute etter så er gamlebyen et sikkert valg.

Sentrum av Nice er derimot ganske kompakt, så det er forholdsvis greit å komme seg rundt uansett hvor hotellet befinner seg. 

Her har vi samlet noen av de beste områdene i Nice, slik at du enklere kan velge det som passer best for deg.

 

Vieux Nice – gamlebyen

Gamlebyen, eller «Vieux Nice», er selve hjertet av Nice. Bydelen er en sjarmerende labyrint av brosteinsgater, fargerike bygninger, koselige kafeer og historiske severdigheter. Besøker du Nice for første gang er et hotell i gamlebyen et sikkert valg.

 

Promenade des Anglais – strandpromenaden

Strandpromenaden Promenade des Anglais er det ultimate symbolet på Nice og den franske rivieraen. Denne ikoniske delen av byen strekker seg fra flyplassen i vest, til Quai des États-Unis i øst. Ønsker dere å oppleve Nice på sitt mest ikonisk så er dette plassen å bo.

 

Le Port – havnen

Like øst for gamlebyen i Nice finner du havneområdet Le Port. Bydelen ligger på begge sider av den verdenskjente marinaen, hvor luksusyachten ligger på rekke og rad. Her finner dere også glimrende sjømatrestauranter og autentiske «trattorias» som serverer nydelig italiensk mat. Le Port er et glimrende område for alt fra rolige ettermiddagsturer, til en kveld på byen.

 

Jean-Médecin

Bydelen Jean-Médecin er Nice sin «New Town». Her finner du storslåtte avenyer med et yrende folkeliv i gatene. Hovedgaten Jean Médecin er kanskje den mest populære shoppinggaten i Nice, med butikker, utsalgssteder og kjøpesentre for enhver smak. Er du glad i shopping så finner du deg nok godt til rette i dette området.