Anbefalte hotell på Geilo

inneholder annonselenker

hotell geilo

Geilo, ved inngangen til Hardangervidda, har lenge vært kjent som et flott vintersportssted. Men Geilo, og regionen, er også et fantastisk sted om sommeren. Her finner vi et rikt utvalg spennende naturaktiviteter for mennesker i alle aldre.

Vinterstid er Geilo et eldorado for alpint og langrenn. På sommeren kan vi legge ut på vakre turer, til fots eller på sykkel, til fjells eller til skogs. Vi kan fiske i elvene eller våge oss ut på nervepirrende rafting.

Geilo ligger lett tilgjengelig ved riksvei 7 på østsiden av Hardangervidda. Stedet har lange tradisjoner som turistdestinasjon og gode og varierte tilbud på overnatting året rundt. Vi har satt sammen en liste med steder hvor de fleste vil finne seg til rette.

annonselenker

Geilo Hotel

geilo hotelGeilo Hotel er et tradisjonsrikt hotell med 3 stjerner og 72 rom. Herfra har vi kun ett minutts gange til Geilo Ski, samt 10 minutter å gå til Geilolia Sommerpark. Geilo Hotel har fått meget gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester og prisene her er absolutt anstendige.

På Geilo Hotel kan vi få et familierom for 4 personer med ekstrasenger og babyseng tilgjengelig. Mens fellesarealene er holdt i tradisjonell laftet stil, er rommene moderne og komfortable, men relativt enkle. Vi har TV og gratis Wi-fi og kan få mikrobølgeovn på forespørsel.

En meget smakfull frokostbuffé serveres mot tillegg, og hotellet har egen restaurant og bar. Geilo Hotel har også egne konferanselokaler og møterom. I området finnes et rikt utvalg aktiviteter og hotellet passer fint for arbeidsgrupper, par og familier med større barn.

 

BESTILL ROM HER

Dr. Holms Hotel

Dr. Holms Hotel geiloDr. Holms Hotel er et storslagent anlegg med 4 stjerner og 124 rom sentralt plassert med utsikt over Geilo. Herfra er det 4 minutter til fots til Geilolia sommerpark og kun ett minutt til Geilo Ski. Det flotte hotellet er en fryd for øyet og ligger vakkert plassert i terrenget.

Interiøret er like flott som eksteriøret, både fellesarealer og rom er spennende og raffinert. For en familie kan vi få dobbeltrom med plass til 4 personer med ekstrasenger tilgjengelig. På rommet har vi blendingsgardiner, gode senger, TV og gratis Wi-fi. Skrivebord finnes også, men vannkoker savner vi.

På Dr. Holms Hotel serveres en rikelig frokostbuffé som er inkludert og hotellet har hele 3 restauranter, samt bar og kaffebar. Dr. Holms har både utendørs og innendørs basseng, samt treningsstudio og spa. Kjæledyr er velkomne mot tillegg, men parkering er gratis. Et flott hotell for par og familier med små og større barn.

 

BESTILL ROM HER

Vestlia Resort

Vestlia ResortVestlia Resort er et stort anlegg med 174 rom og 4 stjerner. Hotellet ligger cirka 30 minutter til fots fra Geilo togstasjon, men har alle Geilos aktivitetstilbud i nærheten. Tidligere gjester har gitt Vestlia Resort meget gode tilbakemeldinger og stedet er ypperlig for både familier og arbeidsgrupper.

Både rom og fellesområder er stilsikkert og innbydende dekorert og vi kan få rom med plass til 4 personer. Sovesofa og babyseng er tilgjengelig, eller vi kan velge rom for 5 personer med køyeseng. Vi har TV og gratis Wi-fi på rommet og vannkoker er også på plass.

Vestlia Resort har ikke frokost automatisk inkludert. Hotellet har restaurant, bar og kaffebar, samt et stort antall fasiliteter. Her finnes innendørs basseng og barnebasseng, samt vannsklie og badeland. Hotellet har også bowling, yoga og pilates og store, moderne konferanselokaler. Det er tillatt med kjæledyr og parkering med ladestasjon er gratis. Et ypperlig sted for arbeidsgrupper, par og familier med både små og større barn.

 

BESTILL ROM HER

Geilolia Hyttetun

Geilolia HyttetunGeilolia Hyttetun har hele 35 hytter i forskjellige størrelser fra 2 til 5 soverom. Hyttetunet har 3,5 stjerner og ligger i Vestlia, rett ved SkiGeilo og Geilo Høydepark. Fra togstasjonen bruker vi snaue 30 minutter til fots og bilen parkerer vi gratis.

Hyttene er lyse og trivelige, de ligger flott plassert i landskapet og har veldig fine utearealer. Utstyrsmessig har vi ingenting å klage på, her er TV, gratis Wi-fi og komfortable senger. Kjøkkenet har alt vi trenger. Oppvaskmaskin er på plass og vi kan få mikrobølgeovn på forespørsel.

Geilolia Hyttetun har ingen egne fasiliteter, men tilbyr grill og badstue. I området har vi perfekte skimuligheter, samt tur- og sykkelstier. Dette anlegget passer glimrende for vennegjenger, samt familier som planlegger et aktivt friluftsliv.

 

BESTILL ROM HER

Bardøla Høyfjellshotell og Hytter

Bardøla Høyfjellshotell og HytterBardøla Høyfjellshotell og Hytter ligger litt nord-øst for Geilo, men ikke lenger enn at vi spaserer til for eksempel Geilo Aktivitetssenter på en snau halvtime. Hotellet, som har 3,5 stjerner og 125 rom, er omgitt av vakker høyfjellsnatur som innbyr til flotte naturopplevelser året rundt.

Vi har flere muligheter på dette hotellet, dobbeltrom, familierom eller hytte. Rommene er lune og koselige og inneholder TV, gratis Wi-fi og skrivebord. I de sjarmerende hyttene finner vi fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Kjæledyr er også velkomne.

Bardøla Høyfjellshotell og Hytter har 2 restauranter og bar. Her finnes også mange fasiliteter for store og små. Vi har innendørs basseng og barnebasseng, innendørs lekeplass og ulike spill. Her finnes også tennisbaner og treningsstudio samt et romslig konferansesenter. Dette er et virkelig flott hotell for arbeidsgrupper, par og familier med små og større barn.

 

BESTILL ROM HER

Geilo Vandrerhjem

Geilo VandrerhjemGeilo Vandrerhjem ligger langs riksvei 7 i Geilo, cirka 30 minutters gange fra togstasjonen og kun 14 minutter til fots fra Geilo Aktivitetssenter. Vandrerhjemmet har 1 stjerne og 21 rom, samt sovesal for kvinner og menn.

I tillegg til sovesal kan vi få enkeltrom, dobbeltrom og tremannsrom, alle med delt bad. Rommene er enkle og praktiske, de har ikke TV, men Wi-fi er gratis. Tidligere gjester har gitt Geilo Vandrerhjem gode tilbakemeldinger.

Geilo Vandrerhjem tilbyr inkludert frokostbuffé, de har bar og kaffebar, men ikke egen restaurant. Her finnes også et møterom og stedet har lekeplass og flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet. Utenfor finnes det et lite spabad og bilen parkerer vi gratis. Et hyggelig, praktisk og rimelig sted for familier og mindre grupper.

 

BESTILL ROM HER