Billig hotell i Trondheim

inneholder annonselenker

Billig hotell Trondheim

Her finner du tre anbefalinger til billige og gode hoteller i Trondheim sentrum. 

Trondheim er Norges fjerde største by, og har således et bra utvalg av overnattingsmuligheter. Prisnivået er forholdsvis høyt, og det er få virkelig billige hoteller i Trondheim sentrum. Det finnes derimot heldigvis også noen rimelige alternativer, for de som ønsker seg en billig overnatting når de besøker Trondheim.

Lurer du på hva som er de beste hotellene i Trondheim? Se hva vi mener er topp 10 hoteller i Trondheim her.

 

Tre billige hoteller i Trondheim vi anbefaler

Her har vi plukket ut tre billige hotellalternativer i Trondheim. Vi har utelatt de aller billigste overnattingsmulighetene, fordi disse har fått mange negative tilbakemeldinger fra tidligere gjester.

De hotellene vi anbefaler er blant de mest prisgunstige, samtidig som standarden er god. Velger du et av hotellene vi anbefaler så får du en god opplevelse, i tillegg til at du bor på et av de billigste hotellene i sentrum av Trondheim. 

annonselenker

City Living Schøller Hotel

billigste hotell trondheim - City Living Schøller HotelCity Living Schøller er det billigste hotellet i Trondheim sentrum. Hotellet har 50 røykfrie gjesterom, med en helt grei standard. Med adresse Dronningens Gate 26, så ligger dette hotellet meget sentralt plassert, midt i hjertet av Trondheim. Her er du en spasertur unna det meste, og hotellet passer også bra for de som skal på fotballkamp på Lerkendal stadion. Hotellet har flere forskjellige typer rom, samtidig som de også har noen leiligheter som passer perfekt for barnefamilier. City Living Schøller er et billig og bra hotell midt i Trondheim.

 

BESTILL ROM HER

Scandic Lerkendal

billig hotell trondheim - scandic lerkendalScandic Lerkendal er et stort og moderne hotell med 396 rom, like ved Lerkendal stadion. Hotellet ligger litt utenfor selve sentrum av Trondheim, i et stille og rolig område. Du bruker omtrent 20 minutter på å gå til Nidarosdomen, mens Lerkendal bare ligger et par minutter unna. Rommene er moderne og fine, og mange av de har en flott utsikt ut over byen. Servicen på hotellet er kjent for å være bra, og de har dessuten en frokost som får mye skryt. Scandic Lerkendal er et fint hotell, som samtidig er blant de rimeligste i Trondheim. Et perfekt hotell for de som er prisbevisste, men samtidg også ønsker seg en god standard når de er på tur.

 

BESTILL ROM HER

P-Hotels Brattøra

rimelig overnatting i trondheim hos P-Hotels BrattøraP-Hotels Brattøra ligger på Fosenkaia i Trondheim sentrum. Hotellet ligger forholdsvis sentralt plassert, og du bruker cirka femten minutter på å gå til Gamle bybroen og Nidarosdomen. Selve hotellet har tre stjerner og en helt ok standard. Hotellet har gode parkeringsmuligheter, noe som gjør det til et godt valg for de som kommer til Trondheim med bil. De har også en egen takterrasse med servering og en flott utsikt over Trondheim. Ønsker du å bo billig når du besøker Trondheim så er P-Hotels Brattøra et bra alternativ.

 

BESTILL ROM HER