Hotell i Narvik

inneholder annonselenker

hotell narvik

Narvikregionen tilbyr spennende og eksotiske aktiviteter året rundt. Omgitt av fantastisk natur kan vi stå på ski i det flotte Narvikfjellet, vi kan legge ut på hundesledeturer og vi kan beundre det magiske nordlyset.

 

7 gode hotell i Narvik og omegn

Sommeren tilbyr enda flere opplevelser i Narvik og omegn. Landskapet inviterer til fantastiske toppturer og spektakulære sykkelturer fra havnivå til reinskurt høyfjell. Alt mens midnattssolen gjør dagene endeløse.

Det er enkelt å finne gode hotell i Narvik. Hotellene i sentrum tilbyr høy kvalitet og komfort, mens overnattingstedene rundt i regionen er skreddersydd aktiviteter av ulik karakter. Narvik nås lett via Evenes flyplass som har daglige ruter til hele landet. Her følger et knippe overnattingssteder det er verdt å ta en kikk på.

annonselenker

Scandic Narvik

scandic hotell i narvikScandic Narvik er et spektakulært 4 stjerners hotell hvor mange av rommene har fantastisk utsikt over byen og Ofotfjorden. Hotellet har 148 rom over 18 etasjer og ligger meget sentralt i byen. Herfra har vi gangavstand til byens severdigheter, serveringssteder, samt den flotte naturen i omegn.

Scandic Narvik er et moderne hotell som har lyse, delikate og trivelige rom. Wi-fi er inkludert, vi får en stor TV og eget kjøleskap. Husk å be om bad med badekar hvis det er ønskelig. Rom tilbys fra standard dobbel til 4 personer med mulighet for ekstraseng. Hotellet er godt tilpasset funksjonshemmede, men husk at parkering koster 125 kroner per dag.

Hotellet har en restaurant med store vinduer og flott utsikt. Det finnes også et treningssenter samt romslig forretningssenter. Kjæledyr er velkomne mot tilleggsavgift og hotellet er behjelpelige med flyplasstransport til Evenes. Gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester.

 

BESTILL ROM HER

Quality Hotel Grand Royal

Quality Hotel Grand Royal i narvikNavnet «Grand Royal» er muligens litt overdrevet, men dette sentralt plasserte hotellet har fått gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Narviks severdigheter og flotte natur er i gå-avstand og hotellet er godt tilrettelagt for funksjonshemmede, også med bad for rullestolbrukere.

Rommene er klassiske, kan fås med badekar, og blendingsgardiner er standard. Wi-fi mot gebyr riktig nok, men en stor TV og skrivebord settes pris på. Hverken vannkoker eller kaffetrakter synes vi er litt dårlig på et hotell med priser over gjennomsnittet.

For de som sikter mot det flotte alpinanlegget i Narvik, er Quality Hotel Grand Royal en god løsning. Hotellet har skioppbevaring og formidler billetter til skiheisene. Restaurant, 2 barer og kaffebar, samt møterom og konferanselokaler, gjør hotellet godt egnet for grupper og foreninger.

 

BESTILL ROM HER

Thon Hotel Narvik

Thon Hotel NarvikFor alpinentusiaster er Thon Hotel Narvik et både naturlig og godt valg. Beliggende rett ved skiheisen i det velkjente Narvikfjellet, er hotellet som skapt for vellykkede dager i de flotte bakkene. Narvik by er også i gå-avstand og sommerstid er vi omgitt av et fantastisk turterreng.

Hotellet har jevnt over gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester og tilbyr dobbeltrom og familierom for opptil 5 personer. Vi får kaffetrakter, strykejern og brett, flatskjerm TV, skrivebord og gratis Wi-fi. Blendingsgardiner er også standard og rommene er lyse og trivelige.

Frokostbufféen er inkludert og hotellet har restaurant og grill. Romslige konferanselokaler gjør Thon Hotel Narvik også velegnet for grupper og hotellet er også behjelpelige med selskaper som for eksempel bryllup. Parkering er gratis og prisnivået absolutt anstendig. Mye valuta for pengene.

