5 flotte hotell i Las Palmas

inneholder annonselenker

Las Palmas hotell

Leter du etter hotell i Las Palmas? Her finner du fem gode alternativ.

Las Palmas de Gran Canaria er den største byen på Gran Canaria, og den niende største byen i Spania. Byen er en viktig sjøfartsby, i tillegg til å være en turistmagnet.

En reise til Las Palmas er en perfekt miks mellom en storbyferie og en sydenferie. Byen har flere nydelige strender, i tillegg til et sjarmerende byliv med et vell av tapasbarer, restauranter og utesteder.

 

5 anbefalte hotell i Las Palmas

Las Palmas er en stor og populær ferieby, og som besøkende har du naturlig nok et stort utvalg av hotell å velge mellom. 

De fleste som besøker Las Palmas velger enten å bo i gamlebyen Vegueta, eller nære bystranden Las Canteras. I gamlebyen er stemningen rolig og avslappet, med nydelig arkitektur og ærverdige bygninger. Området nære bystranden er litt livligere, og utvalget av attraksjoner og utesteder er større.

For å hjelpe deg på vei har vi plukket ut fem av de aller beste hotellene i Las Palmas. 

 

annonselenker

Santa Catalina

Beste hotell Las Palmas

Santa Catalina er et aldeles nydelig femstjerners hotell med perfekt beliggenhet, midt i hjertet av Las Palmas. Her bor du i vakre omgivelser, med et avslappende parkanlegg like utenfor hotellet. Bystranden Las Canteras og gamlebyen i Las Palmas er bare en 5 minutters taxitur unna hotellet.

Selve hotellet ligger i en arkitektonisk perle av en bygning, oppført i elegant kolonistil. Det åpnet første gang dørene i 1890, og har siden den gang blitt modernisert en rekke ganger. I dag fremstår Hotel Santa Catalina som et nytt og moderne hotell, med en velbevart historisk eleganse.

Santa Catalina Hotel Las Palmas

Som gjest hos Santa Catalina har du et vell av deilige fasiliteter å velge mellom. Det finnes blant annet flere flotte svømmebasseng her, i tillegg til et fantastisk spa-område. Hotellrommene er innredet i den samme elegante stilen som resten av hotellet. Her bor du på et av de aller beste hotellene i Las Palmas!

 

BESTILL ROM HER

Bull Reina Isabel & Spa

Hotell ved stranden Las Palmas

Ønsker dere å bo langs stranden i Las Palmas er Bull Reina Isabel & Spa et glimrende valg. Hotellet ligger rett ved den flotte bystranden Las Canteras, og de har et eget område på stranden forbeholdt sine gjester. 

På toppen av hotellet finner du en deilig takterrasse med et fint svømmebasseng og solstoler. De har også en egen spa-avdeling med basseng, badstuer og forskjellige typer behandlinger. Liker du å trene når du er på tur så kan du gjøre dette i hotellets treningsrom, som for øvrig også har en nydelig utsikt over stranden.

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas

Hotellrommene er store og fine, og det er også rikelig med plass på badene. Bestiller du et rom med havutsikt (anbefales) får du en nydelig utsikt over havet og Las Canteras-stranden. Ønsker dere å bo langs stranden i Las Palmas er dette hotellet et glimrende valg.

 

BESTILL ROM HER

Veintiuno (Hotell for voksne)

VEINTIUNO - Hotell for voksne i Las Palmas

Lille og sjarmerende Hotel Veintiuno ligger perfekt til, like ved katedralen i gamlebyen i Las Palmas. Hotellet ligger i en nydelig bygning i kolonistil som i 2018 ble modernisert og omgjort til hotell.

På toppen av hotellet ligger det en vakker takterrasse, perfekt for varme sommerdager. Her er det et lite badebasseng, fine solsenger, sittegrupper og en bar. Et deilig sted å nyte den flotte utsikten!

VEINTIUNO Emblematic Hotel Las Palmas

Hotel Veintiuno er et romantisk og innbydende hotell, og med bare 11 rom byr det på rolig atmosfære. Dette er et hotell bare for voksne, perfekt for de som liker å ha det rolig rundt seg på tur. 

 

BESTILL ROM HER

Design Plus Bex Hotel

Anbefalt hotell i Las Palmas

BEX er et stilig designhotell med glimrende beliggenhet i sentrum av Las Palmas. Her bor du en liten spasertur unna Las Canteras-stranden, akvariet og Parque Santa Catalina.

BEX Hotel ligger i et bygg som en gang i tiden var en gammel bank, noe som er gjennomgående for temaet i hotellet. Her er det stilige og gjennomtenkte detaljer både her og der. Spesielt stilig er frokostsalen som er bygget i det gamle bankhvelvet.

Design Plus Bex Hotel Las Palmas

På hotellets takterrasse er det et lite basseng for avkjøling, og gode muligheter for å sole seg. Her er det også en bar og et lekkert sitteområde med en fantastisk utsikt over Las Palmas. Rommene er velproporsjonerte og stilig innredet med moderne og fine bad. 

 

BESTILL ROM HER

AC Hotel Gran Canaria

AC Hotel Gran Canaria by Marriott - Hotell i Las Palmas

AC Hotel Gran Canaria med sin runde og utpregede form ruver godt i bybildet i Las Palmas. Hotellet ligger sentralt plassert, bare fem minutter unna stranden, og med en rekke andre attraksjoner like i nærheten.

Hotellet er 25 etasjer høyt, og på toppen av hotellet ligger det et stilig bassengområde med 360 graders utsikt over byen. 

AC Hotel Gran Canaria Las Palmas

Rommene på hotellet er store, og har alle en egen balkong. Velger du et rom litt oppe i høyden får du en majestetisk utsikt over Las Palmas. AC Hotel er dessuten er forholdsvis billig hotell, perfekt for en rimelig tur til Gran Canaria.

 

BESTILL ROM HER

 

Les også: 10 nydelige hotell i Alicante