Beste hotell i Drammen

inneholder annonselenker

hotell drammen

Drammen var lenge en by vi måtte komme oss gjennom på vei til sommerferie på Sørlandet, eller vinterferie i Kongsberg. Men det var i gamle dager, nå har Drammen blitt en flott feriedestinasjon i seg selv. Byen har masse å by på både i sine koselige gater og i omlandet.

 

Anbefalte hotell i Drammen

Drammenselva deler byen i to og hit kommer mange fiskeentusiaster på jakt etter laks. For kunst- og kulturelskere er det kjente Blåfargeverket obligatorisk og i Finnemarka kan vi nyte skogens ro enten til fots eller på sykkel. Sjø og strandliv er dessuten også rett rundt hjørnet.

Drammen er et knutepunkt og lett tilgjengelig med tog, bil eller buss. Byen byr på en rekke gode hoteller enten vi vil bo i det trivelige sentrum, eller i ro og mak omgitt av flott natur. Drammen har både ypperlige konferansehoteller og velutstyrte familiesteder. Her følger et utvalg hoteller reisende til Drammen bør ta en kikk på.

annonselenker

Scandic Ambassadeur Drammen

Scandic Ambassadeur hotell i DrammenMed sine 4 stjerner, flotte interiør og sentrale beliggenhet, er Scandic Ambassadeur en aldri så liten luksusopplevelse. Hotellet ligger på vestsiden av Drammenselva, rett ved bybrua, og har dermed hele sentrum i gangavstand. Lydisolerte rom løfter følelsen av kvalitet på dette hotellet betraktelig.

Rommene er holdt i duse og delikate farger og er ellers helt greit utstyrt. Vi kan få rom for 4 personer med babyseng tilgjengelig, samt tilpasset rom og bad for funksjonshemmede. Vi savner en vannkoker, men vi har TV og gratis Wi-fi.

Scandic Ambassadeur har egen restaurant som serverer frokost, lunsj og middag. Det er bar og kaffebar på hotellet, samt romslige konferanselokaler og treningsstudio. Tidligere gjester er godt fornøyde, spesielt maten og servicen har fått gode tilbakemeldinger.

 

BESTILL ROM HER

Clarion Collection Hotel Tollboden

Clarion Collection Hotel Tollboden i drammenClarion Hotel Tollboden har en flott beliggenhet nær elven rett overfor den flotte Bragernes Strand. Vi er i gangavstand til togstasjonen og mange av Drammens attraksjoner og serveringssteder. Hotellet har en rustikk og intim atmosfære, samt hage, terrasse og rasteplass.

De 127 rommene er lekkert og rustikt innredet, noe som passer perfekt til byggets arkitektur. Strykejern og brett er en god ting, likeså skrivebord og TV, men Wi-fi er ikke nødvendigvis inkludert så det må undersøkes ved bestilling. Vi kan få familierom for 4 personer for en gunstig pris, men savner vannkoker og litt kaffe og te.

En flott og rikelig frokostbuffé er inkludert. Hotellet har restaurant og bar og tidligere gjester har gitt mye skryt for maten. Hotellet har forretningssenter, treningsrom og badstue, og gratis aviser i lobbyen liker vi godt. Et veldig fint hotell for både par, familier og grupper.

 

BESTILL ROM HER

Comfort Hotel Union Brygge

Comfort Hotel Union Brygge drammenComfort Union Brygge er et moderne, spennende og stilrent hotell med 4 stjerner i Drammen sentrum. Hotellet ligger i gangavstand fra togstasjonen og er nabo med den flotte Ypsilon broen. Her kan vi spasere over til østsiden med blant annet Drammen park og det ærverdige Drammen Teater.

Hotel Union Brygge har 140 rom over 4 etasjer. Rommene er dobbeltrom i ulike prisklasser, individuelt innredet og med klassiske fasiliteter. Klimaanlegg på alle rom er en positiv overraskelse. Flatskjerm TV, skrivebord og gratis Wi-fi, samt vannkoker, er standard.

Kjæledyr er velkomne mot et tillegg og hotellet er behjelpelige med utflukter og billetter. Gratis frokostbuffé er hyggelig, men ifølge tidligere gjester er den ikke så veldig imponerende. Comfort Hotel Union Brygge har restaurant, bar og konferansesenter og passer godt for gjester som hovedsakelig søker eksterne gjøremål og aktiviteter.

 

BESTILL ROM HER

Quality Hotel River Station

Quality Hotel River Station - anbefalt hotell i drammenHotel River Station er et flott og moderne hotell med 3 stjerner som ligger rett ved Drammen togstasjon og elven. Vi er med andre ord midt i byen og har gåavstand til alle Drammens severdigheter og attraksjoner. Hotellet har hele 247 rom og et stort og flott konferansesenter.

Moderne og koselige rom tilbys fra standard dobbelt til familierom. Hotellet har også rom for 4 som består av 2 stykk køyesenger, en praktisk og original løsning. Rommene er forøvrig enkelt utstyrt med TV og Wi-fi, men ikke noe ekstra.

At den inkluderte frokosten er kontinental er en skuffelse på et hotell i denne prisklassen. Hotel River Station har ellers restaurant, bar og treningslokaler og passer godt for større grupper og foreninger på arbeidsturer og lignende.

 

BESTILL ROM HER

2 anbefalte hotell like utenfor Drammen

Ønsker dere å slippe unna byens jag kan det være en ide å velge et hotell litt utenfor bysentrum av Drammen. Her har vi valgt to hotell som ligge i landlige omgivelser med gode turmuligheter. Begge hotellene ligger en liten kjøretur unna Drammen sentrum.

Tyrifjord Hotell

Tyrifjord HotellVed Tyrifjorden, cirka 20 minutter med bil nord for Drammen, ligger det flotte familiehotellet Tyrifjord Hotell. Med 4 stjerner, flott beliggenhet ved stranden og med den spennende Finnemarka i ryggen, tilbyr dette hotellet en rik opplevelse for alle sine gjester.

Tyrifjord Hotell har 64 rom og har også familierom for 4 personer med ekstraseng tilgjengelig. Rommene er lyse og trivelige, har dundyner, blendingsgardiner og TV, men Wi-fi er ikke automatisk inkludert. Kjæledyr er velkomne mot et tillegg på 135 kroner per natt.

Det finnes mange aktiviteter både på hotellet og i området. Her kan vi bade, fiske og ro/padle. Vi har flotte tur- og sykkelstier, også terrengsykling, og vinterstid er det veldig gode skimuligheter, både langrenn og alpint. Tidligere gjester har gitt Tyrifjorden Hotell veldig gode tilbakemeldinger.

 

BESTILL ROM HER

Storstua Omsorg og konferansesenter

Storstua Omsorg og konferansesenterI koselige Midtbygda, cirka 12 kilometer sør-øst for Drammen, ligger Storstua Omsorg og konferansesenter. Dette er et hotell med 3 stjerner som er spesielt godt tilrettelagt for funksjonshemmede og rullestolbrukere. Her i Røyken kommune er det fine turområder, skog og kort vei til sjøen.

Rommene og badene på Storstua er romslige og praktiske. Vi får også kaffetrakter, kan velge dusj eller badekar og har gratis Wi-fi. Kjæledyr er ikke tillatt, men servicedyr er hjertelig velkomne. Vi får også familierom for opptil 6 personer og gratis parkering utenfor.

Storstua Omsorg og konferansesenter har 20 rom, treningssenter, møtelokaler og forretningssenter, alt tilrettelagt for rullestolbrukere. Frokosten er inkludert og hotellet har egen restaurant.

 

BESTILL ROM HER