Anbefalte hotell i Manchester

inneholder annonselenker

hotell manchester

Reise til Manchester? Se hvilke 10 hotell vi anbefaler her.

Manchester er ikke bare en topp destinasjon blant de fotballfrelste, men også en av Englands mest livlige byer. Her finner du et pulserende uteliv, gode restauranter, mange konserter og kulturarrangement, gallerier og museer, og meget gode shoppingmuligheter.

Nedenfor kan du lese tipsene du trenger når du skal finne et hotell i Manchester som passer dine behov og lommebok.

 

10 anbefalte hotell i Manchester

Manchester har et stort utvalg av gode hoteller, og det er relativt enkelt å plukke ut de som fortjener en anbefaling. Samtlige av de hotellene vi har omtalt er kjente for god service, de har bra beliggenhet i sentrum, og prisene kan anses som høyst akseptable sett i forhold til standarden.

 

annonselenker

The Lowry Hotel

The Lowry Hotel Manchester

The Lowry er et av de klart beste hotellene i Manchester. Stilen er moderne og luksuriøs, men samtidig uten at det blir for pretensiøst. Beliggenheten er også glimrende. Det ligger rett ved elven Irwell, med gangbroen Trinity Bridge rett utenfor hotelldøren. Den rusler du over når du vil ta for deg det beste av byens uteliv og shopping som du har rett i nærheten. Vil du til for eksempel til byens katedral, Albert Square eller Piccadilly Gardens, bruker du neppe mer enn 10-12 minutter til fots.

Det er 165 rom og suiter på The Lowry. Du kan velge mellom fire typer rom, og tre typer suiter, og samtlige kan betegnes som store. På rommen er det vindu fra gulv til tak, lekkert og lyst interiør, store og komfortable senger, og deilige skinntrukne stoler eller sofa, alt ettersom hva du booker.

Hotell Manchester

Hotellet har en god á la carte-restaurant, og en svært innbydende bar med lounge der det ofte er live musikk. Du har også tilgang til et treningssenter og en spaavdeling med all slags behandling, samt muligheter for yoga- og pilatestimer. I tillegg finner du forretningssenter og frisør i bygningen.

På The Lowry bor du eksepsjonelt komfortabelt og sentralt, og du får utmerket service under hele oppholdet. Booker du deg inn på rett tidspunkt kan du finne døgnpriser helt ned mot 1200 kroner.

 

BESTILL ROM HER

 

The Edwardian Manchester

Beste hotell Manchester

The Edwardian hører også hjemme blant byens beste hotell, og fortjener fullt ut sine fem stjerner. Deler av hotellet ligger i en av de flotteste bygningene i sentrum av Manchester, The Free Trade Hall. Huset i palazzo-stil ble oppført i 1853, og ble brukt i offentlige sammenhenger før det ble ombygget til hotell i 2004. Hotellet eies av Radisson-kjeden, og benyttes ofte av verdensberømte artister, fotballtrenere og andre kjendiser når de besøker Manchester.

Du finner The Edwardian rett ved byens tidligere sentralbanestasjon, og som nå er et topp moderne kongressenter. Byens operahus, og konserthuset Bridgewater Hall er også rett i nærheten. I dette området ligger gode restauranter og barer tett i tett, og flere av byens mest spennende museer og gallerier ligger innen gangavstand.

Anbefalt hotell i sentrum av Manchester

Du kan velge blant 263 rom og suiter, og de fleste er en god del større enn hva som er vanlig. Innredningen er moderne, lys og veldig stilren, med komfortable senger og møbler, og ikke minst veldig pene bad.  

Hotellets restaurant er blant byens bedre, med en meny som fokuserer på moderne japanske og meksikanske retter. Hotellets bar og lounge er kombinert med et slags bibliotek, der du også får servert snacks og varme småretter. Det er også et bra treningssenter og et fullservice spa her, med innendørs svømmebasseng, dampbad, badstue og alle slags behandlingstilbud.

 

BESTILL ROM HER

 

The Midland Manchester

The Midland Hotel Manchester

The Midland er et firestjerners luksushotell hvor du ofte kan få meget hyggelige rompriser. Dette er et av byens eldste overnattingssteder. Det ble etablert i 1903, og ligger i en av de mest berømte bygningene i Manchester. Du finner det rett over gaten fra byens flotte bibliotek, et steinkast unna The Edwardian.  

På The Midland kan du velge blant 312 rom og suiter. Disse er lekkert innredede, med store og komfortable senger, fargerike møbler og en elegant atmosfære. Merk deg at her er det relativt sett rimelig å oppgradere fra standardrommene til en av juniorsuitene.

