Fem anbefalte hotell i München

inneholder annonselenker

Hotell München

Lurer du på hvor du bør bo i München? Se hvilke fem hoteller vi anbefaler her.

München er en av Tysklands mest sjarmerende og livlige byer, og er et populært reisemål for både forretningsreisende og turister. Byen er kjent for sin rike historie, kulturelle landemerker og pulserende natteliv. Når det kommer til overnatting, er det en rekke fantastiske hoteller å velge mellom, som passer de fleste budsjetter og preferanser.

Hotellprisene i München varierer avhengig av tidspunktet for besøket, standarden på hotellet og beliggenheten. Generelt kan du forvente å måtte betale mellom 70-150 euro per natt for et mellomklassehotell, mens luksushoteller kan koste 200 euro og oppover per natt. Budsjettalternativer som vandrerhjem og pensjonater kan koste rundt 30-70 euro per natt.

Det er også verdt å merke seg at offentlig transport er godt utbygd i München, så selv om du bor litt utenfor sentrum er det lett å komme seg til og fra de viktigste attraksjonene.

 

Fem av de beste hotellene i München

Her har vi håndplukket fem av de beste hotellene i München. Alle hotellene får gode tilbakemeldinger fra gjester, har en sentral beliggenhet i byen og er kjent for sin gode service.

 

25 hours Hotel The Royal Bavarian

25 hours Hotel The Royal Bavarian

The Royal Bavarian er et unikt og spennende hotell som gir deg en hotellopplevelse litt utenom det vanlige i München. Hotellet ligger sentralt i byen, rett ved jernbanestasjonen München Hauptbahnhof. Dette gjør hotellet til et utmerket utgangspunkt for å utforske alt München har å by på. 

Det som virkelig skiller The Royal Bavarian fra andre hoteller, er det kreative og kunstneriske interiøret. Hotellet er designet med et lekent og uformelt preg, som blander moderne og historiske elementer for å skape en unik atmosfære. Gjennom hele hotellet finner du originale detaljer og fargerike innslag, noe som gir en følelse av å bo i et kunstverk.

Anbefalt hotell i Munchen

Rommene på 25hours Hotel The Royal Bavarian er innbydende og komfortable, og hver av dem har sin egen karakter og stil. Med et fokus på funksjonalitet og komfort, vil du finne alt du trenger for et avslappende og hyggelig opphold her. 

25 hours Hotel München

Som gjest kan du nyte et deilig måltid på hotellets egen restaurant, «NENI München». Restauranten serverer et variert utvalg av retter med inspirasjon fra middelhavsregionen. Etter middag anbefaler vi å slappe av i den stilige baren «Die Boilerman Bar» som også ligger i hotellet. Her serveres det spennende cocktailer og øvrige drikkevarer i en avslappet og trendy atmosfære.

 

BESTILL ROM HER

 

Rocco Forte The Charles Hotel

Rocco Forte The Charles Hotel München

The Charles Hotel er et nydelig hotell som utvilsomt er et av de fineste overnattingsstedene i München. Hotellet ligger i den sjarmerende bydelen Maxvorstadt og er vakkert plassert ved siden av den gamle botaniske hagen. Herfra er du bare en kort spasertur unna mange av byens fremste severdigheter, som Marienplatz, Pinakothek-museene og Frauenkirche.

Spahotell Munchen

Beliggenheten er imidlertid ikke det eneste som imponerer ved The Charles Hotel. Hele hotellet har en sofistikert og luksuriøs atmosfære, med stort fokus på detaljer. Hotellets høydepunkt er den flotte spa-avdelingen, «The Charles Spa», som tilbyr en rekke velværefasiliteter, inkludert et stort innendørsbasseng, badstue og dampbad. Her kan du også velge mellom et bredt utvalg av forskjellige spabehandlinger.

Beste hotell i München

Rommene på The Charles Hotel er romslige og elegant innredet, med moderne bekvemmeligheter og luksuriøse detaljer. Vårt tips er å velge et rom med utsikt over den gamle botaniske hagen, som gir deg en rolig og naturskjønn utsikt. Hvis du ønsker å bo komfortabelt og stilig i München, er The Charles Hotel et utmerket valg!

 

BESTILL ROM HER

 

Aloft Munich

Hotell i sentrum av München

Aloft Munich er et stilfullt og moderne hotell som ligger strategisk plassert i hjertet av München, kun et steinkast unna sentralstasjonen. Dette urbane og trendy hotellet tilbyr en unik opplevelse for reisende som søker et friskt og livlig alternativ til de mer tradisjonelle hotellene i byen. 