 

BESTILL ROM HER

Breidablikk Gjestehus

Breidablikk GjestehusBreidablikk Gjestehus ligger rolig og sentralt plassert i Narvik med Narvikfjellet alpinanlegg cirka 10 minutter til fots. Attraksjoner som Røde Kors krigsminnemuseum og Ofoten museum ligger også kun en liten spasertur unna, likeså Narviks øvrige serveringstilbud.

Rommene fås for både 2 og 4 personer og ekstra hyggelig er det at babysenger er gratis. God overmadrass og blendingsgardiner gjør nettene ekstra gode og vi har gratis Wi-fi, kaffekoker og TV. Moderne og velstelte rom, samt terrasse med flott utsikt, sikrer et meget behagelig opphold.

Et pluss er at familierommet også inkluderer frokost for 4 personer og utsikten fra matsalen er fantastisk. Breidablikk Gjestehus har et møterom, men er nok best egnet til par og familier. Prisene er gode og tilbakemeldingene tyder på godt fornøyde gjester.

 

BESTILL ROM HER

Lapphaugen turiststasjon

Lapphaugen turiststasjonLapphaugen turiststasjon tilbyr 13 landlige småhus beliggende i et flott og variert landskap. Omgitt av flotte fjell og frodig utmark er dette en glimrende feriedestinasjon for par og familier på både sommeren og vinteren. Fine skiløyper og et vakkert turlandskap gjør Lapphaugen meget attraktivt.

Fritidsboligene kan romme opptil 6 personer med babyseng tilgjengelig. Vi har kjøkken med alt utstyr for matlaging, kaffetrakter, TV og gratis Wi-fi. Boligene er enkle og koselige, vil vi ikke lage frokost selv er dette tilgjengelig mot en rimelig ekstra avgift.

Lapphaugen turiststasjon lar oss ta med kjæledyrene våre kostnadsfritt. De tilbyr også rom tilpasset funksjonshemmede, vasketjenester samt gratis parkering. Et flott og rimelig sted for familier som liker et aktivt uteliv i frisk og urørt natur.

 

BESTILL ROM HER

EasyHotels, Bogen, Evenes

EasyHotels, Bogen, EvenesEasyHotels i Bogen, Evenes er et praktisk og velstelt hotell med flott beliggenhet ved sjøen. Vi har fine tur- og sykkelstier i umiddelbar nærhet og befinner oss cirka midtveis mellom Narvik og Harstad. Prisene er i utgangspunktet rimelige, men vær oppmerksomme på tilleggsgebyrer for håndklær, sengetøy, kjæledyr og uttrekkbare senger.

Rommene er enkle, men fint oppusset. De har skrivebord, flatskjerm TV og gratis Wi-fi. Hårføner derimot, får vi på forespørsel, men strykejern og brett er standard. Frokosten er ikke inkludert og koster 100 kroner for både voksne og barn.

Hotellet har egen restaurant og ett møterom. Vi kan ta badstue og leie sykkel på stedet og på fine dager grille utendørs. Gratis aviser i lobbyen er en hyggelig gest og hotellet har vaskeritjenester. EasyHotels har også tilpasset bad og dusj for rullestolbrukere.

 

BESTILL ROM HER

Gratangen Fjellhotell

Gratangen FjellhotellGratangen Fjellhotell har 2,5 stjerner, 41 gjesterom og ligger vakkert til med utsikt over fjord og fjell. Området har flotte langrennsløyper og turstier, det er dessuten også fiskemuligheter og kajakkpadling i nærheten.

Rommene er enkle og innbydende, men har ingen ekstragoder foruten bad og blendingsgardiner. Wi-fi er gratis tilgjengelig i fellesområdene. Hotellet har både enkelt- og dobbeltrom, i tillegg til familierom samt bad og rom tilpasset funksjonshemmede.

Gratangen Fjellhotell har egen badstue, restaurant og bar. For grupper finnes det også et romslig møterom og hotellet er behjelpelige med utflukter og billetter. Frokost basert på lokale retter er inkludert. Et fint og rimelig alternativ for par, familier og grupper som søker naturskjønne uteopplevelser.

 

BESTILL ROM HER

Se også: anbefalte hotell i Lofoten.