Hotell i Manchester sentrum

Hotellets á la carte-restaurant regnes som en av byens beste, og gjør det bra i ulike nasjonale kåringer. Det er et eget Tea Room på hotellet, samt en meget elegant bar med lounge. På The Midland er for øvrig det ikke uvanlig at gjestene inntar måltidene på rommene eller suitene sine.

Du finner også et treningssenter og et meget bra spaanlegg her, med varme bad, badstue, dampbad og innendørs svømmebasseng.

 

BESTILL ROM HER

 

DoubleTree by Hilton Hotel Manchester Piccadilly

Anbefalt hotell i Manchester

DoubleTree by Hilton ligger nært togstasjonen Piccadilly, og kom du med tog fra London var det her du endte opp. I dette området finner du flere gode hotell, og DoubleTree er blant de aller beste. Dette er også det kan betegnes som byens beste shoppingområde, med Market Street og Exchange Square kun noen minutter unna hotellinngangen. Du har også omtrent fem minutter å gå for å komme til det trendy strøket Northern Quarter. Der finner du mange spennende restauranter, barer og shoppingmuligheter.  

Hilton Hotell Manchester

Standarden og komforten på DoubleTree by Hilton er høy, og hotellet er pent og moderne innredet. Det er 285 rom og suiter å velge mellom. De minste og billigste rommene er en smule sparsomme på plassen, men du bor uansett veldig godt og behagelig på dette hotellet.

Hotellets har en god restaurant er åpen til lunsj og middag, en hyggelig bar med lounge, og en terrasse med uteservering. Det er ellers et forretningssenter på DoubleTree, møterom, konferanselokaler og et bra treningssenter.

 

BESTILL ROM HER

 

King Street Townhouse

King Street Townhouse Hotell i Manchester

Dette hotellet vinner kåringer og utpekes av reisemagasinene som et av de beste i Manchester. Det ligger i sentrum av byen, ikke langt fra Albert Square og den lille parken Piccadilly Gardens. Her i området finner du mange gode restauranter, butikker og utesteder. Den italienske renessansebygningen er fra 1872, og var opprinnelig en forretningsbank. Noe av den gamle og ærverdige stilen er ivaretatt, godt innblandet moderne design og møbler.  

På King Street Townhouse, som for øvrig ikke ligger i King Street men i nummer 10 Booth Street, er det kun 40 rom å velge blant, inkludert to suiter. Samtlige rom er store, og på minimum 24 kvadratmeter. Størrelsene varierer innenfor kategoriene, fordi det er tatt hensyn til den gamle bygningens opprinnelige arkitektur og planløsning. Interiøret på rommen er lekkert og hjemmekoselig på en og samme tid, og det er umulig å ikke trives her.

spa hotell manchester

Det lille hotellet har en kombinert bar, taverna og lounge hvor det serveres frokost, lunsj, varmretter eller bare drinker om du vil, samt en eksklusiv restaurant som må bookes på forhånd. Det er også et bra treningsrom her, et spasenter med boblebad og dampbad, samt en suveren takterrasse med servering.

 

BESTILL ROM HER

 

Dakota Manchester

Glimrende hotell i Manchester

Dakota er en liten kjede som har ganske luksuriøse hotell i Edinburgh, Glasgow, Leeds og Manchester. Navnet har ikke noe med den amerikanske staten å gjøre, men med en gammel flytype som kjeden har latt seg inspirere av. Idéen derfra er å tilby eleganse og service, til en overkommelig penge. Dette lykkes de med på hotellet i Manchester, hvor du kan forvente nettopp god service på det flotte hotellet, og til en akseptabel pris.

Hotellet ligger i nærheten av blant annet DoubleTree Hilton, det vil si med blant annet togstasjonen Piccadilly og det trendy Norher Quarter i samme området.

Manchester Dakota Hotell

Det er 137 rom og suiter på Dakota Manchester, som alle har en lekker, elegant og innbydende innredning. Der finner du alt du trenger for at oppholdet skal bli behagelig.

Det er hyggelig grillrestaurant på Dakota hvor også frokosten serveres, en meget god bar som også er åpen tidlig på dagen for kaffegjester, og hotellet har takterrasse med utendørs servering når været tillater det.

 

BESTILL ROM HER

 

Hotel Indigo Manchester Victoria Station

Hotel Indigo Manchester

Indigo-kjeden har mange meget gode hotell som egner seg for de som reiser på storbyferie, og som vil bo bra og relativt rimelig. Hotellet i Manchester ligger bra plassert, med tog- og metrostasjonen Manchester Victoria som en av naboene, og National Football Museum på motsatt side av gaten. Dette er rett ved siden av Northern Quarter, hvor du finner mye av byens beste uteliv.