Når du ankommer Aloft Munich, vil du bli møtt av et pulserende og moderne interiør, med fargerike møbler og interessante designelementer. Lobbyen er et livlig samlingspunkt, hvor du kan slappe av, spille billiard eller nyte en drink fra hotellets WXYZ bar. Baren tilbyr et godt utvalg av drikkevarer og en rekke spennende arrangementer som livemusikk og DJ-er, noe som gir en energisk og morsom atmosfære.

Trendy hotell i Munchen

For de som ønsker å holde seg i form under oppholdet, tilbyr Aloft Munich et toppmoderne treningsrom som er åpent døgnet rundt. Hotellet har også en praktisk grab-and-go matstasjon kalt Re:Fuel, som tilbyr et utvalg av sunne og velsmakende snacks og drikkevarer.

Aloft Hotel Munchen

Rommene på Aloft Munich er romslige, komfortable og har et moderne og innbydende design. De er utstyrt med alle nødvendige bekvemmeligheter som flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og komfortable senger.

 

BESTILL ROM HER

 

Platzl Hotel

Platzl Hotel München

Platzl Hotel München er et sjarmerende og tradisjonelt bayersk hotell som ligger i hjertet av Münchens gamleby. Her bor du bare et steinkast unna Marienplatz og berømte Hofbräuhaus. Med sine sentrale beliggenhet er dette firestjerners hotellet en perfekt base i München.

Restaurant på Platzl Hotel Munich

En av de største fordelene med Platzl Hotel er deres utsøkte kulinariske tilbud med to førsteklasses restauranter. Pfistermühle serverer tradisjonelle bayerske retter i en historisk setting, mens Wirtshaus Ayingers byr på et bredt utvalg av lokale spesialiteter og et imponerende utvalg av øl. I tillegg serverer hotellet en rikholdig frokostbuffé hver morgen, med et stort utvalg av ferske og lokale produkter.

Hotelltips i München

Rommene på Platzl Hotel München er komfortable, romslige og elegant innredet. Her får du en spennende miks av tradisjonell bayersk stil og moderne bekvemmeligheter.

 

BESTILL ROM HER

 

Hotell Metropol

Superior-rom på Hotel Metropol i München

Hotel Metropol er et sjarmerende hotell som tilbyr en god blanding av komfort og stil i hjertet av München. Hotellet ligger i en rolig sidegate, men likevel sentralt i nærheten av jernbanestasjonen. Fra hotellet har du kort vei til flere av de mest kjente severdighetene og Theresienwiese hvor den årlige oktoberfesten arrangeres. 

Bad på Hotel Metropol

En av de store fordelene med Hotel Metropol er den varme og vennlige atmosfæren som møter deg så snart du trer inn i lobbyen. Personalet på hotellet er kjent for yte veldig god service, og de er alltid klare til å komme med tips og råd.

Hotellrom på Hotell Metropol i München

Rommene på Hotel Metropol er smakfullt innredet og utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for et behagelig opphold. Velg et rom med balkong for å nyte den friske München-luften. Sengene er komfortable og det er stille og rolige inne på rommene. Noe som garanterer en god natts søvn etter en lang dag med sightseeing.

 

BESTILL ROM HER

 

Hvor i München bør du bo?

München er en stor by, og valg av beliggenhet avhenger av dine interesser og planer under oppholdet. Her er noen populære områder du kan vurdere.

 

Altstadt (Gamlebyen)

Altstad er hjertet av München og det mest populære stedet å bo for turister. Her finner du mange av byens kjente severdigheter, som Marienplatz, Frauenkirche og Viktualienmarkt. Hotellene her kan være litt dyrere på grunn av den sentrale beliggenheten.

 

Maxvorstadt

Maxvorstadt er kjent for sine kunstmuseer, gallerier og arkitektur. Det er også hjemmet til Ludwig-Maximilians-Universität, noe som gir området en ung og livlig atmosfære. Hotellene her er generelt litt rimeligere enn i gamlebyen.

 

Schwabing

Schwabing er et fasjonabelt og bohemsk område kjent for sine barer, restauranter og kafeer. Det er et populært sted å bo for unge reisende og de som ønsker å utforske Münchens natteliv.

 

Haidhausen

Haidhausen er et roligere og mer boligområde, som ligger nær elven Isar og noen av byens parker. Det er et godt alternativ for de som ønsker å bo i et mindre travelt område, men fortsatt ha enkel tilgang til sentrum.