Det er 187 rom på Hotel Indigo, som alle er lekkert innredede. Interiøret og designet som denne kjeden bruker er alltid fargerikt og stilig, rommene er på grei størrelse, sengene meget gode, og du har det du trenger der for å få et behagelig opphold.

Tips til hotell i Manchester sentrum

Hotellet har en god restaurant med spennende meny, en elegant bar, en kafé, forretningssenter og et døgnåpent treningssenter.

De fleste vil oppleve at de får mye igjen for pengene sine på Indigo sine hotell, også i Manchester. Servicen, beliggenheten og den generelle kvaliteten er helt topp sett i forhold til de periodevis lave prisene.

 

BESTILL ROM HER

 

Holiday Inn Manchester City Centre

Billig hotell Manchester

Holiday Inn-kjeden er som regel et stødig valg når du vil ha et bra hotell, til en rimelig pris. Hotellet deres i sentrum av Manchester er ganske nytt, og ligger rett ved siden av tidligere omtalte DoubleTree by Hilton. Beliggenheten er det med andre ord ingenting å utsette på. Dette er også et ganske stort hotell, med nesten 300 rom å velge blant. Det igjen betyr at det ofte er mulig å finne gode tilbud på Holiday Inn-hotellet (prisene starter fra omtrent 750 kroner).

De 298 rommene og suitene er pent og lyst innredede, med komfortable senger, pene baderom, og godt utstyrte. Du finner det meste av det du trenger der, spesielt om du bor på en av suitene. Skal vi plukke ut noe negativt må det være at de rimeligste rommene ikke har minibar, men dette spiller som regel liten rolle for de fleste gjestene.

Billig hotell i sentrum av Manchester

Du finner rom som er tilknyttede hverandre på dette hotellet, noe som er en kurant løsning spesielt for familieturer. Her får også alle barn under 18 år bo og spise gratis når de reiser sammen med en forelder.

På Holiday In er det en såkalt åpen lobby, det vil si at arealet er en slags kombinert frokost- og middagsrestaurant, bar, kafé (Starbucks), med både vanlige spisebordløsninger og loungemøbler.

 

BESTILL ROM HER

 

Malmaison Manchester

boutique hotell Manchester

Malmaison ligger også rett ved siden av DoubleTree by Hilton, og du får dermed de samme fordelene her som på Holiday Inn og DoubleTree når det gjelder beliggenhet. Mens Holiday in kan beskrives som familievennlig og universelt, DoubleTree som et forretningshotell, er Malmaison et mer elegant og stilfullt boutique-hotell.

Deler av hotellet ligger i en nydelig bygning fra slutten av 1800-tallet, mens resten holder til i et moderne tilbygg. På innsiden finner du et interiør som er lekkert på alle måter. Det er 167 rom å velge blant, i tillegg til 13 luksuriøse suiter. Rommene er ganske store, med tapet på veggene, pene møbler, og en intim atmosfære.  

Hotell sentralt i Manchester

Hotellets har en god grillrestaurant, det er en hyggelig og stilfull bar med lounge i lobbyen, du har tilgang til treningsrom, og du finner en ganske bra spaavdeling med badstue her.  

 

BESTILL ROM HER

 

Hotel Football Old Trafford

Hotel Football Manchester

Den siste anbefalingen vi tar med henvender seg først og fremst til de som skal til Manchester for å se United spille hjemmekamp. Det ligger et steinkast fra Old Trafford, bare adskilt av broen som er starten på Sir Matt Busby Way. Bor du her trenger du ikke bekymre deg for om du rekker frem til kampen i tide, og du har aller kortest mulig vei hjem igjen etter at sluttsignalet er gått. Ulempen er naturligvis at du ikke har enkel tilgang til alt det spennende som skjer i sentrum av byen, men for noen er denne løsningen likevel den beste.

fotball hotell manchester

På dette hotellet er det naturligvis et bestemt fokus på fotball. Alle de 133 rommene er behagelige og romslige, og de har selvsagt stor TV med Sky Sports og BT Sport blant kanalvalgene. Det er også store familierom her som har plass til to voksne og to barn.

Hotellets spisested er en kombinert restaurant, bar og kafé, med TV-skjermer på veggene som viser sport, og hvor det arrangeres fotballquiz og annen moro om kveldene.

 

BESTILL ROM HER